Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na krilima hajpa svaki od tih tokena će napraviti vrhunski rezultat tokom bull perioda.

Moje mišljenje je da dobrom projektu ne treba token. Da je dovoljna implementacija BTC lightning wallet-a. Token samo služi da se osnivači, developeri i rani ulagači obogate. Deo novca se takodje koristi da se loš projekat reklamira i hype-uje.

Jasno ti je da sam tek krenuo i da sam prvih nekoliko dana isao na malo da testiram sta je to grid trading uopšte, gde su rizici itd.
Takodje, naveo sam da sam svojom glupošću sjebao oko 150$ ostavljajući pozicije ranjive (bez stop loss-a). Dakle, krenuo sam sa 1080$, izgubio 150, otisao na 930$, i dok ovo pišem stojim na 1320. To mu dođe 390$ plusa nakon gubitka. Od toga sam 80% napravio u zadnjih 7 dana, kada sam skontao kako i šta treba raditi.

Ako zadržim prosek od ~40$ dnevno (zadnja 3 dana npr imam ~70$), to je oko 1200$ mesečno čistih. Ne bih rekao da je to malo, čak ni za "kitove".

To je odlična zarada. Daj neki link za detaljnije ako imaš. Gledao na Binance ali malo je konfuzno.

Nemam link, naleteo sam na video na Youtube-u, bio je konfuzan kao što i sam kažeš, pa sam pogledao još nekoliko. Sklopio sliku otprilike, krenuo, popušio na startu kao što je valjda i normalno, pa polako naučio na greškama. Kad stignem napisaću nešto više, mada sam suštinu već rekao, a u međuvremenu možete pogledati par klipova pa sklopiti kockice. Nije teško, pogotovo ako radite u kancelariji pa možete da pratite grid i prekinete ako krene previše u neku stranu...

@Sanitarium

Ne zvuci to meni sjajno, javi rezultat svakako.

Vezbaj skalping, veca ti je 'vajda' ako navezbas.

Kako mislis "pogotovu ako radite u kancelariji".

Neka "Drzavni posao" varijanta 😂

Na krilima hajpa svaki od tih tokena će napraviti vrhunski rezultat tokom bull perioda.

Moje mišljenje je da dobrom projektu ne treba token. Da je dovoljna implementacija BTC lightning wallet-a. Token samo služi da se osnivači, developeri i rani ulagači obogate. Deo novca se takodje koristi da se loš projekat reklamira i hype-uje.
Ne bih se slozio sa tim, ako token sluzi samo da bi se osnivaci, developeri i ulagaci obogatili, zasto su se onda i obicni igraci obogatili na Axie recimo?
Ne gledam na blockchain igrice kao brzu zaradu iako je preko 90% projekata upravo to, obecavaju brda i doline u bull-u, a onda nestanu tokom beara. Ono sto blockchain igre cini zanimljivim i zbog cega smatram da je upravo buducnost u njima, jeste to sto svaki oklop, svako oruzje, svaki automobil, svaki heroj je vas i mozete ga prodati u bilo kom trenutnu ili proslijediti nekome i upravo je u tome draz, da ono sto je vase zapravo bude vase i da mozete da radite sa tim sto hocete, a ne da je vezano samo za vas profil, kao recimo Dota2 u kojoj imam sigurno preko 200 eura skinova koje cak ne mogu nikome ni da poklonim, a ne da prodam.
Vjerovatno je velika vecina clanova foruma igrala WoW, tamo igrate po nekoliko mjeseci da bi dobili neko legendary oruzje i to je vezano samo za vas profil (odnosno jedan jedini karakter) i ne mozete nikome da ga prodate ili posudite, u blockchainu ce to uvijek biti moguce i ako prestanete da igrate igru, znacete da vas profil ima neku vrijednost i moci cete da ga prodate i nesto zaradite za svoje ulozeno vrijeme, a usput ste i igrali sa drugarima i zabavljali ste se i tu zabavu na kraju i unovcite.
Projekte koje sam naveo u prethodnom postu gledacemo sigurno i u narednim godinama i vrlo vjerovatno da ce neki od njih praviti skokove u toku bear perioda.

Izzy...jos jedan clan sa naslovne strane ;)
Kada ce ovaj btc na 35k pa da opet idemo u juris na ath...

Opet ista prica. Pre par nedelja btc na 59k neko kaze "ajde da padne na 54k pa da poleti". BTC posle par dana padne na 54k i poleti ali u ltc smeru.
Ne znam cime se vodi ta logika "aj da potone da moze da ode gore".

Ni 5% neće gore, odmah ga obaraju

Ja kontam da se namerno obara cena sto nize, jer blizi se katolicki bozic a koliko se secam tad obicna raja sa kapitalistickog zapada rasprodaje kripto jer im
trebaju novci za potrosnju.
Pa im nije los plan izizaivanja panike.

Mozd su poranili malo a?

Ja kontam da se namerno obara cena sto nize, jer blizi se katolicki bozic a koliko se secam tad obicna raja sa kapitalistickog zapada rasprodaje kripto jer im
trebaju novci za potrosnju.
Pa im nije los plan izizaivanja panike.

Mozd su poranili malo a?
Ima i tu nečega, stara priča o Božiću i potrošnji, ali ne zaboravi koronu, ograničenja, depresiju, ... a i prošli kraj ciklusa je bio najžešći baš u decembru.

ETH ne zatvara weekly candle iznad 0.85 kako stoje stvari, za juris na 0.1 sam ocekivao ztvaranje svece iznad 0.85. Videcemo narednih nedelja da li ce savladati taj otpor.

Screenshot_20211212_094548_com.tabtrader.android_edit_793634177082021.jpg

Da zumiramo. (pod 16) Danas smo stigli do 1. Targeta (check)-10PI H4. 51K. Nadajmo se proboju i da ce se kurs brzo vratiti samo do 49.5. Ako probijemo sledeci target 53.4K
Pogledajte prilog 326851
Interesantno kako se mucio nekoliko dana sa 10PI H4. Izgleda da je resio da probije
1639312331777.png

Za iducu nedelju ocekujem mucenje sa trend linijom
Btw. Ono sto je veoma ohrabrujuce to je da je ovaj pad bio fake ispod 100Pi D i da se kurs vratio iznad.Vrlo verovatni weekly close iznad pomenutog lepotana;) (crvena MA)
1639312735880.png

Prilozi

• BTC.png
    BTC.png
    428.3 KB · Pregleda: 128
Poslednja izmena:
Ne treba se plašiti ako ste informisani, pratite stanje, verujete u dobre projekte. Bear kao bear možda dolazi možda ne, možda je tu možda nije. Kao što je vecina vas ocekivala bull market do većih nivoa tako možda ni bear ako je tu neće biti isti kao dosada. Činjenica je da će kako vreme teče sve vise kompanija i institucaija kao i mi običan narod, sve više držati novac u kriptu i da će rast biti konstantan ali sa manje oscilacija. Prilika će biti uvek za zaradom nekad short nekad long ali to nije preporuka za alave. Ima i sada lepih projekata koji su baš na dnu i za koju godinu biće 10x veći. Ne slušajte druge, ne zavisite od drugih, ne namećite vaša uverenja, čitajte, informišite se, edukujte. Kripto je jos sitna riba u ovom moru plavom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno