Svakako cela godina ce biti ekstremno bullish (kao sto smo godinama unazad i planirali) i gledajt sto bolje da je iskoristite. Mozda je ovo onaj poslednji, najveci bullrun ciklus...
Jedini savet koji mogu dati novima je - sto manje trgujte tokom bull-a jer cete sacuvati vreme i zivce a posto holderi u ciklusu najbolje prodju, vise cete i imati na kraju ciklusa.
Izdvoji bih ove delove kao dva odlicna saveta.Moj savet svima je da imaju manja očekivanja i idu napred korak po korak. Nema goreg načina da se usere dobar bull run nego imati nerealna očekivanja i slušati moonbois.
Uuuu, ovo bi bilo lose........Mozda je ovo onaj poslednji, najveci bullrun ciklus........
Prodaj i odmah ce da krene...Sta se desava sa Cardana, nikako da krene, gubim strpljenje...
Pattern koji funkcionise 9/10 🤣 surovo realno...Prodaj i odmah ce da krene...
Sasvim prosečan novčić. Jedan od onih projekata koji ne zna šta bi bio, sad je u nekom DeFi fazonu. Povremeno pravi tako skokiće.Prati li neko Waves? Nikada necu prezaliti sto ga nemam vise a pratim ga od kada je bio par dolara. Upravo je skocio za 50%. Jedna od propustenih prilika. Steta. Takodje se moze stake-ovati.
Prodaj i odmah ce da krene...
Daj da ti platim da napises da LTC nece nikada na 2K. Evo ti ga LTC medju 10, tamo gde i pripada. Svaki dan dodji da prozivas 😀Ltc konacno napustio top 10, odavno mu tu nije mesto, ne ocekujem da ce se vise vratiti, u proteklih par nedelja je imao sve indikatore na svojoj strani ali kao sto sam i napisao, da je bilo koji drugi novcic u pitanju imali bi kakav takav pump ali ne i ltc.
Jednostavno je, ne zaboravlja se ono sto je charlie uradio prosli put, niko ozbiljniji nece uci i rizikovati dva puta istu gresku

Izvinjavam se na glupim pitanju, ali šta će biti posle? Ono, malo gore, malo dole, 10 posto godišnje i da pevamo?Mozda je ovo onaj poslednji, najveci bullrun ciklus...
Brate po pilicarenju, delim tvoju sudbinu. Sitnije nego u vojsci pred skidanje, ali s obzirom kad sam usao i sa koliko, nije lose,ali ovi ovde me ubise u pojam.Nema (potpune) srece za nas sitne pilicare 😀
Nakon nedelja i nedelja nezeljenog hold-a 😀, bio sam srecan sto sam uzeo u tri kruga 300 dolara za 2-3 dana, preko ETH.
A poslednji obrt je bio kupovina na 2200 i prodaja na 2340, kad eto ti za par dana cena 3340 😀
@anticv
Ako nije tajna, koju si kolicinu ETH prodao ?
Tj. da li imas racunicu koliko si do sada platio struje, dakle celu 2018, 2019, 2020 godinu i ovih 5 meseci.
Mora da je bila suma u hiljadama dolara 🙂 ?
Napisa ti je neko da ce da te uvate sa spustenim pantalonama.Nema (potpune) srece za nas sitne pilicare 😀
Nakon nedelja i nedelja nezeljenog hold-a 😀, bio sam srecan sto sam uzeo u tri kruga 300 dolara za 2-3 dana, preko ETH.
A poslednji obrt je bio kupovina na 2200 i prodaja na 2340, kad eto ti za par dana cena 3340 😀
Izvinjavam se na glupim pitanju, ali šta će biti posle? Ono, malo gore, malo dole, 10 posto godišnje i da pevamo?
Pa nisu me uvatili 🙂, nisam otisao u minus sa dolarima.Napisa ti je neko da ce da te uvate sa spustenim pantalonama.
Pa zavisi kako gledas, u bullrunu svi kao nesto rade i nesto zaradjuju nesto kupuju i prodaju, bacaju se sa nekim ciframa itd. a kad sracunas na kraju vecina zaradi manje nego neko ko nije nista radio vec samo sedeo i gledao.Pa nisu me uvatili 🙂, nisam otisao u minus sa dolarima.
Oportunitetni trosak. Znaci mogao sam zaradati, ali nisam 🙂
Jeste trosak, al ne iz mog dzepa sto bi se reklo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari