Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako kenj... ovog Saja, bruka jedna [emoji1]

SM-N960F

Nema sta da me ... Ovo stvarno nije nikakva nauka, ili vidis ili ne vidis.
Samo ga ti još loži... [emoji3]
Edit: učini mi se 319, ok, 219 može da prođe...

SM-N960F
219 je skroz ok cifra, sada bih pristao na to bez razmisljanja. E sad, 200$ je jaka psiholoska granica, tu ce bas biti otpora. Ako to probije problizice se i 300$. Naravno, btc jako bitan faktor dokle ce ici. Vec sam rekao da mislim da ce do leta polako gore i da tek onda ocekujem ozbiljan pad i akumulaciju pred polovljenje. I njemu je 10K jaka psiloholoska granica koji ne verujem da ce bas lako probiti bez ikakvog razloga.

Kapiram da ce dogurati blizu te granice ali ne ocekujem proboj. Posle toga moze da se preliva u LTC u malo ozbiljnijoj kolicini i da ovamo opali odnos.

Tapatalk from Poco loco

Поздрав,
Занима ме да ли на Телеграму или Дискорду има нека наша добра балканска група за криптовалуте? И ако може позивница.

Шзо би рекао Жика, ,,Ми смо и БИТИ ЋЕМО ФИНИ''. :)

Ima i na Telegramu, šaljem link čim dobijem :)

Stigle su glasine da Tether kupuje BTC, znači opet Bitfinex/Tether bagra nastavlja po starom. Ovo su ekstremno loše vesti, jedino što su te jajare ikada znale je pump'n'dump. Ne znam zašto sam uopšte iznenađen, sada kada pogledam, njihovi pipci se vrlo lako prepoznaju, potpuno isto se ponašaju kao i 2017.

Čim sam čuo, odmah sam kupio BTC, cena je skočila ni dva sata kasnije. Sada vozim sa prstom na obaraču, na prvi znak problema ću da izručim sve do zadnjeg satošija. A stvarno sam mislio da bi ovaj put moglo da bude drugačije. :(

Hoce bice drugacije, sledeci ATH ce biti bar x4 [emoji16]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Spremite se, opalice opet. Danima smrdi na istom nivou, krece opet da trza lanac.

Tapatalk from Poco loco

Ti onda short za sve pare i cekas samo milione :)

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Opaaaaa, idemo.
Inace, ja sam cenio da ce to sinoc da se desi ali je bio vlazan barut izgleda. Danas se iz aviona videlo da trza, moralo je da krene.
Ovaj scenario cemo gledati jos, kada se cena umrtvi neko vreme. Ako ne padne u razumnom roku to samo znaci da se sprema kes za novu turu. Uzivajte u voznji ;)

Edit: dobar odbitak ali ocekujem novi pokusaj.

Poslednja izmena:
Opaaaaa, idemo.
Inace, ja sam cenio da ce to sinoc da se desi ali je bio vlazan barut izgleda. Danas se iz aviona videlo da trza, moralo je da krene.
Ovaj scenario cemo gledati jos, kada se cena umrtvi neko vreme. Ako ne padne u razumnom roku to samo znaci da se sprema kes za novu turu. Uzivajte u voznji ;)

Edit: dobar odbitak ali ocekujem novi pokusaj.

jaoooo :D cemu edit pa tek je pocelo, ne shvatate da treba malo sve da se ohladi , da nece ici kako svi ocekuju, da nece biti kako je bilo....potrebna je navlakusa da svi misle ide 9-10k da ima dosta likvidnosti pa onda ispucati par stotina miliona na shortove pa cemo videti za dalji rast ali opreznije i linearnije....manimo se parabola to nije nikad nista dobro donelo kripto trzistu u celini, osim pojedincima...

Ja čim sam dobio informaciju da cenama manipuliše Bitfinex, odmah sam kupio gomilu BTC-a. Zašto? Zato što znam kako te jajare rade, opet ponavljaju istu igru. Ne daju da se cena koriguje, samo pumpaju dokle god može, kad više ne može, DUMP! A videlo se iz aviona ovih dana koliko cena želi korekciju, mučila se na 8,5k bez ikakvog otpora praktično, ljudi žele da najzad uzmu profit i ponovo kupe po nižoj ceni. I sada mi je zato prst stalno na obaraču, ako jajare izgube kontrolu nad cenom sledi nizbežni pad, što bi zapravo dugoročno i bilo dobro za tržište. Ako banda nastavi ovako da pumpa, ovaj bull market će možda biti gotov i pre kraja godine.

I gde bi manipulatori mogli da izgube kontrolu? Moguće blizu 10k, to bi morao da bude jak resistance, zaokružen broj. Tu možda prodajem i kupujem nakon korekcije. Ako međutim BTC probije 10k praktično bez otpora, kao što je i 6k, ja skidam prst sa obarača i verovatno ulažem dodatnu neplaniranu kintu, jer ovo ima još da gura kao valjak.

Pretpostavljam da je rast cene tempiran sa slomom stock marketa. Moguće je čak i da nešto novca iz akcija ulazi u kripto, mada ne verujem, cena zlata jedva da je mrdnula, sigurno bi i ona skočila u takvoj situaciji.

Hahaha Kako je krenulo sad ce pola foruma da se isece uzduz. Sto je najgore cak nije ni neki ozbiljan pad ali ce oni sa slabijim zivcima da posustanu skoro sigurno. Panicari moraju da otpadnu.

Tapatalk from Poco loco

Iskreno, ne verujem da ce otici ni blizu toga ali ajd videcemo. Nisam pored kompa da vidim kakve su pozicije trenutno.

Tapatalk from Poco loco

Iskreno, volio bi da padne, da uletim sa ostatkom love al tesko.
Neki novi igraci ulaze i akumuliraju ko ludi, jedan grayscale je u aprilu akumulirao 11k, a gdje su ostali i oni koje ce tek da uhvati fomo kad probije 10k.

Iskreno, volio bi da padne, da uletim sa ostatkom love al tesko.
Neki novi igraci ulaze i akumuliraju ko ludi, jedan grayscale je u aprilu akumulirao 11k, a gdje su ostali i oni koje ce tek da uhvati fomo kad probije 10k.

Ma svi sad zele pad da ulete sa lovom :sceptic: Sta ste cekali zadnjih godinu ipo? Urlali da ce pasti na 1500$ eto sta.
Sad je kasno. Tj. Diminishing returns.

@John Cena, uleto sam ja, skalirano sam usao od 6k do 3k i opet gore do 6k. 70% sam IN, vjerovao ovim medjedima:d da ce jos dole, *mjau**mjau**mjau*a.

@Texacha, pa jel ti vjerues svojim ocima, jesi vidio onu reklamu gdje hajpuju Bitcoin is pljuju zlato i to.
Kupuju oni na veliko sto se vidi na mc, samo lagano, isplivat ce prave cifre kad tad.

Ma svi sad zele pad da ulete sa lovom :sceptic: Sta ste cekali zadnjih godinu ipo? Urlali da ce pasti na 1500$ eto sta.
Sad je kasno. Tj. Diminishing returns.

Besmisleno je pametovati naknadno. Bitcoin je zaista mogao da padne ispod 2k, cena se u klinu lomila do bukvalno poslednjeg trenutka i na samom vrhu klina prelomila naviše i to uz znake koordinisane manipulacije. Zamisli da si kupio po 3k, a onda cena stvarno pala na pola, osećao bi se kao zadnji bilde.

Drugo, kripto zima se završila daleko pre nego što se većina nadala, velika većina iskusnih trejdera nije očekivala prve znake oporavka pre kraja ove godine. Tako da je trebalo da imamo duuuugo vremena da pecamo najbolju cenu, sve i da iz prve promašiš.

Simke, bravo za brzinski trade. Kolika god da je lova bila je laka i brza zarada ;)

Cena se vraca lagano, skoro smo na nivou od pre dan dva. Samo bez panike, ovo je bilo klasicno otresanje labilnih, bice sve ok.

Tapatalk from Poco loco

Možda, a možda je i početak ozbiljnijeg downtrenda... Bilo je i vreme za isti...

SM-N960F

Za taj downtrend ces sacekati bar 2,3 god

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno