Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao pravno lice ili fizicko lice?

Meni kao fizičkom licu kada stiže od pravnog lica, tu je problem. Sa skrill-a, od nekih firmi po eu neke poslove, a sada i ovo će biti isto. Nije problem u stvari, šta god da izmislim oni će da puste uplatu, ali valjda kasnije može da bude problem.

Kada ide od fizičkog lica ka istom, onda za to me ni ne zovu, default ide kao 'novčana pomoć' ili tako nešto. Sve ovo o RF banci pišem, ne znam kako je kod drugih..

Povlačenje na karticu je najbezbolnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koristi li neko Intesa Visa Electron za povlacenje, kakva su iskustva i da li ima nekih problema?

Kandidujem se da i meni objasniš. Ne mora sada, jer trenutno tražim način za transakciju u kontra smeru :)

Ako kupujes btc onda ti je najbolje ovde da kupis od nekoga ko hoce da povlaci lovu. Srednji kurs i svima lepo ;)
To ti je najbrza i najisplativija varijanta.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Okcoin ulogovao se, proradio withdrawal BTC/LTC... javili veceras i da BTCchina isto krece da radi withdrowal...., verovatno i huobi uskoro krece... MOON BTC/LTC :)

Masa trolova po slack i forumu ocekuje neki dump na 1500$ izgleda su pilicari ostali zaglavljeni u $$$

Drugari pitanje, da li ce mi posle povlacenja USD sa cex.io naloga na Intezinu visa inspire karticu u banci na salteru traziti da popunim izjavu o osnovi prihoda? Ili je to samo u slucaju bank tranfera ta izjava obavezna? Unapred hvala[emoji4]

Ne

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Mene zanima zasto pojedinci ne koriste Telenor karticu?

Ne vredi neke treba banovati, sto puta je napisano samo na PM.

Pojavis se sa prvom porukom ikada i odmah u meso. :mad:

Ne nalazim u pretrazi, kako ide povlačenje sa cex.io na Raiffeisen Visa Revolving karticu? Da li prolazi i koliko traje?
Pokušao sam manju cifru da povučem pre 2 dana, još se ne pojavljuje na računu.

Raiff cesto zeza sa bilo cim sto ima veze sa kripto...

Ova tema ima previse strana da bi nekako nasao sta me interesuje, aj da probam ovako.

Kako i gde prosecan srbin sa internet karticom moze da kupi BTC/ETH bez da mu izvade bubreg na analizu?
Unapred se zahvaljujem na odgovoru.

kao prosecan srbin kojeg mrzi da cita 2 strane u nazad ili ne daj boze malo vise...mozes da pises ovde da kupujes pa ti se neko javi mozda na pp ili imas ecd.rs ili bilo koja menjacnica uplatis kes na nju i kupis

kao prosecan srbin kojeg mrzi da cita 2 strane u nazad ili ne daj boze malo vise...mozes da pises ovde da kupujes pa ti se neko javi mozda na pp ili imas ecd.rs ili bilo koja menjacnica uplatis kes na nju i kupis

Krenuo sam da citam, pet stranica su bili komentari o porastu/padu BTC-a...

Isao sam poprilicno unazad u ovoj temi, ali nisam uspeo da nadjem, ima li gde review nekog od ljudi sa benchmarka, koji je probao ove vece menjacnice kao polo, btce, bittrex da je pisao svoje utiske o njima? Takodje, shapeshift je najjednostavniji nacin da kupim ETH sa BTC?

Prodajem btc $, po srednjem kursu, info na pm

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

e815e3e7c4ca28847bbe93ffbb706613.jpg

Satoshi vas gleda:)

Sto bi rekli; pozdrav iz Melbourne [emoji23]

kupujem BTC-E kod, moze i LTC/BTC/ETH ali konvertujte u USD kod :)

placam XE.com kurs u EUR (ili RSD po donjem kursu menjacnica), -10% moze licno u NS, BG, uplata na racun

primer: imate 1000$ USD na BTC-E, dobijate 810eur od mene ili 99600din (trenutni kurs 17.5.)

*ko ima povoljnije opcije, samo napred, ne morate meni objasnjavati kako ima jeftinije :)

da se citiram i javim :)

Ne mogu da ostanu likvidni, svi isplacuju na cex, najbolji odnos :D

3-4 puta je padao od jutros, sveki put kada eth poraste, bio sam budan da reagujem, ali eto, ostah kratkih rukava, nisam stigao istrgovati ETH

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno