Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma dobro, to jutros kapiram... Nego neki kazu da to traje duze vremena a drugi povlace normalno.
Ne treba dizati odmah paniku, videcemo dali je problem ili je mozda samo neko redovno odrzavanje.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da li je neko pobrao Visu virtuon Raiffeisen banke za povlačenje novca?
Da se ne slikam sa karticom i sve što traže ako ne radi.. :)

ako se dobro secam Raiffeisen ne saljaka vec godinu dana(za ovu pricu)...ali toliko je i stara informacija

Ma dobro, to jutros kapiram... Nego neki kazu da to traje duze vremena a drugi povlace normalno.
Ne treba dizati odmah paniku, videcemo dali je problem ili je mozda samo neko redovno odrzavanje.

Od prošlog ponedeljka je meni dovoljno dugo...
Nisam dizao frku, nego samo odgovorio duže.Sepa je na prndingu od srede

Ja povukao malopre. Sve ok, instant leglo.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Jeli se kome desavalo da nece da prihvati na cexu cvv kod sa poledjine kartice, kaze enter cvv/cvs number i crveno a pravi sam uneo i broj kartice sve ?

Jeli se kome desavalo da nece da prihvati na cexu cvv kod sa poledjine kartice, kaze enter cvv/cvs number i crveno a pravi sam uneo i broj kartice sve ?
ja sam postavio isto pitanje juce, na predhodnoj stranici...
Nemoj da kucas brojeve na numpadu...

Ima li jos neka menjacnica u Srbiji sem ECD-a? Digli provizije mnogo, pa reko da vidim jer zna neko neku drugu. Hvala.

ja sam postavio isto pitanje juce, na predhodnoj stranici...
Nemoj da kucas brojeve na numpadu...

Isti problem sam imao i jas, sad kaze pending, cekam support.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cex:

BTC - 2504$

ETH - 240$

Polo:

BTC - 2202$T

ETH - 215$T

USDT - USD 1% razlika

BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]

Vec dve nedelje cekam bank transfer withdraw na cex-u. Navodno me uveravaju da to traje i do 30 dana!?! Nije veliki iznos, ali sta predlazete? Da se oprostim od tih para?

Moguce da banke zezaju...... cim kartice rade onda je tu problem.....

Vec dve nedelje cekam bank transfer withdraw na cex-u. Navodno me uveravaju da to traje i do 30 dana!?! Nije veliki iznos, ali sta predlazete? Da se oprostim od tih para?

Taman posla da se oprastas od para. Sacekaj, resice se to. Ono, nije ni da imas ne znam koliko opcija.

uvek je proces kada ide direktno na racun pogotovo ako nije sepa. traje to oko 15tak dana

Saj i Marko, hvala na odgovorima. Moje knjigovodje i banka me uveravaju da swift i iban transfer traje 3-4 dana. Trazio sam od cex-a swift izvod, ali mi rekose da to njihova banka naplacuje 25$ i da se ceka takodje 15-ak dana! To mi je bas suludo, ali sta da se radi. Koliko sam razumeo SEPA ne radi u Srbiji?

Sepa ne radi, tacno je da pare treba da stignu uglavnom za 24-48h ali ovo je ipak BTC svet i banke zezaju

Sepa je za eu ako je nekom i radila bilo je slucajno tj zaheb banke siatema....transfer radi.....e sad ja koristim stamp i to je 3-5 radnih dana, deluje duze ako se vikend kaci tipa zahtevas isplatu u cetvrtak ili petak....

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Sepa je za eu ako je nekom i radila bilo je slucajno tj zaheb banke siatema....transfer radi.....e sad ja koristim stamp i to je 3-5 radnih dana, deluje duze ako se vikend kaci tipa zahtevas isplatu u cetvrtak ili petak....

A "stamp" je? Bitstamp.net?

A mene za svaku uplatu od pravnog lica dave sa izjavom o osnovi prihoda. Šta navodite, zarada na berzi?

Ne za svaku samo prilikom prve...

Saj i Marko, hvala na odgovorima. Moje knjigovodje i banka me uveravaju da swift i iban transfer traje 3-4 dana. Trazio sam od cex-a swift izvod, ali mi rekose da to njihova banka naplacuje 25$ i da se ceka takodje 15-ak dana! To mi je bas suludo, ali sta da se radi. Koliko sam razumeo SEPA ne radi u Srbiji?
Pa da, wire transfer tako radi. Spor je i kosta. 25$ je ako ide preko samo jedne intermediate banke. Nekada smo imali slucajeve da ide i preko dve pa su ti troskovi jos veci.
Sepa ima neuporedivo nize provizije ali ne samo za zemlje EU.
Da go bi trebalo u teoriji da bude 3-4 dana ali u praksi iskustva umeju bitno da se razlikuju. Banke koce malo te transakcije ali stici ce ti sve. U najgorem slucaju vratice ti se nazad - troskovi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno