Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reče nam čovek lepo da ne gledamo trenutnu vrednost u $ nego samo uvećavanje BTC, ali ne vredi, moram da radim na tome, stalno gledam koliko imam dolara i šta sam juče mogao da kupim a danas ne :)

Verujem da long term BTC ima ogroman potencijal, ali čim krene cena dole drugi deo mozga govori fuc* this, dosta sam zaradio, raspašće se ovo, uzmi dolare dok još može... i tako.. :)

Ja bas gledam koliko imam Btc. Zao mi svakog satosija, jer svaki računam x5 u odnosnu na trenutnu cenu...

Izgleda da su kontrolori zaduzeni za sprecavanje manipulacija na Polineksu na kolektivnom godisnjem odmoru.

Prodao sam svoje LTC tako da imam nekih 600+ eura na BTC-e, da li je neko zainteresovan da kupi u vidu BTC-e coda ili kako god ?

Evo pokusavam vec par puta da dodam debitnu karticu na CEX.io medjutim kad dodjem do trece stavke - 3. Enter CVV/CVC kad ukucam ovaj broj, samo mi pokaze CRVENI kvadratic i to je to, bio sam danas do banke imam na kartici preko 10 eura tako da to nije problem, da li ima nekakve veze sto je kartica VISA Electron i da li je jos neko imao slicnih problema? Hvala.

ne mora on screen samo nemoj da kucaj na numpadu nego na onim brojevima iznad slova. Kada ukucas broj odmah nakon toga treba da pokaze kruzic tj da sakrije broj.

Ja sam imao taj problem i usao u drugi browser tj google chorme na mozili nije bilo teorije da prodje vertifikacija

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mislim da se priprema polako teren za pump pre bitstampa, ne znam sta vide drugi, pre svega La.Prestige? :D

A nema mi logike, to je sada činjenica, nije iznenađenje, zvanično su najavili. Ako je neke reakcije trebalo da bude to je na vest...

Ali verovatno će biti suprotno od onoga šta ja mislim.. :)

Ja mislim da nam sledi jos jedan pad btc-a a sa njim i pad Ltc i posle lepo kad padne Ltc na 18 dolara izadje Ltc na Bitstamp i napumpaju ga na 25 dolara i to ce biti to ne verujem da ce izlaskom na Bitstamp biti 30 dolara i vise od toga.

Buy orderi jacaju na poloniex-u iako cena jos nije mrdnula, cak i kina danas malo manje varira, nema jacih dampova. Onako, sprema se nesto mada ne treba ocekivati ne znam sta.
@Ji Ma stara vest, vidis i sam da ga nema na CEX-u. Svi ga uvode a oni cute, ne smeju da priznaju kakvu su gresku napravili.

Poslednja izmena:
Ja mislim da nam sledi jos jedan pad btc-a a sa njim i pad Ltc i posle lepo kad padne Ltc na 18 dolara izadje Ltc na Bitstamp i napumpaju ga na 25 dolara i to ce biti to ne verujem da ce izlaskom na Bitstamp biti 30 dolara i vise od toga.

logika za nepoverovat :wall:

Ako pricas o CEX-u vec sigurno mesec dana je ubedljivo najjaca cena i zaista me cudi kako nema veci volume da se to malo iznivelise i izjednaci sa ostalima.
Pozdrav student, kako zito :). Nesto sam za probu uradio withdrawal 1000$ na banku i od 15.05 jos uvek stoji pending.
Vidim da nisam jedini i odatle tolika razlika.

To sam i ja čuo od jednog prijatelja, ali meni je juče na karticu prošlo bez ikakvih problema.

Pozdrav student, kako zito :). Nesto sam za probu uradio withdrawal 1000$ na banku i od 15.05 jos uvek stoji pending.
Vidim da nisam jedini i odatle tolika razlika.

Ne znam za tebe ali ja tih problema nemam, mozda zato sto ne radim wire...Imao sam problem sa prebacivanjem BTC, retosi su nekako stavili premali fee pa je transakcija bila na cekanju kao unconfirmed 6 dana.

Deposits/withdrawals via Cards are under maintenance. Requesting for your patience and understanding.

Trenutno ne radi cex.io

Kako duže? Meni sinoć izvršili instant uplatu

Sent from my iPhone using Tapatalk

i ja sam povlacio na mc pre dva ili tri dana sa cexa, instant uplata kao i uvek do sada

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno