Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni sad cilj da sacuvam ono sto sam zaradio i stekao. ako nekad nesto zaradim super. al da gubim novce jok. daa li je 10~100~1000~10000 manje bitno. rudar vise niisam, tako da mi svejedno

Poslednja izmena:
Nisi jedini, haos su napravili i jos uvek svi se kao nadaju povratku a moze da bude sasvim suprotno i da nastane jos veci haos...

Pao BTC 50% pali altovi za 48h, nema neki losi vijesti bice jos danas padova a ujutro lagano kupovat i cekat ponedeljak-utorak bice mnogo jasnije.

Ja sam uradio sta sam mogao da pomognem stanje. Prodao sam sve sto mi je preostalo i koliko vidim nakon toga je bounce... Dalje je na vama :)

Ako odlucim da kupim nesto javicu vam na vreme da se pripremite za pad.

Bounce vec 3 puta za redom bude $250-300.

Tako da je ovo jos uvek normnalno. Ja sam prodao upravo na 2020, ocekujem ga jos malo dole.

Da nije bilo fear faze, moglo se uzeti preko 30% hladno, izgurao sam mozda 13 :d

Ma na padovima se najlepse pare uzimaju. Dok svi sizde, tebi zurka.

Ko je prodao na 2600+ i kupio na 1800-1850, njemu je vec dosao moon. Istrese opet sve na bounce-u i to je isto kao da ih je prodao na $4000.

Koliku god sicu da kupim to mora na dole. Cim prodam to je minimum. :)
Ovo sad je bila sica, ali i tu je otislo 600$... Kao, *****ao sam se sa LTC, ovaj NMC/PPC cu da cuvam... I cuvah ga dok ne prste :)
Oce me trgovina, pa to ti je.

Idemo jos jedan malo duzi bounce i treci krug :p
Malo optimizma :d

E da smo svi tako pametni kao sto pisemo ne bi bili po ovim forumima nego na wallstreet-u. A prvo pravilo svih brokera je kupuj kad je pada, prodaj kad raste, a vecina radi obrnuto iz straha. Isto kao u Texas Holdem-u. Ko posmatra na cipove kao cipove je dobar igrac, ko posmatra cipove kao novac je gubitnik :smash:

Dzabe, ne shvataju ljudi.

Pretpostavljam da vecina ovde veruje u bitcoin, pogotovo dugorocno.

U tom slucaju imate dve solucije:

a) Nemate iskustva/ne znate da trgujete: Kupite BTC, zacrtajte sebi target cenu i ne obazirite se na market dok vam ne prodju sell orderi.

b) Imate iskustva/znate da trgujete i reagujete: Umnozavate bitcoine, ne spamujte forume, ne gledajte trenutni balans u $, nego iskljucivo koliko BTC-a trenutno imate. Deo zarade dizite i cao. Em umnozavate novcice em cekate moon cenu.

Ja nesto sto ne znam i sto mi ne ide, prepustim drugima. Kad vidim kako cova ofarba za par sati auto i uzme 1000€, i ja bi ali *** ne znam i prepustim njemu. A ja zaradim na drugoj strani koja mi ide.

@La.Prestige

mineri ne veruju u nista bar 95%, mozete da se ljutite ali tako je :D

vecina realno gleda fiat i nakon 4+ godine, tuzno pa nek se ljute, verujem da nema takvih korekcija bi bila na 2200-2400 ovako je palo vise jer su takve razdrmali

Poslednja izmena:
Jel mi se cini il je ovo akumulacija na oko 2k? Pa otresanje na 2200 mozda

Poslednja izmena:
Evo malo da ilustrujem primerom kako i zasto nekom ko ume, ima mnogo para i testise velicine lubenica, odgovara i pad i rast, u ovom primeru pad...

Majstor.jpg

E takvi kao ovaj ljuljaju trziste i teraju ga na onu stranu koja njima donosi profit. I neko uvek zaradjuje kako god da ide cena. Torbarska filozofija suzava vidike i torbari misle da nesto mora samo da raste da bi se zaradilo.

Poslednja izmena:
@studenat naravno, samo malo ko moze da uleti sa pozajmicama tek tako......... par pogresnih koraka i nema te vise

@studenat naravno, samo malo ko moze da uleti sa pozajmicama tek tako......... par pogresnih koraka i nema te vise

Zato i stoji ono sa lubenicama...Ali zamisli koliko takvi likovi imaju van kripta, kada mu nije problem da ovo drzi na klimavom Polu...Tu drze onoliko koliko im nije problem da izgube.

Pa kontam i ja da imam 5M u nekretnine, 5M u akcije, sta bi mi bilo da izdvojim 2M na poloniex .......

Verovatno ste pričali već ranije o tome, nisam ranije pratio,

koje bi bile šanse da se nas recimo 5-6 dogovorimo da svako sa 30-50 BTC-a krenemo pump nekog glupog coina i da se neko primi na to? :)

OK to verovatno, evo ja bih prvi prevario :)
Šalim se *_*
ali pošto se u stvarnosti neće desiti, mislio sam teoretski, pošto npr sada kako je kilav volume na LTC-u deluje da bi sa 300 BTC-a mogao da digneš cenu 50%, pa onda mislim ovi neki gde skoro nema volume deluje da može da se neko navuče

Ne funcionise to tako kad dizes ili dumpujes coin reaguje.........za LTC manipulaiju ti treba oko 10K BTC za 10-20% pomeranje i odrzavanje

Samo ti deluje tako. 300btc-a je nsta za ltc. Pojeo bi to neki bot kao nista.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Mislis La bot!

Konacno vratio izgubljeno od pre dva dana. Kupio sinoc i istresao iz petnih zila sve do poslednjeg satoshija na 2190.
Sad se lakse dise dok ne vidimo gde ce ovo

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno