Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nista ja tu ne kapiram sa tim zidovima. Jel ovo neki veliki kineski zid ? :d

Gledao si LTC/USD par, gde nije obimna trgovina pa su i deep chartovi prazni. Tu mozes napraviti ozbiljan wall i sa 10K eura (~8,5 BTC-a), dok kod ETH/BTC, ni 30BTC wall se ne vidi.

Zanimljivo da dwarfpool povlači cenu sa btc-e, jer trenutno na dwarf-u piše zarada 0$...

Dobro sad, jednom godisnje ne radi 15 minuta, i odmah frka... Polako, da se malo razgazi :)

Evo radi.

Bugari/rusi vec se brckaju na bahamima :smoke:

BTC-E? @btcecom 1m1 minute ago
More
Under DDoS #btce

Poslednja izmena:
Pa jel smo se slozili da ide do 0.0085? :)

Ljudi shvatite da je korekcija jako bitna, ne moze samo da skace i skace i skace. Nece dogutati daleko.

Ovako juce smo brali pare na long-u, danas na short-u.

Moja prognoza da cemo neko vreme biti na 0.08-0.09, onda attack na 0.013

Jednom i ja da ne prespavam neki bitan momenat :) izašao sam na 0.01+

edit: bolje da jesam prespavao, sada se vraća gore. kako vi sa mnogo para u ovome izdržavate, mnogo stresno :/

Poslednja izmena:
Sta se coinmarketcap zakucao sa cenom btca 1526$ kontam sta se desava.

Nema tu smisla, ima masa ****** koji su usli u asic mining i sad oni su se setili da se pitaju za sve..........
pogotovo sto sto su zuti i ludi pa im udarile pare u glavu

doci ce zuti ljudi i piti vodu sa morave :p

Postoji razlika, kinesko drustvo je polarizovana daleko vise na bogate i siromasne, tako da sad mining drze ~10 ljudi, ostali "sitni" mineri ne cine vise od 10% nazalost
U ostalom delu sveta polarizacija nije na tom nivou, mada se i tamo stvaraju karteli ali ni blizu ako sto su to kinezi odradili

Eto na primer GPU mining je prakticno 100% decentralizovan, jer GPU moze kupit svako

Polovi se nista ne pitaju jer ako rade protiv interesa vecine, mineri ce pobeci sa istog pool-a

Poslednja izmena:
ako nekome treba BTC-e $$ neka mi se javi na PM. u pitanju je 1274$

Treba li nekom 0.09 na btc-e ,ako neko hoce nek pise pm. pozz...

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Ljudi jel neko ima verifikovan nalog na Polo i Bitreksu i ako ima, jel ima vajde neke od toga, kakava us iskustva, jel bezbedno to raditi? Posto vidim da su poceli da sve manje iznose u btc-u dozvoljavaju za isplatu.

Pa ako ne podižeš veće sume od ~1.5 BTC dnevno nema potrebe da verifikuješ nalog....inače, to je standardna procedura na većini menjačnica/berzi....

bolje se verifikuj da te jednog dana ne pitaju da dokazes da si bas ti koristio nalog!

Pitaju itekako, svi koji nisu koristili naloge duze od godinu dana, trazi se dokaz starog wallet-a ili iste IP adrese...... btc-e, polonix, itd svi to rade
naravno odnosi se na ne verifikovane naloge gde se identitetom nemozes dokazat da si to ti

Pa mislim da nema svrhe da im das broj gaca, jer tako mogu i da zloupotrebe neke stvari vrlo lako. Zasto bih ja njima dao adresu, telefon, lokaciju, ime, prezime, jednom recju sve? Malo je preterano sta sve traze za premium clanstvo, komplikuju nepotrebno celu stvar. Sta njih briga da li je neko Petar Petrovic, ili Prcko Prckovic, ne razumem zasto im to treba? Da bi imali kontrolu ko koliko novca poseduje, ili sta? Toliko o decentralizovanom sistemu...:)

Poslednja izmena:
Pitaju itekako, svi koji nisu koristili naloge duze od godinu dana, trazi se dokaz starog wallet-a ili iste IP adrese...... btc-e, polonix, itd svi to rade
naravno odnosi se na ne verifikovane naloge gde se identitetom nemozes dokazat da si to ti

Pa valjda na e-mail dobijaš obaveštenja kad si se i sa kojih adresa logovao a imaš i 2FA kod koji si bekapovao (na fleš ili odštampano pa u fioku)...:trust:
U svakom slučaju ako neko drži vrednosti na menjačnici/berzi i ne pristupa joj toliko dugo (a nema aktiviranu nikakvu zaštitu/obaveštenja) i ne treba da mu dopuste da ih uzme :p

Pa mislim da nema svrhe da im das broj gaca, jer tako mogu i da zloupotrebe neke stvari vrlo lako. Zasto bih ja njima dao adresu, telefon, lokaciju, ime, prezime, jednom recju sve? Malo je preterano sta sve traze za premium clanstvo, komplikuju nepotrebno celu stvar. Sta njih briga da li je neko Petar Petrovic, ili Prcko Prckovic, ne razumem zasto im to treba? Da bi imali kontrolu ko koliko novca poseduje, ili sta? Toliko o decentralizovanom sistemu...:)

koliko sam ja razgovarao sa polo staffom u pitanju je upravo to. Navodno njihov zakon nalaze da svaki veci obrt novca kontrolisu tako npr ako im upadne racija da su sponzorisali neke teroriste, imaju listu clanova koji koriste naloge. Time se oni stite, a svet dobija kontrolu ko koliko ima i zasta koristi. Centralizacija ne postoji...

Upravo sam hteo da pitam koliko se čeka na verifikaciju level-a 2?
Sve sam dao polonix-u "i broj gaća"... pre 25 dana i još čekam verifikaciju.

Meni su verifikovali za ~12h, tako da ti nisi nesto dobro odradio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno