Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mozes se takmiciti sa njima

Hvala ,nerazumem kako su uzeli primat

Vidim da si nov pa da ti ukratko dam odgovor.
Danas se vise ne ispalti da kopas direktno bitcoin, pa zato i ne razumes ovo sa Kinezima.
Danas se kopaju druge valute pa onda to prodajes na menjacnicima za bitkoine.
Imas ovde sve na forumu al treba da citas.
Danas je isplatlivo da se kopa ETH, ETC, ZEC, XMR...nacices koje su ovo valute i ako te interesuje citaj za njih.

Dobar odgovor. Mrzelo me je da kucam na telefonu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li neko majnuje ovaj PASCalcoin,? Citam da mu je isplativost bila ovih par dana 10x bolja od bilo kog drugog.

bila je 10x ako si imao srece da ubodes blok. ja sam 3 dana imao 5x vecu isplativost, ali znam ljude koji ni sa 100 kartica nisu uboli blok i bili su u minusu - cista je sreca bila u pitanju neko je bio u plus neko u minusu.... sad je izasao pool i od sinoc isplativost je ispod ETH/ZEC-a ili XMR tako da se vise ne isplati ukoliko ne izadje neki brzi miner ili cijena ode gore.

Tako je, goldi. Odlicno si napravio ovu "rekapitulaciju" Noje vise isplativ...skocio dif mnogo, a cena pala skoro na pocetnu.

Eto cijena skocila i sad se situacija mijenja :d vjerujem da ce odrzavat isplativost u nivou ETH-ZEca vidicemo ako nista valjda ce malo diff popustiti na ZEC-u ETH-u i ostalim coinima.

Diff na Eth-u nece pasti zasto bi pao?Koliko sam video na netu uskoro ce se iskopati poslednji novcici od Ethereum-a jer Eth prelazi na POS ove godine i zato mislim da ce diff ostati isti ili ce da raste sto smo blize kraju.
A vrednost i diff Zec-a porasce vrtoglavo cim Eth predje u POS eto to je neka moja prognoza.

Dobro znam da ste vi iskusniji rudari i prihvatam i vase misljenje samo mi obrazlozite zasto bi diff pao na Eth-u?

pa imas primer od nedavno sa zecom kada je izasao diff na eth se spustio na 50, sta ces vise, cim se pojavi nesto isplativije odmah se snaga seli na taj coin

Slazem se bilo je tih situacija kad je u jednom trenutku bio isplativiji Zec a sledeceg dana Eth i tako se menjao i diff,ali sada Zec-u je dosta opala vrednost ispod 40 dolara drugo primetio sam kad bitcoin raste sve ostale kriptovalute padaju tj. vrednost im pada.
Sa druge strane Eth se vec 3 nedelje mozda i vise drzi na oko 10 dolara ali je naravno i diff svo to vreme otisao na preko 100 takodje se i broj rudara povecao...
Diff na Eth moze da padne samo ako Zec ili neki drugi novcic se isplati vise kao sto si i naveo i onda svi ti rudari predju na taj novcic.
Iskreno sumnjam da ce Eth da padne ispod 10 dolara u skorije vreme ali vreme ce pokazati,naravno imace on jos padova i uspona ali ne onako drasticnih kao kad je bio na 5.5 dolara.

pascal nije dovoljno isplativiji, cekaj samo sad neko novi coin ako bude makar x3 isplativiji ima diff opet na eth da padne na 50, kao i uvek

@Fallout
Nije važno kolika je cijena kada kopaš (tada je važan diff) nego kada prodaješ.

Jeste u pravu si najvaznija je cena kad prodajes.
A kad bi izasao neki coin koji je 3 puta profitabilniji to bi znacilo da bi nase karte otplatili za 3 do 4 meseca to je malo nerealno za ocekivati.
Mozda ce izaci neki coin da bude duplo profitabilniji ali 3 puta tesko po meni.

sinko bilo je coina koji su donosili po 10$ po karti na dan, tako da ovo 3$ po karti dnevno je skoro pa normalno ako je malo jaci coin

@Phoenix257 Al to je kratkog daha... Brzo ode cena u bunar. Al dovoljno je dva puta godišnje da izadje takav neki coin i rudari su na konju :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

nije to bas tako kratkog daha, ako se finansijski podupre traje to i duze , a i dobija se jos i vise :)

Pa da bice verovatno i toga ali mislim da nece biti skoro nekako mi je realnije da bude 2 dolara dnevno ili do 2.5,3 dolara ce verovatno da bude ali daleko je to eto neko moje misljenje...
Ako bude 3 dolara kroz mesec dana na primer to ce biti mnogo dobro za sve nas :)...

Nisam baš siguran da vas dvojica govorite o istim stvarima ;)

Nego otkud ova cena sad, zar nije trebalo na 780-800$ ?

Zna li neko od iskusnijih?

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Znam ja, ovo je onaj bear trap ili bull trap kako se vec zove, ide to na 100$ :trollface:

P.S. sadrzaj ove ppruke je cisto zabavnog karaktera

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Pilicarima su izbijeni BTCovi, sve je spremno za novi rast!

Rast?? Kako rast, zar nije spremno za 780-800?

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

hteo bi nesto btc da prodam a da novac primim na devizni racun u intezi, treba mi savet koju svetsku berzu da koristim (koliko je fee)? malo vise o samom procesu i koliko su sigurni? hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno