Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
LTC treba kupovati kad je stanje očajno, kad se bukvalno plašiš da uletiš...

LTC treba kupovati kad je stanje očajno, kad se bukvalno plašiš da uletiš...

Kod LTC-a je to lakse ispratiti nego kod btc-a. Masine su tu koliko ih ima, nove se ne prave za sada sto se vidi iz mreze. Ako je granica isplativosti bila 1.5$ pre polovljenja, sada je verovatno 3. Posto je iznad toga a btc raste ili stagnira ima prostora da ltc/btc pada. 0.008 je izvestan sa btc na oko 400 bez problema. Ako btc poraste vise ltc/btc ce pasti i vise. Jedino me zanima sta ce sad izmisliti da ga napumpaju. Prvo je bilo ltc on gox, posle toga crypto rules the world, pa onda ltc on btc china, pa polovljenje, sada ce verovatno biti ltc against isis...svakako oguglace ljudi i taj coin ce biti sve manje zanimljiv i podlozan hype-u.

Kod LTC-a je to lakse ispratiti nego kod btc-a. Masine su tu koliko ih ima, nove se ne prave za sada sto se vidi iz mreze. Ako je granica isplativosti bila 1.5$ pre polovljenja, sada je verovatno 3. Posto je iznad toga a btc raste ili stagnira ima prostora da ltc/btc pada. 0.008 je izvestan sa btc na oko 400 bez problema. Ako btc poraste vise ltc/btc ce pasti i vise. Jedino me zanima sta ce sad izmisliti da ga napumpaju. Prvo je bilo ltc on gox, posle toga crypto rules the world, pa onda ltc on btc china, pa polovljenje, sada ce verovatno biti ltc against isis...svakako oguglace ljudi i taj coin ce biti sve manje zanimljiv i podlozan hype-u.

Kad je mogo jadni vtc da skoci 100x letos bez razloga,moze i ltc da skoci 10x sa razlogom ;)
Za crypto ne treba mnogo objasnjenja,samo da "Jases talas kad ga vidis da nailazi"

u pravu si, moze skociti, ali za vtc je trebalo mnogo manje sredstava. Ltc je tezi za takav pump, ja mislim da je x10 u cugu apsolutno nemoguce. Mislim da je i 6x nemoguce al ajde, cekamo i videcemo. Meni je 0.03 krajnja take profit zona. Sa ulazom ispod 0.008 to je vise nego sjajna zarada.

u pravu si, moze skociti, ali za vtc je trebalo mnogo manje sredstava. Ltc je tezi za takav pump, ja mislim da je x10 u cugu apsolutno nemoguce. Mislim da je i 6x nemoguce al ajde, cekamo i videcemo. Meni je 0.03 krajnja take profit zona. Sa ulazom ispod 0.008 to je vise nego sjajna zarada.

Ne,ne u cugu nikako!
Mislim da je u cugu moguci pump najvise x2,pa onda za x3 bullrun,kitovi itd pa onda malo fud-a.
Inace preko 10 vrlo tesko moze da ide,al mislim da je izvodljivo

Mada,meni je sve ispod .009 dzabaka.

Poslednja izmena:
Btc na 1k$ , ltc min 30$, a uvek bude bolji i veci odnos, ko ne veruje zivii bili pa videlik ista prica ne moze ovako, ne moze onako, te nikako, a on uvek ode sve vise i vise

Poslednja izmena:
Sutra je OKCoin weekly settlement, očekujem big move. Za sada vučem ka bullish ali treba sačekati Asia session open što je oko 1AM po našem.
Na sve se dodaje bitan sastanak za vikend... očekujem haos :).

U prevodu da. Ako krene bull valjalo bi istresti i dash pre toga. Ali ko zna sta ce biti. Ne znam ni dali da krecem da se igram, necu imati vremena da pratim, sutra moram rano da ustajem.

ja očekujem solidan pad btc-a, danas sam zamenio još par hiljada $ za evre. možda se vrati eur na 1.4.

na krakenu ceo dan dampuju btc za eure. meni odgovara.

možda bude opet noćas skoka nekog do 364, ali to će biti samo dobar short. oko podne sutra bunar.

Poslednja izmena:
Gledajte CNY 2370 na OKC spot ako probijemo do 4AM za long (ja idem sa leverage). Target je CNY 2500.

Edit: "propišo" dole, otvorio short!

Poslednja izmena:
krenula akcija pre par minuta...

gde je dno? :) ja cekam 351

Poslednja izmena:
Nemam pojma, planirao sam 2250 OKCoin spot... ali sad nisam siguran, opasno manipulisu kinezi...

Edit: fake sell out. Izasao uz mali profit... ne vredi dirati za sada. Da ne moram ustajati za 4h verovatno bih tražio opet ulaz za long.

Poslednja izmena:
Izasli su novi ASIC mineri i za Scrypt kao i za Bitcoin, samo ove za Scrypt izgleda jos nisu upregli :d
A za BTC ce uskoro podela nagrade, zavisi od brzine i od diff, ~6-7 meseci otprilike, pa ce mozda neki i pupm do tada ,)

http://bitcoinclock.com/

nove masine uveliko kopaju, kao da niko ne vidi kolika je mreza u pojedinim momentima a diff ne bi komentarisao...

to znamo jos od letos da se mreza uveca nekoliko puta, ALI na kratko

opasan bunar je bio,za malo da je pao na 320$ al se ipak predomislio gospodin pad pa je ostao na 355 :)

Sad sam 60% BTC 40% FIAT. U nedelju je block size konferencija dok smo trenutno u gigantskom trouglu. Očekuje se veliki move, trenutno izgleda kao da će dole ali ništa tu još nije sigurno.

Edit: posle analize na stampu... gornji level je $374, dole gledam $323...

Edit 2: leveli za ulazak $348 pa $335. Stop je kao što napisah iznad $323... target $374.

Poslednja izmena:
Sad sam 60% BTC 40% FIAT. U nedelju je block size konferencija dok smo trenutno u gigantskom trouglu. Očekuje se veliki move, trenutno izgleda kao da će dole ali ništa tu još nije sigurno.

Edit: posle analize na stampu... gornji level je $374, dole gledam $323...

Edit 2: leveli za ulazak $348 pa $335. Stop je kao što napisah iznad $323... target $374.

svaka cast

@omnik deder pojasni sta si rekao sta $374, sta $323? nisam te bas najbolje razumeo.

kaze ide gore... ako krene dole doce do $323 :D

Ja sam kupio na 357 i sad se vozim, videcemo dokle. Za sada je Omnik upravu skroz ali ja mislim da ce jos gore. 400 nece probiti ali 396 mi zvuci lepo ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno