Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako je neko na orionu, neka promeni DNS i da ne panici sto ne rade BTCE, Blockchain.info i wisdom :)

ili jedno plitko busenje 307 $, pa skok na 330, a onda bunar na 270.

ili busenje odmah 307 $ i bunar do 270.

nakon toga par dana smaranja na 270, pa skok do 340.

...

nego ima li neko na prodaju dolare ili eure ? ne puno, oko 200 eur?

Untitled.png

Stop mi je bio postavljen na $342... počinjem da mrzim bitcoin :)

$25 puta koliko? ;)

Ostaje da vidimo još jel to + ili -.

Pre će biti anker na $330.

Poslednja izmena:
Po meni je ova cena sad odlicna ako se zadrzi... naravno gledano na duze staze...
To i pilicare znaju iako oni zive na trzavicama i panici

Poslednja izmena:
Po meni je ova cena sad odlicna ako se zadrzi... naravno gledano na duze staze...
To i pilicare znaju iako oni zive na trzavicama i panici

Ono sto ohrabruje je da nece moci napraviti asic duplo efikasniji za 7-8 meseci kad je polovljenje...Ocekujem porast mreze drastican. Novi S7 Bitmain je trenutno veoma rentabilan. E pa kad nagruvaju diff do polovljenja bice sjajno za kopace :) Ako budu zeleli da dignu cenu sa 300 na 600 bice peak opet na 1000 :)

e nek smo i to docekali da i ti napokon hvalis crypto da ce da skoci, sad moze i na 10K $ da ode :)
;)

ps
sve u redu samo da ne spomenemo ltc
;):);)

Poslednja izmena:
Zanimljiv rasplet situacije...
Trebalo bi da nocas/ujutru cena skoci naglo za bar 20ak $,al opet ko zna?!
STA a kazu trgovci?

Otvara se potencijal za nastavak uptrend-a i eventualni novi high ove godine. $300 je testiran i odbijen, sada se dešava isto samo ovaj put $315... ja sam 75% u BTC do daljnjeg.

PS. Ovo je moje mišljenje za midterm... ne znači da opet nećemo testirati $300 ili $280-270. Jednostavno lep pull back sa $500, zaustavljen iznad prethodnog resistance level-a... dovoljno municije za novi run.

Poslednja izmena:
pih, omasio sam skok za 1.4$ :) stavio sell order na 351.8, a doslo je do 350.4 :)

btce
Last Price: 330 USD
Low: 313.7399 USD
High: 334 USD

Registrovao sam se na btc-e i na bitstamp. BTC-E mi nije nista trazio od dokumenata, a bitstamp samo sto mi ne trazi i otiske zuba. Jeste vi slali sva ta skenirana dokumenta (LK, pasos, racun...) bez sakrivanja brojeva dokumenta?

Registrovao sam se na btc-e i na bitstamp. BTC-E mi nije nista trazio od dokumenata, a bitstamp samo sto mi ne trazi i otiske zuba. Jeste vi slali sva ta skenirana dokumenta (LK, pasos, racun...) bez sakrivanja brojeva dokumenta?

Ja sam za verifikaciju na bitstampu poslao kopiju pasosa i kopiju ugovora od banke koji sam dobio prilikom otvaranja deviznog racuna.

Kako bese, ako nisi verifikovan ne mozes da povlacis na devizni, ili ne mozes da trgujes i povlacis btc

Kako bese, ako nisi verifikovan ne mozes da povlacis na devizni, ili ne mozes da trgujes i povlacis btc

Ne mogu nikakav depozit da napravim. Ni devize ni BTC.

Ma poslaću im onda neke dokumente. Pitao sam zbog brojeva dokumenata, da ne bude posle da se otvaraju neke fantomske firme :D

Zanimljiv splet...
Mislim da se btc stabilizovao,naso i srednjerocni maksimum a i minimum i ocekujem jedan ostar skok danas/ovih dana i
onda trend ka gore.
Sta misle trader-i?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno