Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dok sam se vratio iz wc-a pada 50$ :) sad je sve moguce sve prognoze padaju u vodu veliki su igraci u igri bice kako oni kazu, ako padne ostaje utjeha i nada u LTC-u

Mislim da je najbolji scenario otici u wc i vratiti se za dve nedelje pa kud puklo da puklo :)

Lepo sam rekao... pre neki dan. Jedino u sta sam siguran da niko, NIKO NE ZNA koja ce cena biti u narednih 5 minuta a kamoli na duze.
A to pricam od 2012 godine.

ko ima hrabrost da se upusti u trgovinu moze jako lepo da zaradi,da smo prodali npr po 500 i kupili po 410

protresli drvo, pokupili voce...

bez nervoze, evo i ja kuliram...

Screen Shot 2015-11-04 at 9.56.55 PM.png

doduse skrin pre par sati :D

To je istina, zato postoje tehnicke analize da jos sve zakomplikuju i da se nista ne razume. Nikakvi fibonaciji niti crtezi ne mogu da predvide stav kineza koji klikne misem i kupi za 50m $ btc i onda proda....karikiram ali nismo daleko od ovoga.

Lepo ga gađam danas...

lepo.jpg

a evo i kako:
brb.jpg

Sad bi nam fino došao brz povratak iznad break out linije i nastavak bull trend-a. Ovo su sve short term pozicije odnosno pilićarenje.

vi prisutni ce te i dalje cekati neku vecu cifru od ove trenutne 425?

Tu je najmanja panika. Drze jace cene nego stamp ili kinezi. 369 stamp. Svakih 3 sekunde je padalo po dolar, ludilo. Ovo jos od Gox-a nisam video :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno