Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eth po ovoj ceni je premija za kopanje, a ti se ne zaleci da ne bi pukao pa posle kuku lele, jer ovo moze da eksplodira u trenutku

Ne govorim o kopanju, kako da zijanim ako sam usao na 252?
mgou samo da zaradim manje od neke zeljene cifre , a puknut ne vidim kako :D

kakav zdamp, btc-e jedva docekao ovo malo da ohladi pregrejane pokusaje da stigne bitstamp :)

kod kineza sve puta 5 pa i damp ima 5 puta vise crvendaca

pratiti ltc sada...moze biti malo prelivanja

ja se igrao malo buy the dip :)

furomano.jpg

Edit... tu oko $370 je novi support :trust:

Poslednja izmena:
ne ocekujem nista od ovog mini pumpa. vec je krenuo istovar, vesti trgovci ce sigurno iskoristiti priliku ali mislim da torbari u ovoj turi nemaju cemu preterano da se nadaju.

Bravo

Vrati strane unazad i nemoj biti tvrdoglav. 100 pa 270 je max, 300 je pik...
Dakle vrati postove kad je cena bila 240-270.
Poz

Covek je rekao da je sve prodao na 410 i da ga vise ne zanima...Po meni to je sjajan potez. Pa sad ti zmuri koliko hoces, ali ako je tako uradio uradio je pravu stvar. Vise puta je gresio i verovatno se vracao sa gubitkom 2-3%, ali sada je napravio 15-20% i zaradio.

Cisto otimanje BTC-a idemo dalje moralo se ovo desiti, polako se stabilizuje tako da bi trebalo ponovo gore!

Covek je rekao da je sve prodao na 410 i da ga vise ne zanima...Po meni to je sjajan potez. Pa sad ti zmuri koliko hoces, ali ako je tako uradio uradio je pravu stvar. Vise puta je gresio i verovatno se vracao sa gubitkom 2-3%, ali sada je napravio 15-20% i zaradio.

koliko sam ja pratio, on je "šortovao za sve pare" na ~310 pa je još i "pozajmio i šortovao za sve pare" negde na istoj koti ;)

edit i tako još jedno bar 3 puta, msm pokrio je toliko opcija i kota da je jednu morao da pogodi

Poslednja izmena od urednika:
To je tacno ali 2-3% vise puta moze biti veci pad nego jedan dobitak od 15-20% iako to nije ni vazno uopste...ja kazem da ovo ide jos gore...sutra naravno :)

to je bilo na oko 320, i to je bio jedan opak vikend :D onaj na kome su istovarili boga oca na stampu.

a ovo jos nije gotovo, naravno.

i ako sam do sada svaki put kupio kada sam video da ne pada, uopste vise nemam nameru da kupujem.

Poslednja izmena:
Nikad nije kraj i nema kraja...Najbolje se zaradjuje kad je cena najmanja...Ne bih imao nista protiv ako se i ponovi april 2013, jer posle njega dolazi decembar te iste godine...Nisam ucestvovao u ovome jer sam u shitovima. Oni jos nisu skocili tako da sigurno nije kraj.

Pozdrav ljudi!
Long time no see, što bi rekli?
Ja malo svratio sa obzirom na ovaj novi polet, mada sam vas pratio sve vreme, pomalo... :)

Pa da priupitam, gde mogu najbrže da se registrujem, na kojoj menjačnici i da tamo uvaljam siću BTC-a te da tu lovu mogu povući na PayPal?
A da nije komplikovano ko na Bitstampu, to nikad nisam završio baš zbog te procedure. Nije mi ni bitno da li ću prodati za juane, dolare ... samo da se povlači na PayPal ili na devizni Intesa banke bez onih gluposti.

Pozdrav ljudi!
Long time no see, što bi rekli?
Ja malo svratio sa obzirom na ovaj novi polet, mada sam vas pratio sve vreme, pomalo... :)

Pa da priupitam, gde mogu najbrže da se registrujem, na kojoj menjačnici i da tamo uvaljam siću BTC-a te da tu lovu mogu povući na PayPal?
A da nije komplikovano ko na Bitstampu, to nikad nisam završio baš zbog te procedure. Nije mi ni bitno da li ću prodati za juane, dolare ... samo da se povlači na PayPal ili na devizni Intesa banke bez onih gluposti.

Za siću se ne isplate menjačnice, Zmaj ili neko drugi ovde sa foruma...

Mislim da do 500$ isplati se preko nekog Zmaj ili preko foruma, a iznad 500$ banka devizni racun.

Fala društvo! :)

Videću sa zmajns onda... Još samo da vidim u kom smeru će ovo da pođe. Što je malo teže oduvek. :D

Ja mislim da ide opet zalet nije ovo kraj nikakav :)
Kitovi napravili paniku da dodju do jeftinih BTC od plasljivaca, nije im frka za lovu pa ce cekati malo ;)
BTC ne raste na drvetu, mora da ga napravis ili pre toga kupis. Ako prodas sve na 230 ili 270 ili 300 jer cekas 100$ ne mozes posle da prodas sve na 410$ jer nemas nista NISI SACEKAO 100$

Kitovi napravili paniku da dodju do jeftinih BTC od plasljivaca, nije im frka za lovu pa ce cekati malo ;)

BTC ne raste na drvetu, mora da ga napravis ili pre toga kupis. Ako prodas sve na 230 ili 270 ili 300 jer cekas 100$ ne mozes posle da prodas sve na 410$ jer nemas nista NISI SACEKAO 100$

da ali ce prorok da kaze da je kupio na 101$ i to bas onda kad mi nismo gledali

Pa kad trgujes na fenixu raste na drvetu. Kupis 1, uzmes leverge 10 i imas 10 za prodaju. Ako ti padne cena za vise od 10% gubis taj jedan. Dakle, sa cenom jednog mozes imati deset. Zar je moguce da to jos uvek ne znas? Zbog toga se i desavaju svi ovi poremecaji. Cim previse njih ode u sort, a uspe neko da cenu spusti dovoljno dole, automatski se zatvaraju pozicije i pogresni sorteri ostaju bez gaca.

Nikad nije kraj i nema kraja...Najbolje se zaradjuje kad je cena najmanja...Ne bih imao nista protiv ako se i ponovi april 2013, jer posle njega dolazi decembar te iste godine...Nisam ucestvovao u ovome jer sam u shitovima. Oni jos nisu skocili tako da sigurno nije kraj.

kako prepoznati balon?

- dnevni rast od po 3~15 % ✓
- zadnjih dana najveci skokovi procentualno gledano ✓
- brzi i veliki padovi i jaki bounce-vi ✓
- velike razlike u ceni izmedju menjacnica ✓
- sekundarni baloni u altovima ✓
- MMM ponzi sheme u usponu ✓
- velika medjiska paznja ✓

i tako...:D

e sad, najvece ce razocarenje doci kada ludilo prodje. bice krvavo i ispod 100 $. mnogima ce to biti kraj. ko nije nista naucio i evoluirao neka kupi prnje i pocne da se bavi necim drugim.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno