Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije nikakav problem nego neznam dal je po pravilima foruma evo menjačnice ecd.rs

citam, pa da probam.. prebacio sam 1btc

Kolicina bitcoina: 1.00000000
Jedinicna cena bitcoina: 28,133.99 RSD
Ukupna cena: 28,134.00 RSD
Iznos provizije: 1,688.00 RSD
Ukupno za isplatu: 26,446.00 RSD

i onda ide najlepsi deo ;)
Po prijemu bitcoina, u roku od 3 radna dana, na račun 165-xxxx-28 biće uplaćen odgovarajući iznos u dinarima.

samo da mi legne, bas cu probati i da kupim

Poslednja izmena:
Koliko placaju za reklamu ? :) zadnji put kad sam ih koristi trazili su dokumenta skenirana, verifikaciju, a cekao danima na isplatu :)

Aha, ja se spremam da kupujem. Ja cu da uletim kesom pre polovljenja koliko mi finansije dozvoljavaju.

Je l moguće da iko danas očekuje da će polovljenje BTC-u nešto da donese? Koji oni hashrate treba za održavanje blockchain-a, i koliki je sada blockchain za klijenta?

Naravno da ocekujemo. Ja ocekujem da skoci cena btc-a tada. Koliko god da skoci to mi je cista zarada pa nebu i samo 10% a bice vise ;)

Je l moguće da iko danas očekuje da će polovljenje BTC-u nešto da donese? Koji oni hashrate treba za održavanje blockchain-a, i koliki je sada blockchain za klijenta?

Da, ne znam i koga briga, ne znam i koga briga. (ne kopam btc i koristim ga samo za trade i podizanje kesa).

Poslednja izmena:
evo meni se nesto javlja da ce pre BTC na 300$ nego na 150$ , a za genijalcinu poziv da stavi ako treba i nesto novca na svoje tvrdnje pa da uplatimo ko dobije u fond iz njegovog potpisa, kad je vec previse zaradio mozda moze i nekih mrvica da se odrekne za one kojima treba :)

Gde nam je Genije?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno