Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislis da postoji neko ko je toliko zaludan?

Na pamet mi pada LTC. :d

Sto ste se usutili? pa danas je ponedeljak reako je genijalac jednog ponedeljka idemo na 236$ evo nas preko, sada sljedi povratak na 200 :d ili kontra :d

Da li mislis da se stabilizovao i da ove nedelje vise nece padati ispod 2.86 ?

Poslednja izmena:
Trebaju poprilicno velika 00 da se sada uleti u BTC ili LTC.

Ja cu jos cekati, da imam sto bolju podlogu pred halving hype.

Mislim da LTC ide na 1$ a mozda i nacisto propadne. Btc cekam na 100$.

Taman je krenuo da skace ali sad je gotovo, propast je u najavi ;)

Zaletelo se u kini, ode na 3.2$.

Zaletelo se u kini, ode na 3.2$.

Ja ga kupujem tek kad predje 0.0135 prema BTC-u...ako se ne desi uskoro, lazna uzbuna, vratice se nazad...Ko je kupio naslepo pre koji dan, dobro je uboo. Razmisljam da kupim RUR za $ na btc-e...Svi najavljuju prskanje dolara i kurslus zapadnih berzi u narednom periodu...A u kripto sam uglavnom izgubio poverenje...Ali je istina da skoro nista ne moze toliko da skoci (i da padne) kao kripto.

Ja ga kupujem tek kad predje 0.0135 prema BTC-u...ako se ne desi uskoro, lazna uzbuna, vratice se nazad...Ko je kupio naslepo pre koji dan, dobro je uboo. Razmisljam da kupim RUR za $ na btc-e...Svi najavljuju prskanje dolara i kurslus zapadnih berzi u narednom periodu...A u kripto sam uglavnom izgubio poverenje...Ali je istina da skoro nista ne moze toliko da skoci (i da padne) kao kripto.

Naslepo, nema tu nista naslepo za manje od 3 sam uvek kupovao jer za razliku od tebe koji nepotrebno dizes paniku nijednog trenutka nisam sumnjao da ce preci 3 $ cak i onda kada je bio pao ispod 1.5 kada ste prognozirali da ce uskoro propasti a onda navalili da ih kupujete ko blesavi.

Naslepo, nema tu nista naslepo za manje od 3 sam uvek kupovao jer za razliku od tebe koji nepotrebno dizes paniku nijednog trenutka nisam sumnjao da ce preci 3 $ cak i onda kada je bio pao ispod 1.5 kada ste prognozirali da ce uskoro propasti a onda navalili da ih kupujete ko blesavi.

ja kupovao i po 1 a nisam prodao na 8.5+ sad skoro.Vi i na 2 prodajte ako hocete.
JA otpisao pare pa ne mora ni da dodje.AL kad dodje,docice na angro ;)

Da li je jos uvek Robert/Zmaj pouzdana/najbolja opcija za kupovinu i prodaju ?

Apsolutno.

Ja za sada razmatram AAPL i VOW Stocks.

U LTC idem tek kad bude duboko ispod 0.01, za sve pare.

Bio je na poloniexu skoro neki zasci dump. Meni prosli orderi na 0.008. Odavo sam poceo da stavljam neke sulude buy sell ordere pa sta prodje :D

Ja ne dizem paniku. LTC je njsra...I kupujem samo kad sam siguran da ce gore. A ti sto kupujes ispod 3, ako nikad ne prodas, zapitaj se da li radis za svoju korist ili za korist nekog drugog...I da, zaista je sjajan domet skok preko 3$. Nadam se da si zadovoljan...

Koliko se secam, ti si nesto bio u hejt fazonu zbog asica, zar ne?? Izvini, ali nisam te ja nikad savetovao da kupis LTC po 20, to je bila tvoja odluka.

Sto se tice cene, moglo bi ici ovako...Sa mozda kojim skokom nagore, nadam se bez skokova nadole. Dakle, ako se nastavi trend zapocet u maju, mozda bi mogao dobaciti do min. 4.5$ do kraja godine.
ltc.JPG

Poslednja izmena:
Auuuuu koja vest, pa ovo sad postaje zanimljivo :D

dobar dan hteo bih a uvedem placanje kafe u kaficu pomocu bitkoina,
ooooo pa naravno, uplatite milion evra i dobicete dozvolu :p

Mogli bi kada bi videli racunicu. Licno bih voleo da imamo tu opciju ali opet, problem ce biti poreska na vece cifre. Oni ne prastaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno