Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jednako verovatno kao i da bude $230.

230 je na 3 $, to ce sasvim izvesno se desiti, taman da proda ko nije.

ali ne moze se low volume skok nakon krvarenja od par dana smatrati za nekim dogadjajem. predstojeci pad hoce, bice to dobar trejd. bar meni sto sam prodao na 235.

Poslednja izmena:
Na btc-e mi dpeozit btc-a kasni i po 24h nije ovako ranije bilo jel nesto do btc-e ili problemi sa blockhain-om, pojavi se on vrlo brzo ali 0 confirm. stoji jako jako dugo

meni danas lego btc, radi ok, mozda saljes vece sume pa baguje sa njima

ajde da se javi ko je uradio pump samo da genijalac ne bude u pravu :d

eh taj sajber, salje mejlovi da ce ltc da skoci, radi pumpovi, ccccc :p

dolazi jos jedan ponedeljak evo ga na 236$ mislim da je genijalac promasio za jednu sedmicu :p

Onda je sigurno sada vreme za prodaju jer ide na 100$ sigurno. Dobro si mi rekao, ja bih to promasio.

to sto nije palo na 215 je los signal. da je pao na 215 mozda je i moglo da bude nekog skoka, ovako sledeci bunar ide ispod 200. pretpostavljam u narednih nedelju~dve.

taj pad se mozda i ne desi NIKADA, sve su to nagadjanja, ako bude ovo ili ako bude ono

Generalno gledano kad su prognoze u pitanju jasno je ko dan da to niko ne zna, ali opet ljudi daju neka svoja misljenja i to je ok.
Slazem se sa genijalcom to bi zaista moglo da se desi, to vecina ocekuje negativan je trend i nema ni na vidiku nekog interesa da se to promjeni, siguran sam da vecina razmislja kao i on da ce prija na 200 ili ispod 200$ nego da se desi neki skok, ali posto treba samo kontru gonit od vecine onda treba ocekivat 250$ :d

Slazem se ide na preko $2000 :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno