Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo zapamti ethereum kad padne ima LTC pad da izgleda kao decija igra :d

svakako, ali nije mu jos vreme.

ltc je ipak sampion neprikosnoveni sto se tice padanja. u svakom slucaju nisam puno uzeo, vidim da ima jak support oko 0.005.

treba pratiti shitove, na btc/$ da bih bio dobar neke vece pare moram da ulecem sa po 5/10 hiljada, ovde sa par btc/a moze fina zarada da se napravi.

& davno je ona ekipa sto zbija dragstorske sale zrela za menjanje foruma.

Poslednja izmena:
Ethereum iskren da budem neznam ni koja mu je upotrebna vrednost, sve je to fino smart contract, moguce programirat nesto na mrezi, itd ali kad uracunas naduvanu cenu puta 72 miliona ... dodjes do cifre da je koriscenje iste SKUPO

premine 97% neznam sta reci, mining su hteli da skresu za koji mesec pa sad cujem ice jos godinu dana, ni oni samo neznaju sta ce uraditi
Jedno je sigurno, ide dole. Ne znaju vise sta rade, nemaju ni konkretan plan. Jedini razlog zasto bi neko uopste trebao da prica o njemu je to sto je isplativ i sto moze da se kopa super jos neko vreme inace je shitina samo takva. Kupovati novcic koji je toliko isplativ u ovim vremenima i kome cena ide dole je suludo. Mislim, moze da djipi jos jednom posto je svez jos i moze neki hajp da se napravi pa da se izvuce lova ali preveliki rizik. Nije vredno uopste.

Jedno je sigurno, ide dole. Ne znaju vise sta rade, nemaju ni konkretan plan. Jedini razlog zasto bi neko uopste trebao da prica o njemu je to sto je isplativ i sto moze da se kopa super jos neko vreme inace je shitina samo takva. Kupovati novcic koji je toliko isplativ u ovim vremenima i kome cena ide dole je suludo. Mislim, moze da djipi jos jednom posto je svez jos i moze neki hajp da se napravi pa da se izvuce lova ali preveliki rizik. Nije vredno uopste.

nakon svega vidjenog tesko je nesto prognozirati, ali je cinjenica da ovaj koncept ima svoju svrhu i potencijalno je jako jako zanimljiv.

Zanimljiv jeste ali vise od toga jok, kazu podrzava ih IBM i Samsung... ja gledao prilog to je tinktank podrska neke indijke koja govori o torrentu i ethereumu i jos necem kao decentralizovanu platformu za prenos svega... onda se ja zapitam gde je decentralizacija ethereum-a kad 95% drze dev-vi i njihov tim... a da ne govorim da tih odeljenja IBM ima na milion i oni prate sve zivo!

Zato pratim ove shit forkove istog, koji bude 90% decentralizovan tom dajem sansu... pa mozda ulozim malo kad ljosnu dole

Poslednja izmena:
Ja mislim da je to cist hajp. Kao tamo sto su lozili ljude za ne znam neki novcic da ce biti sretstvo placanja u Africi. Kako da ne. Ovde ni daleko ozbiljnije novcice nece da podrze a podrzace ovaj koji je usput i premine. Usput i rus kao prica nije mu do love. Ma pazi da im ne poverujem svima!
Ako oni uspeju da urade nesto svaka cast ali ja licno mislim, bez udubljivanja u pricu, da nema sanse.

pa eto, ima neku pricu eth, ali to je sve nebitno. ja samo gledam gde ga neko kupuje, i gde prodaje.

btw, ja jos cekam da mi neko objasni cemu sluzi ltc. :D

BTW, cim oni placaju da Poloniex vestacki dize volume novcicu nisu tu cista posla. Pravi se vestacki hajp ;)
Uglavnom, hajde da ne trujemo temu vise.

Sto si se zabunio za LTC kao da neznas cemu sluzi, jednostavno malo brzi od BTC a cista alternativa blockcainu BTC-a koji je vec danas na limitu po broju transakcija... nema tu sta da se mudruje ocekujemo da isti offloaduje BTC tako da manje transakcije idu i preko LTC-a

Ako razmislis, itekako ima smisla da imamo vise blockchain-a sa razlicitim algoritmima koji ih "guraju" jer sve to doprinosi stabilnoscu crypto sveta

fed bi danas trebalo oko 8 h po nasem vremenu da objavi da li podize kamatnu stopu. ako se ne desi nista ocekujem skok znacajan bitcoina.

Nek' ti je sa srecom i da ih pametno potrosis :D

BTW Ubo sam neki dan dump ltc na poloniex i kupio par komada na 0.008 a vidim da je cijena isla do 0.002. Skroz sam zaboravio za taj buy :D

Poslednja izmena:
ne podizu kamatu, raketica za 260 spremna!

da, citam saopstenje, definitivno ce do kraja godine stati na kraj jeftinom dolaru i podici ce kamatnu stopu, sto ostavlja taman prostora za jos jedan bull ran do decembra. a onda od kraja decembra, pa do tamo do proleća lagani pad i stabilizacija btc-a ka 100 $.

pošto sam sav u btc-u pratim sad ltc, ako preleti 2.95 uskačem u njega do 3.5. $

Poslednja izmena od urednika:
meh, slabo, prodao sam sve na 234, i otvorio shortove cak.

da bi ovaj run bio validan mora da se sveca od makar 2 h zatvori iznad 237, a to se nije desilo ni u ludilu.

ovo je ono sto pricam da ce se desit.

RkzXcY1.jpg

Poslednja izmena:
Ništa, propašće mu, kao i pump koji se pre toga anticipirao od koga je odustao.

Uostalom što ga prozivate, ne može on da utiče na kretanje kursa, a svako ima pravo da ga pretpostavi.

^Ima pravo i da pogresi. Nema niceg loseg u tome.

Ti ozbiljno pitas to za prozivke ili se salis? Sad stvarno ne mogu da provalim :d

Pogodice valjda i on nekad :d u protivnom vrlo brzo ce u bankrot :d

neće ništa propasti, ako ne prođe na bitstampu 236 i zadrži se tamo, biće 215 do ponedeljka. u suprotnom ide do 245, pa onda nazad na 236...to će biti dobra prilika za uletanje.

samo u tom slučaju ću zatvoriti šortove, sa gubitkom od...čitavih 30 $, pošto sam 30 btc-a prodao na oko 235 i kusur $.

zaradio sam isto nešto sitno pre toga od skoka, ništa nije propalo. :D

evo, bankrotiram već uspešno 2 godine, samo neka nastavi tako.

Poslednja izmena:
E haj bas da vidimo praticu, a usput zelim ti srecu, i ja bi volio da se malo razdrma da uspije ti 215, vidicemo ;)

Genijalac zeli oscilacije, ne konta da one za dugotrajnost crypto sveta nisu pozeljne "uvek" zato je i presao u eth bunar pa sad bezi nazad u LTC ;)

neće ništa propasti, ako ne prođe na bitstampu 236 i zadrži se tamo, biće 215 do ponedeljka. u suprotnom ide do 245, pa onda nazad na 236...to će biti dobra prilika za uletanje.

samo u tom slučaju ću zatvoriti šortove, sa gubitkom od...čitavih 30 $, pošto sam 30 btc-a prodao na oko 235 i kusur $.

zaradio sam isto nešto sitno pre toga od skoka, ništa nije propalo. :D

evo, bankrotiram već uspešno 2 godine, samo neka nastavi tako.

Ne predje 236 a i ne zadrzas se preko 236 sljedom dogadjaja trebalo je da padne na 215 u ponedeljak tj. danas prc i dalje stoji oko 230, sta dalje :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno