Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Levarage je samo jedna sema vise za muljanje. Ako su se opekli, meni ih nije zao. Ne znam samo kako mogu da uzimaju ljudima novce, ko ce da dokaze da sam ih ja ddos-ovao ili da sam ikako umesan kad nisam. To nikada nije ni trebalo da se uvede.

Ko to zna, na okcoin sajtu lepo pise da ako order ne pokrije to sto imas oni ce ostatak skinut sa racuna korisnika, rizik je poznat, naravno na kraju svi kukaju, takodje okcoin je rekao da ce neke naloge koji se se opekli zbog ddos-a oni snosit gubitak i vratiti im sredstva

Inace na internacionalnom sajtu mozes pozajmiti 3x od onog sto imas i ici cak na 10x i 20x levarage ali zato postoji fee na trgovinu i promot je daleko manji od CN verzije
Dok na CN sajtu levarage ne postoji i mozes manje pozajmiti, ali zato nema fee-a na trgovini

Secam se kad su napljuvavali cryptsy na bitcointlaku-u zbog nekog baga gde si dobijao vise i kad im je ovaj oduzeo ta sredtva svi su kukali kako su opljackani, iako su isti znali za bug i iskoriscavali ga

Poslednja izmena:
Realno posteno resenje je da se trgujuje sa onoliko koliko se ima a ne da se izmisljaju pare pa se onda prave poremecaji da se vrate gubici...Taj leverage je klasicno stampanje para i ne moze na duzi rok nista dobro doneti. I nije mi jasna tolika pohlepa "kuce" da odobrava pare za leverage koje ne postoje...

hehe.

pa koliko ima, ono stvarno, keša uopšte u opticaju? to niko ne zna. tako i zato sve i funkcioniše. i ne mislim samo na ovo, nego i na banke i svet finansija uopšte. sve je jedna velika iluzija. pogledaj u grčkoj...ljudi imaju pare svoje, drže ih u bankama, ali 60 eur dnevno? :)

bitcoin i sve oko njega tu mogu samo da budu gori, da se ne lažemo. kada bi svi poželeli svoj keš sutra, ne da bi otišao na 0 nego u minus. to se i desilo sa ok coinom. pa uveli prinudnu naplatu od korisnika, pošto ne mogu od onoga ko je taj minus i napravio. :)

levarage je samo propratni instrument svemu tome, ništa manje i ništa više.

Poslednja izmena:
hehe.

pa koliko ima, ono stvarno, keša uopšte u opticaju? to niko ne zna. tako i zato sve i funkcioniše. i ne mislim samo na ovo, nego i na banke i svet finansija uopšte. sve je jedna velika iluzija. pogledaj u grčkoj...ljudi imaju pare svoje, drže ih u bankama, ali 60 eur dnevno? :)

bitcoin i sve oko njega tu mogu samo da budu gori, da se ne lažemo. kada bi svi poželeli svoj keš sutra, ne da bi otišao na 0 nego u minus. to se i desilo sa ok coinom. pa uveli prinudnu naplatu od korisnika, pošto ne mogu od onoga ko je taj minus i napravio. :)

levarage je samo propratni instrument svemu tome, ništa manje i ništa više.

Nisam ja od juce, znam to odlicno. Ali ce biti zanimljivo videti ko je sledeca zrtva btc balona...Da li ce to biti OK ili BFX, ili mozda BTC-e, ili Stamp...Ako ne uspeju da ubede ljude da ne kesiraju nego da ponovo ulazu, ode sve u bunar. Jasno je da se realna podloga i kapitalizacija bitno razlikuju, verovatno vise desetina puta...Nekontrolisani leverage to samo jos vise povecava.

Poslednja izmena:
Cek cek vec duze vreme pratim iskusnije na forumu a ono sto sam cuo od njih je sledece.

LTC ce vredeni 100 $ do kraja godine. Da bi neki novcic uspeo potrebni su da se pojave ASICI jesu li se pojavili jesu. I pod dva potrebno je da poraste diff je li porastao jeste. Bla bla lepo sam vam govorio da ce vredeti mnogo i da neprodajete novcice. Svoje novcice necu da prodajem jeftino. LTC ce uskoro mnogo skociti a oni koji su usli u celu pricu 2014 kupovace vile i skupe automobile itd itd.

gresis sinko i to mnogo oni koji su usli 2014 nece kupovati vile morace se zadovoljiti sa nekim autom ( i to ne skupim), a oni iz 2013 i 2012 oni ce kupiti vile, kamione, avione...

:)

haha! pa to zvuči kao neki težak prevarant.

ltc chart izgleda jezivo. odličan način da se trgovinom izgube novci. svoju školu sam naučio, iako sam se izvukao nekako.

Nekontrolisani leverage to samo jos vise povecava.

slažem se.

Poslednja izmena:
I tako, početkom 2014. su se ubili u pojam. :)

@gen

Upao si između.

Sad je zatisje pred buru, samo se ceka momenat da kinezi kazu nema withdrawal yuan-a jel menjacnice zesce budze cifre koje realno nemaju pokrice i onda cemo doci u istu situaciju da ce ljudi morati da kupuju btc, ltc ili sta god mogu kako bi izvukli iz sistema koji puca... Zvuci poznato?

Sad je zatisje pred buru, samo se ceka momenat da kinezi kazu nema withdrawal yuan-a jel menjacnice zesce budze cifre koje realno nemaju pokrice i onda cemo doci u istu situaciju da ce ljudi morati da kupuju btc, ltc ili sta god mogu kako bi izvukli iz sistema koji puca... Zvuci poznato?

A onda ce posle nekog kraceg vremena reci da vise nema nikakvog withdrawala i onda imamo jos poznatiji spektakl:)

Ne brini, naštampaće finiks za sve u kafani. :D

Poslednja izmena:
kineske berze uopste ne reaguju na trenutnu situaciju na btc-e

tesko da tako malo para ima btc-e, a i imali su super zaradu pre 7 dana

Poslednja izmena:
kako tresnu ja bas gledam i u tom momentu potop, zestoko.... ja uzeo na 260$ vratio se vec preko 270$

uskoro kreće panika. :D ltc će biti prva žrtva. da se razumemo...

10 k damp na btc-e je otprilike damp od 33 k na bitfinex-u. pogledajte dokle bi 10 k na bitstampu otisao.

Poslednja izmena:
Nesto se desilo treba u dolar bjezat :d, bice da je nesto hakovano neko se dokopo btc-a i izrucio ga na btc-e

Zanimljivo je da je neko tresnuo samo 1600 BTC-a. Support je bio juce oko 2.5mil, dakle neko je iskesirao max 400K. Ja se pitam gde je nestalo 900K dolara sa buy strane BTC-e...Veoma zanimljivo a odgovor cemo, nadam se, dobiti uskoro.

ja vidim 10 k da je neko opalio.

Nije to prvi put da se desava. Svaki put kada hakuju nekoga ne mogu da maznu novcice bez autentifikacije i onda prodaju novcice sa smesne pare. Kupe oni neki deo po sto nizoj ceni i to je to. Nema tu nauke uopste. Svakih 6 meseci neko zakuka tako.

na 1m stoji da je oko 1600 coina, ali se prica da je oko 10k dump-ovano

ps
sad se ispravilo ~10600 coina

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno