Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probaj reset rutera modema sta vec imas ...

Ajde da se ne kladimo vise jer smaramo kako neka kaze, mozemo da pogadjamo ko ce u goste kod Sindjelica ;)

Ja mislim sa je ovo sa prognozama ona fora da namerno pricas suprotno od onoga cemu se potajno nadas, da slucajno ne izbaksuziras nesto :)

Ajde da se ne kladimo vise jer smaramo kako neka kaze, mozemo da pogadjamo ko ce u goste kod Sindjelica ;)

Nije valjda da smaramo tu uzvisenu rasu? O Boze, ako neko drugi slucajno nesto pogodi "oni" vise nece biti specijalni. Da se kladimo ko vise smara? :d

Ja sam odmah odustao od ideje, sad mi je potpuno zgadjena. Necu da pogadjam nista.

Sto da ne? Evo, mislim da ce cena BTC ici do 1000$ lagano tamo negde 2074 godine, mozda i pre.

Eh sad 2074... pre ce biti to 2020 :D

jednog dan bio je i 100$ ali bgmi i 500$ ko zna kad ce opet biit :d

Nece ici ispod $133 a nece ni pri prvom udaru preci $450 :D

u nekoj mojoj verziji moze da padne i na 66~84 $.

polako, ima vremena tamo do septembra-oktobra.

biće dobro ako dogodine vidimo 300 $ stabilnih.

Jaoooo ...66~84 $....kuukuuuuu a koliko će tada biti LTC?
:d:D:d:(

To znači da za pola godine odprilike ko bude imao LTC tretiraće se kao da ima picajzle ! :d

Ako samo se vi nadajte i slusajte nadri strucnjake, daleko cete dogurati, jer kao i sto kaze sasa djak , razni pametnjakovici su prodali na 15-20$, a "narkomani" na 40-48$ pa sad ko je tu kakav strucnjak ;)

jel ima neko na kopernikosu a da mu radi btc-e, meni ne otvara

To znači da za pola godine odprilike ko bude imao LTC tretiraće se kao da ima picajzle ! :d

pa ja odavno tako tretiram hodajuce ltc kese. :D

a to za kola...iskreno me ne zanima. mada mogao bi reboot-u da okacis neku fotkicu, da se covek utesi kako je bar neko video vajdu od njegovog kesa.

pa ja odavno tako tretiram hodajuce ltc kese. :D

a to za kola...iskreno me ne zanima. mada mogao bi reboot-u da okacis neku fotkicu, da se covek utesi kako je bar neko video vajdu od njegovog kesa.
Mislim da je možda bolje da postuješ komentare u skladu sa temom jer su mnogo korisniji nego ovakvi koji su na granici nepristojnosti....:trust:

Nepristojnosti?

Niko da utuvi u glavu, da bi neko dobio, neko drugi mora da izgubi.

Ili će možda specijalno za Feniksa, federalne rezerve da naštampaju para?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno