Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaista mi nije jasna ova Vaša hajka na ljude koji zarađuju ovim putem, dok u isto vreme nemate nikakvih problema sa tim da je neko kupio LTC po ceni od 20$ i višoj, u fazonu sam pao, sam se ubio.

Biće da je nešto drugo posredi.

Poslednja izmena:
ne znam jos da li je tacno, ali vidim da se prica da novac sa wallstreet-a ulazi , da li je tako videcemo

ko me pazljivo cita rekao sam u jednom od prethodnih postova da ako se odrzimo iznad long term resistance linije vrlo verovatno katapultiramo do 360, sto opet ne znaci da je 100 cao cao. :D

i to sto se sada desava nema veze sa tim sto je objavljeno. ta vest je inace manje znacajna. radi se o otc-u, a ne etf-u. drugorazredne akcije, da kazemo.

nocka.

Poslednja izmena:
ko me pazljivo cita rekao sam u jednom od prethodnih postova da ako se odrzimo iznad long term resistance linije vrlo verovatno katapultiramo do 360, sto opet ne znaci da je 100 cao cao. :D

i to sto se sada desava nema veze sa tim sto je objavljeno. ta vest je inace manje znacajna. radi se o otc-u, a ne etf-u. drugorazredne akcije, da kazemo.

nocka.

Genijalcin ...svaka cast.....znaci moze da ide do 360$ a moze i na 100$....jes ti vala prognoza u cent tacna ;)

Pa mokre zelje trgovaca stampedo do 360 gde vataju voz pa pad na 100 ili obrnuto za njih sve jedno :d

kazao sam ja vec da su trgovci zlo za crypto svet :-devil-:

Trgovci da ali pilicari ne.
Zex samo polako... docekacemo mi proizvodjaci cilj ;)

Pa mokre zelje trgovaca stampedo do 360 gde vataju voz pa pad na 100 ili obrnuto za njih sve jedno :d

kazao sam ja vec da su trgovci zlo za crypto svet :-devil-:

ma to ce da potraje par meseci, rast do 360...ako ga uopste bude, tj. ako se odrzimo iznad jedne linije.

da, ali ovo sad kako raste uopste nije zdravo.

sve mi se cini da neko pokusava po svaku cenu da odrzi cenu iznad long term resistance-a, i to pred aukciju. usd swapovi ludacki su skocili na onom bitfinex/u...par miliona za par dana...a brdo novcica se dampuje...bice zanimljiva nedelja, ja i dalje cekam strpljivo rasplet. :D

Ja sam vec rekao da neko mora da polomi krila pilicarima, masa se navukla na short kao na kakain.... :d

imam ih i ja kao proizvođač novčića. :trust:

al to je i dalje sića u odnosu na ono od pre par meseci, tako da imam poteškoća da razumem entuzijazam ovde.

imam ih i ja kao proizvođač novčića. :trust:

al to je i dalje sića u odnosu na ono od pre par meseci, tako da imam poteškoća da razumem entuzijazam ovde.

Za taj entuzijazam je potrebno da imas BTC, a ne USD na steku. Zato se ne radujes nicemu osim shortu.
To je onaj isti entuziajzam kao i tvoj da ce BTC uskoro pasti na 100$. Samo suprotnog smera.

Da a ovde se svi vec godinu dana plase rasta cene umesto pada. A rasta ni od korova. Sve je ok padne ti vrednost 20x bitno je da nije poraslo slucajno a ti nisi u kriptu. Znaci logike bez.

Istina je ta da je od kraja maja pocetka juna = 680$ otprilike BTC bio....na snazi Tuga DOO u carstvu kriptovaluta.....u julu su vec novi novcici poceli da izlaze na kasicicu...nadalje necu ni da spominjem...BTC je polako klizio kako se izvukla lovica iz njega...i to je to....prici je polako dosao kraj....iliti u prevodu se ne desava nista znacajno za neki veci profit vec 8 meseci ne racunajuci Cointelect sto se tice proizvodjaca...velike zverke su se igrale na vecim ciframa ali i mi male zivotinjke smo nekada voleli da obrnemo nasih par hiljada $....otkada je sve palo ispod 550$ ...nemam niti volje niti zelje....volim svoje dolarcice...i to je to...za mene ENDE :)

Istina je ta da je od kraja maja pocetka juna = 680$ otprilike BTC bio....na snazi Tuga DOO u carstvu kriptovaluta.....u julu su vec novi novcici poceli da izlaze na kasicicu...nadalje necu ni da spominjem...BTC je polako klizio kako se izvukla lovica iz njega...i to je to....prici je polako dosao kraj....iliti u prevodu se ne desava nista znacajno za neki veci profit vec 8 meseci ne racunajuci Cointelect sto se tice proizvodjaca...velike zverke su se igrale na vecim ciframa ali i mi male zivotinjke smo nekada voleli da obrnemo nasih par hiljada $....otkada je sve palo ispod 550$ ...nemam niti volje niti zelje....volim svoje dolarcice...i to je to...za mene ENDE :)
svako sam procenjuje kada vuce poteze i kakve, ali trenutno cena ide lagano ali sigurno gore i ovaj trend nece sada tako brzo stati, sada treba biti strpljiv.

Ma sve je to boranija druze moj ali ajde makar ide gore. Svaki pump ovako pocinje. Nek ide dokle ide. Sad je sigurno lepse sedeti u novcicima nego u dolarima.

Ako vam je za utehu, trgovina ltc-om je drasticno opala...to nije los znak. Diff ne napreduje=isplativo samo najvecima. Samo mi se cini da smo pump vec imali, zapravo najveci ltc pump u poslednjih godinu dana je bio pred coinbase. Bilo bi lepo da bude jos jedan...cekam ga na 0.006 ili manje. 10btc-a za 1600+ ltc-a...Kad se samo setim juna 2013...tada sam toliko kupio za 54 btc-a :)

Da ja zviznem jednu prognozu, idemo gore do prvog aprila (1.april), a onda ko zna kuda dalje :p

Videcemo dali ce ici toliko nisko ali nije nemoguce uopste. Diff cak i pada polako.

Do 1. aprila ako raste to ce biti dobar prolecni pump.

edit: cena se jako lahgano koriguje na dole i kod kineza, izgleda da se sprema jos jedan skok, mozda bas do onih 297. Videcemo, bas me zanima sta ce biti veceras.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno