Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To nekako i stoji. Ako može sam da ga koristi i zarađuje, što dodatno ne bi zarađivao tako što će ga iznajmljivati sa mnogim ograničenjima/prednostima. Opet ima sigurno zaradu. :)

Sve je više bot-ova u igri. Probao sam nekoliko i ni jedan nije bez mane. Jedina prava prednost je što brzo postavlja i povlači ordere prema zadatim parametrima. Nema tog bot-a koji može "sam sve". Moraš ga kontrolisati non-stop i menjati setup prema trenutnoj situaciji na menjačnici. Kada sam video kako rade bot-ovi, napravio sam sopstvenog bot-a, što zbog sigurnosti, što zbog prilagođenosti sopstvenom stilu trgovanja. Nije teško ko malo poznaje javu. Sve potrebne inpute dobiješ od API-a menjačnice.

i idemo...........samo nek se okrece turbina.....:)
kina napada :)

Poslednja izmena:
Zato ja nosim cekic sa sobom ;)

@Student Zaboravio sam da te pitam, po kojoj ceni si kupio ltc?
Rekao sam ja lepo da treba kupiti na vreme, nije 1.5$ uopste bilo mnogo onda kad sam ja uzimao.

Ja ga nisam ni kupio jer sam cekao "dno" ali izgleda da je to moje dno bilo nedostizno jer ipak nije toliko pao koliko sam se ja nadao :D

Ja ga nisam ni kupio jer sam cekao "dno" ali izgleda da je to moje dno bilo nedostizno jer ipak nije toliko pao koliko sam se ja nadao :D
Meni je 1.5$ bilo vise nego dovoljno dobro. Jeste, pao je posle toga i na 1.05 pa se vratio na 1.3$ odmah ali niko nije hteo tada da kupuje dok nije krenuo gore. Ja sam na kraju sjajno prosao s sto sam kupovao za dolare i sto same menjao onaj drk.
U trenutku sam hteo dupe da pojedem sto sam menjao jer je drk skocio pre nedelju dana ali ispostavilo se da sam i to odradio super jer je LTC skocio 50%. Meni je tada najveci problem bio da prodam DRK po ok ceni jer je jako mali volume bio i da kupim LTC na vreme dok je jeftin. I to je danima trajalo ali onih 9:10 odnos je bio sjajan u tom trenutku i nisam hteo da propustim.

Novas idemo na novi max ove godine... mozda i do 2.7$
Samo neka ide. Do 20$ se ne obazirem. Onda tek krecem da pratim i javljam Proday-u kakva je situacija ;)

Evo..

a63ce468d2774792839431001d3f01bf.jpg

Krece nova tura skoka kako mi se cini.

Kao sto rekoh, eto skoka.

ma nece rasti jos dugo, ne brini se, samo da se ispomeraju novcici. sve mi se nesto cini da niko ne drzi novcice na berzama. askovi su jako tanki, ali to ne govori toliko o tome da niko ne zeli da proda vec da je sve u novcanicima.

ja sam vec poceo da prodajem po malo iznad 260. do 290 planiram da istresem sve.

Poslednja izmena:
Kad bi dogurao do 300$ da prodam sve sta imam.

Onda rebuy na ispod ispod $200.

formira se lep medvedji pennant. ako se on ne probije uz veliki volume, racunajte da ce se nastaviti spust, mozda i na nize od 150 - dakle 100.

nemojte da vas ltc prevari pricama LTC on gox. :D ko je kupio neka razmislja o prodaji, ko nije - ne vidim sta tu ima da se dira.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno