Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da bi kupili kad padne na 100, jesi reko da ce pasti ispod 100$ :)

pa cenim da hoće, al to ne znači da treba prodavati u sred najvećeg dampa. :D nego lepo sačekaš neki skok, pa onda lepo prodaš.

arrowsat, nemoj da si nestrpljiv, ako si već prodao.

Poslednja izmena:
Sta mislite hoce li LTC dostici 20 $ ove godine ?

Poslednja izmena:
neće.

prodao za 222. :d opet krenuo ltc da pada + neko dampuje opasno oko 220.

pa ovo sa feeom besplatnim na stampu je stvarno ekstra.

Sta mislite hoce li LTC dostici 20 $ ove godine ?

Da se pilicari pitaju, cena bi svega oscilovala 30% gore dole u istom rasponu najbolje... oni bi kupovali i prodavali na istom stupnju godinama i od toga ziveli jer inace oni se tu samo pitaju :)

neće.

prodao za 222. :d opet krenuo ltc da pada + neko dampuje opasno oko 220.

pa ovo sa feeom besplatnim na stampu je stvarno ekstra.

extra, extra!! Ja sam imao free fee nekoliko meseci na bitstampu. Prodaš ispred velikog i dok se on "troši" ti kupuješ po nižoj, a kada bude on pri kraju kupiš od njega ...tako i obrnuto. Ma da ovih dana i veliki brzo prolaze a imaju svi free fee pa je malo teže ali svakako super. :)

Nemam litecoine, poslednji sam prodao tamo na 0.012 misleci da cu ih ponovo uzeti na 0.01. Ali cu ih opet shopingovati jer misljenja sam da je daleko od umiranja. Pasce njemu cena jos, to je sigurno ali umreti nece skoro.

Ipak je u jakim rukama, ne volim Kineze ali verujem da znaju sta rade.

extra, extra!! Ja sam imao free fee nekoliko meseci na bitstampu. Prodaš ispred velikog i dok se on "troši" ti kupuješ po nižoj, a kada bude on pri kraju kupiš od njega ...tako i obrnuto. Ma da ovih dana i veliki brzo prolaze a imaju svi free fee pa je malo teže ali svakako super. :)

kako si imao free fee, sta si uradio?

He hehe :p Nije namrtvo umro, eno se koprca na BTC-e
Samo sto sam prpodao on krenu gore u odnosu na BTC

Ruse u ovom momentu ne bih ubrajao, kako zbog celokupnog stanja, tako i zbog rublje.

Pucaju i na svoje i na tudje, sad misle da im je sve sto mrda neprijatelj.

Up to the hills!
Sad cemo da kliznemo ispod 200$

Genijalcino, prevodio sam za njih na sve jezike bivse juge preko crowdin-a Plaćali mi tako sto su mi davali po 21 dan free fee
Nažalost to je nedavno suspendovano.
Čudi me da to nisi ti znao, bilo je na sajtu bitstampa.

Ima neko da tebi nije pilićar?

Pa vest je bila na reddit-u pre mesec dana, da su ozbiljni tada bi objavili a ne pilicarili da zarada koji procenat u trgovini (mislim na sajtove, blogove itd)

inace i ovi pilicare:
"Defense in Silk Road trial arguing Mark Karpeles, CEO of Bitcoin exchange Mt. Gox, was the real mastermind behind Silk Road."

Poslednja izmena:
LTC se lagano povlaci u novcanike, kinezi ce morati doneti LTC ovamo ako hoce jos obarati.

Generalno ako je ~2012-2013 DHS (USA homeland security) verovao da je M.K. silk road, nema sumnje da je homeland security bio infiltritan u MtGox na neki nacin, za dalj mozemo samo da spekulisemo

zaplena 200K BTC, mozda... to je ono sto je sad verovatno u rukama japanaca, ostalo ko zna hack, frictional resreve itd

detalji oko izjave agenta DHS-a
www.dailydot.com/crime/ross-ulbricht-silk-road-mark-karpales-fbi/

Poslednja izmena:
upuceniji su znali odavno da je MK black hat i da ce pre ili kasnije isplivati

meni sad ni sub 100 novcici ne deluju kao ne znam ni ja kakav dil.

6 meseci cemo provesti tamo i svi ce znati da je to dno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno