Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
cekajte prosle godine je preko 2 i po meseca bila teska situacija pre famoznog skoka 1300 btc i ltc 48, koliko se ja secam a secam se odlicno :) a vi bi da sad bude 7-10 dana zivi bili pa videli.

Pa koliko ja vidim, a mislim da dobro vidim, agonija traje jos od decembra...Sto sa 8 meseci ove godine cini trudnocu homo sapiensa...Nadam se skorom porodjaju, samo da ne bude mrtvorodjeno :(

LTC ide jos dole do 2.5$ i tu ce da se ukiseli

Kakav optimizam...Ja cenim da mora ispod 1.6, pa kad se lansira na cak 5 ima da skacemo od srece :) Samo sto mene ne zanima cena u $, odavno to pricam, vec samo odnos ltc/btc, jer i svima vama treba da bude jasno da je jedino saldo u BTC-u bitan. Svi ostali sluze da vas zavedu i otmu vam BTC ili hash power ulozen u nesto drugo koji je trebao biti pretvoren u BTC. Svakodnevno od kada je ****** krenulo. I da od prognoziranja uglavnom nema vajde, kopa se ono sto je najisplativije mereno u BTC-u i dumpuje odmah. To je jedina sigurica, sve ostalo je kocka.

ne verujem da ce ispod proslogodisnjeg dugorocnog maksimuma (2$)...ipak postoje granice!

Student je u pravu. Ltc nema samostalnu cenu , vec je cena odnos puta cena btca. Tako da je samo odnos bitan. Jeli studen hoce odnos jos da pada ?

Student je u pravu. Ltc nema samostalnu cenu , vec je cena odnos puta cena btca. Tako da je samo odnos bitan. Jeli studen hoce odnos jos da pada ?

Ja mislim da hoce, na zalost. Imam buy na 0.00801. Posto vidim da je na 0.008 jak support, koji se, naravno, moze skloniti u sekundi. Na zalost, na moru sam i ne mogu da blejim non-stop, ali moze se duplirati stek lagano, oscilacije su ogromne i deb**izam je sveprisutan.

Svi sad očekuju da tone još dole... rižično po meni sad prodavati.

Svi sad očekuju da tone još dole... rižično po meni sad prodavati.

Pa za dolar i jeste, ali kad picis ltc/btc, rizik je manji. Ja ne prodajem stek jos, imam nesto BTC-a za kupi-prodaj, sa par posto, ne zanima me long run, to je zamka. Stek polovim pri reboundu, ako ga bude. A ovo sto kupim dnevno-par sto komada, odmah i valjam nazad i ne zanima me buducnost, samo sadasnjost :). Onih pola jos nisam odlucio u sta bih ulozio, long-run su spusteni do neizdrzivosti DRK, VTC, mislim da bi i VIA mogla gore, ali mi se u ovaj potonji ne ulazi sad, propustio sam priliku za ulazak pre dan-dva. Ma sve je kocka.

naravno da je kocka , a posto mi nemamo dovljno coina ili para da bi uticali na cenu mozemo samo da lupetamo o ovome ili onome, jer onaj ko IMA pare,coine ovde odredjuje pravila, a taj neko sada zeli da kupi mnogooo novcica po veoma niskoj ceni, ko ne veruje , cujemo se za mesec max dva pa da porazgovaramo

naravno da je kocka , a posto mi nemamo dovljno coina ili para da bi uticali na cenu mozemo samo da lupetamo o ovome ili onome, jer onaj ko IMA pare,coine ovde odredjuje pravila, a taj neko sada zeli da kupi mnogooo novcica po veoma niskoj ceni, ko ne veruje , cujemo se za mesec max dva pa da porazgovaramo

I ja verujem da ce ovo gore. Proslogodisnji minimum je bio 0.0075.

bas tako , sto ce reci da smo blizu dna (sva nervoza na forumu govori u prilog tome ;) )

Sad je suvise rizicno prodavati ltc po 82 da bi se kupio mozda po 75. Suvise je veliki rizik zarad ni 10%. Svi cekamo barem 300 za neko vece istresanje. A na kratke staze barem 130 pa da igramo sortace. Ako bude srece pa zaradimo 300% , nece biti bitno da li je 300 ili 330% :)

Njbolji savet je , kupite ltc sada, stavite alarm za berzu kad dostigne 300 i "ne okreci se sine "

Poslednja izmena:
bravo za buy order :D

ili si bio na berzi baš tad pa reagovao?

i vratio se na 420. brzi prsti svaka cast, posto lct kasni pada odnos, dakle najnizi do sada.

Poslednja izmena:
Ako neko negde nije pokrao nesto ili nije debeli prst u pitanju za sat dva ce izaci neka jako lepa vest koja ce nas saraniti :)

sub $450 i na bitstampu... gde će stati ovo pitanje je sad... ja sav u FIATu.

A ja se na 510$ razmisljao da li prodati ovo malo sirotinje sto imam ili cekati bolja vremena a ono dno dna. Tamni vilajet

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno