Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta se događa? Panika? Ili se pojavio serijski ubica menjačnica i berzi? :trust:
nije se pojavio nikakav ubica vec sve menjacnice krenule posle goxa da kradu kao sasave..coinmarket in je toliko bio drzak posle goxa da ostavio da mogu da stavljaju depozite al naravno niko nije mogao da podigne nista a onda napravio jos jednu menjacnicu i za par dana pobegao....juce onaj visurex ..sad i ovaj crypto rush ..nema tu nikakvih hakera ..sami se odluce da pokradu jer znaju da im niko nista ne moze

Ikreno posle ovih silnih kradja cudi me da novcici imaju bilo kakvu vrednost

Poslednja izmena:
Užas!
Sinoć sam pokušao da na cryptorush okačim neki nesrećni HEX i nisam mogao da odradim - trebalo da bude moja prva prodaja, ali avaj... Ne uspeh, koliko je očajno svako učitavanje nove stranice/komande. Sad vas razumem kad "kukate" kako je nešto očajno sporo... Ne mogu da razumem taj stepen halavosti da se krade, a ni da se ne uloži u čestit kod ili hosting da bi nešto radilo kako treba...

danas kad je zaglavio mintpal umalo nisam crko.. reko odose i ovi a imam solidne novce tamo.. tako da ljudi, drzite sve u offline walletima sem ako aktivno ne trejdujete

Cryptorush je imao problem i sa ZEIT novcicem. Nisu instalirali neki patch, mnoge su zeznuli.

Meni su dopunili 300k, sacekao sam dan, pa sam probao da ih povucem. Nije prosao withdrawal, vratili su na stanje, pa sam im pisao da "nesto nije u redu sa stanjem". Samo su mi odgovorili da je sve OK, valjda su mislili da trazim vise :) Posle toga sam uspeo da ih povucem u novcanik na racunaru. Nigde u History nije bilo traga tim novcicima, samo su se stvorili na stanju, svako normalan bi video da nesto nije u redu.

Takodje, imali su jedno vreme bug da se orderi ne popunjavaju redom. Provuce se neki Sell order po dosta manjoj ceni, i samo stoji tako. Jednom sam kupio jedan takav order, pa zatim prodao posle par sekundi po najnizoj Buy ceni koja je bila 20% visa. Ne znam da li su to ispravili.

Licno nisam imao problem tamo, imao sam cak i te "poklone", ali realno je menjacnica krs.

Poslednja izmena:
BEzite od tog crypto rusha ..neki psihopta vlasnik..cak pretio i ovom developoru black coina

[09:10] <rat4> I don't have anything comparable with this, so far I got less than 40k from donations
[09:10] <fyrstikken> rat4, Im killing your coin.
[09:10] <rat4> ok
[09:10] <fyrstikken> from the altcoin-scene.
[09:10] <fyrstikken> not just cryptorush - but all the exchanges
[09:10] <fyrstikken> your coin is a scamcoin and a virus
[09:11] <fyrstikken> and I will make sure you pay us back from your own money - sell your house, your car or whatever
[09:11] <fyrstikken> You have my word on that.
[09:11] <fyrstikken> Linkandzelda, send out tweets to everyone - make them know who to blame for this fucking mess
[09:12] <fyrstikken> Name, Number, the whole fucking thing
[09:13] <fyrstikken> Its because of *****s like rat4 that we have made a draft to exclude shitcoins made by developers who dont know what the fuck they are doing
[09:13] <fyrstikken> and rat4 - you owe us some serious bitcoins for your fucking shitjob - and you will pay
[09:14] <fyrstikken> 100s of bitcoins - and I WILL HAVE MY MONEY BACK!!!! - I AM NOT FUCKING PLAYING GAMES WITH YOU!!!
[09:14] <fyrstikken> COOPERATE OR I WILL PAY SOMEONE TO BEAT YOU TO DEATH! - YOU FUCKING THIEF!!! - YOU READ ME??? - I WILL PAY SOMEONE TO GET MY MONEY BACK FROM YOU!!!

sto psiho?

je l neko pregledao neko kod tog black coin-a ili wallet-a?

edit> video lika iz podruma, wow, nista nije nemoguce.

sta je pametnije sad raditi, kopati multypool za btc ili ltc, ili poceti sa kopanjem maxcoin-a?

+1, full speed!

Isplativost jeste u rangu sa ltc-om samo zato sto je cena pred eksplozijom. Vec prekosutra je lbock reward 48 pa se ocekuje dosta teze kopanje + ako dignu dif na 100k.

USD BTC-E kod na prodaju, ima dovoljno za sve, ne brinite da li cu imati dosta ;)

Moze ukratko, cemu sluzi btc-e kod? Nikad nisam kliknuo tamo u podesavanjima iz nekog straha da ne ostanem bez sredstava :)

Klikni pa ces saznati za par sekundi nece niko da te ujede :D

Ја ево да похвалим МаркаНС, пре неки дан сам узео од њега код - све је испало супер и ево први долари су већ зарађени :)

i ne samo dolari nego sve valute sa BTC-E

Uspesno sam vratio svoj BTC nazad nakon prodaje na 150 za DOGE na Vircurexu, *** nije mi se cekalo na 175... Vajdica i ovo za 2 dana bukvalno.

Da li ce cena LTC ici dole interesuje me za kupovinu ?

Poslednja izmena:
e to je pitanje za milion dolara , ali kao sto su vec rekli treba pitati Milana Tarota :)

Mozda ce i ici ali i ako bude isla, nece ici mnogo dole... A ako kupujes long term maltene svejedno ti dal kupio na 16 ili 13$

edit: usput, baci i pogled na moj potpis :-devil-:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno