Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
WTF??? Izašao na pauzu za ručak, kad ono ...

pocepao mu se novčanik :)

Btc-e je beše u Rusiji?

Jak pad indeksa, banke pod opsadom
IZVOR: TANJUG
Moskva -- Ruski berzanski indeksi oštro su pali nakon što je Vašington danas u okviru sankcija Moskvi, blokirao Viza i MasterKard kartice klijenata ruskih banaka.

Thnx. Iz nekog razloga sam ih povezao sa Rusima, iz priče i zbog cena u RUR.
Ova kriza oko Ukrajine i sankcije su verovatni uzrok ovog pada

Dali postoji neka menjacnica da postavim nalog i da sam automacki proda na toj ceni. Da nemoram sedeti za kompom i cekati cenu?

kupujem btce kod, provizija 5%

to mozes na bilo kojoj menjacnici, uneses sumu i cenu koja ti odgovara pa neka stoji

Thnx. Iz nekog razloga sam ih povezao sa Rusima, iz priče i zbog cena u RUR.
Ova kriza oko Ukrajine i sankcije su verovatni uzrok ovog pada

ne lupetajte, nema ovo veze sa regularnim finansijskim tokovima

Visa i MC su blokirali procesiranje kartica jedne ruske banke a to nema opet veze sa LTC BTC , bar za sad :) mada racunam da ce se to pozitivno odraziti u skoroj buducnosti

ne lupetajte, nema ovo veze sa regularnim finansijskim tokovima

Visa i MC su blokirali procesiranje kartica jedne ruske banke a to nema opet veze sa LTC BTC , bar za sad :) mada racunam da ce se to pozitivno odraziti u skoroj buducnosti

koje odnosno šta će se odraziti pozitivno ?
hajde da čujemo nešto pozitivno :)

racunam da ce Rusi a potom i ostali olabaviti stav prema alternativama trenutnog finansijskog modela, npr. procesori za kartice kao u ovom primeru gde ameri diktiraju i pored postojecih ugovora tebi bez najave neko ugrozi poslovanje od 10-15 milijardi dolara kao sa ovom bankom i to zato sto ti je par klijenata na necijoj "crnoj listi" da ne govorim o placenim ad-agencijama u vidu kreditni-rejting agencija koje su gle cuda sve u USA i po nalogu daju +- rejting kako se nekome svidi, a upravo decentralizacija kao ideja u svetu kriptovaluta ce u novom multipolarizovanom svetu doci do izrazaja....videcemo uostalom uskoro sta ce biti

racunam da ce Rusi a potom i ostali olabaviti stav prema alternativama trenutnog finansijskog modela, npr. procesori za kartice kao u ovom primeru gde ameri diktiraju i pored postojecih ugovora tebi bez najave neko ugrozi poslovanje od 10-15 milijardi dolara kao sa ovom bankom i to zato sto ti je par klijenata na necijoj "crnoj listi" da ne govorim o placenim ad-agencijama u vidu kreditni-rejting agencija koje su gle cuda sve u USA i po nalogu daju +- rejting kako se nekome svidi, a upravo decentralizacija kao ideja u svetu kriptovaluta ce u novom multipolarizovanom svetu doci do izrazaja....videcemo uostalom uskoro sta ce biti

prateći dosadašnje vesti iz Rusije (a i Kine) u vezi criptovaluta, i kako oi gledaju na njih kao opasnost sa zapada (zvanični stavovi), mislim da će da urade potpuno suprotno. želje su lepe naravno..

prateći dosadašnje vesti iz Rusije (a i Kine) u vezi criptovaluta, i kako oi gledaju na njih kao opasnost sa zapada (zvanični stavovi), mislim da će da urade potpuno suprotno. želje su lepe naravno..
ma u kini korite bitcoin normalno ..nije u huobi na marsu vec u kini..jedino sto ne mogu da prodaju za bitcoin ali npr ove litecoin asice sve prodaju za bitcoin tako ocigledno da nije toliko striktno

sta savetujete od ovih multypoolova: clevermining, wafflepool ili ltcrabbit?

odgovara mi ltcrabbit jer je PPS reward, a kod ova ostala dva su PPLNS, jer pravim pauze tokom rudarenje... ali me zanima koji ima veci izbor altcoina koje rudare...
sem ako ne dodaju stalno nove, kako se neki probije...
e da, i pozeljno je da ima vardiff, jer kopam na 128 diffu uglavnom...
predlozi?

Kupio bih LTC u iznosu od 100$, a do sada nisam to radio pa me zanima gde mi je najbolje to da uradim...BTC-e, Vircurex ili Crypto-Trade?

Pa sjajno, tamo imam preko 100ltc-a :-(

Ali gde da prebacimo doge

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno