http://www.reuters.com/article/2014/02/28/bitcoin-mtgox-bankruptcy-idUST9N0JX03O20140228
Feb 28 (Reuters) - Mt. Gox, once the world's biggest bitcoin exchange, has filed for bankruptcy protection at the Tokyo District Court
ko je i zašto koristio mtgox nakon onih problema sa isplatama?
verovatno neupuceni + oni koji su hteli hleba preko pogache jureci 10% veci kurs, iako su znali da teshko mogu da izvuku te pare.
+ oni koji su, navodno, samo koristili za trgovinu, posle koje bi na kraju opet povukli btc.
koristili su new comers iz amerike..to za dugo povlacenje pare su znali iskusni bitcoin korisnici ali novi useri bitcoina koji pre toga nisu bili u tom svetu kad bi ukucali bitcoin buy na google izasao bi im gox i tamo su kupovali a i to sto je u japanu im je delovalo sigurnije nego da kupuju na nekoj slovenackoj ili bugarskoj berzi.
Za mene je mt gox umro jos proslo leto. Preko 30 dana sam cekao na pare. Kada sam video da nema od toga nista, trazio sam dolare nazad, kupio sam koine, prebacio na drugu
menjacnicu i nikad se vise nisam vratio na gox
Tesko da je dobro... po BTC-u jedino ako se uradi nesto pozitivno po pitanju sigurnosti, ako ostane po starom bice "cupavo"
Za mene je mt gox umro jos proslo leto. Preko 30 dana sam cekao na pare. Kada sam video da nema od toga nista, trazio sam dolare nazad, kupio sam koine, prebacio na drugu
menjacnicu i nikad se vise nisam vratio na gox
Ako nema menjacnica nema ni coina jer ko odredjuje cenu i kome ces da prodas i kupujes coine..Posle svega što se desilo mislim da nebi trebalo da držimo pare na menjačnicama.... bar nešto iz ovoga da naučimo.
Pa verujem da je opaska bila upucena nama na ovom forumu, da se ne za**** opet po neko.Ako nema menjacnica nema ni coina jer ko odredjuje cenu i kome ces da prodas i kupujes coine..
Jel neko zna jel moguce poslati pare tj devize na svoj bitstamp racun? Cuo sam da je to jako tesko i da se trazi bar neka profaktura ili bilo kakav dokaz sta uplacujemo pa o tome odlucuje NBS ( to mi rece drug bankar ) jel zna neko vise?
Sve dok se prica o goxu i MK tako ce biti, cim se okrenemo sirenju mreze upotrebe BTC i njegovoj stabilnosti i sigurnosti u menjacnicama cena ce rasti, da ne pricamo o kinezima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari