Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam bas dosta u odnosu na ulozenu zaradio na dogeu ..upetostrucio sam ulog i islo mi da ne moze bolje al sad ovo trgovanje btcom mi bas ne ide..mozda ce mi bolje ici kad se stabilizuje malo cena.. za sad svaki put kad nesto uradim ispadne na kraju da sam time izgubio deo para.Moracu da instaliram neku tu aplikaciju za android da mi prati cenu ..ovako kad stavis neku cenu pa dodjes posle mrka kapa.

Imate dobru aplikaciju za Android koja se zove Bitcoin Profit ,vecina valuta je ubacena ,njihova trenutna vrednost u dolarima ili btc i mozete da ubacite koliko ste kupili nekog coina pa posle samo pratite vrednost.
Ja sam tako pratio za DOGE i kad su bili na vrhuncu ,nesto oko 0.0019 dolara valjda, tad zamenim za LTC koji je bio na 15$. Najbolji ratio sam uhvatio oko 0.000012 dok je sad 0.000007.

Moze da se zaradi fino samo da se prati svaki dan ratio prema LTC ili BTC. Dobar znak da ce vrednost nekog coina da skoci jeste i kad na menjacnici ima mnogo vise Buy Ordera.
Ko ima zivce i arbitazu moze da proba.

ljudi znam da mozda smaram ali obrnuh bitstamp i uzduz i popreko i nikako da nadjem koliko posto skidaju za povlacenje novca na devizni racun...unapred hvala

I ovaj crypto trade mi sumnjiv da zapali kao gox ..prodje 3 dana i nista ..stoji ista strana a nikakav update ne daju.

kakva imate iskustva sa coinedup? Ja sam podesio coinotron da mi DOGE direktno salje na coinedup pa odatle konvertujem u LTC pa u wallet. Medjutim, konvertovao sam nesto preko 200 000 DOGE i posle ovi svi pristigli sa coinotrana odbijaju da se prebace u LTC. Pise "order accepted" i onda posle 15min pise "failed", zasto?

Ja nisam imao problema sa njima ali moj ti je savet da sve prvo saljes u novcanik pa na menjacnicu. Mnoge menjacnice prave problem oko slanja direktno sa pool-a.

Zna li neko sta se desava sa Poloniex? Vec tri dana imam isti problem...Ne mogu da postavim order, da otkazem order, withdraw mi takodje ne radi...samo iskoci prazan prozorcic:
poloniex.jpg

Debeli zapalio sa parama u nepoznatom pravcu, ali je raspisana Interpolova poternica. Pare su bile osigurane kod nekog japanskog osiguranja, tako da ce mozda raji biti nesto nadoknadeno.

Obavestenje na gox-u :)

"February 26th 2014

Dear MtGox Customers,

As there is a lot of speculation regarding MtGox and its future, I would like to use this opportunity to reassure everyone that I am still in Japan, and working very hard with the support of different parties to find a solution to our recent issues.

Furthermore I would like to kindly ask that people refrain from asking questions to our staff: they have been instructed not to give any response or information. Please visit this page for further announcements and updates.

Sincerely,
Mark Karpeles"

U Japanu, kako da ne :p
Istovario je 10.000 btc-a i sad kupuje vreme dok se svrcka i trazi zgodnu lokaciju u svetu gde nema ekstradikcije :d

Ponavljam: http://forum.benchmark.rs/showthrea...na-i-prodaja&p=3647557&viewfull=1#post3647557

UPOZORENJE

Svaki put kad krene neka frka sa cenom novajlije paniče i postavljaju glupa pitanja a stari pametuju... sve offtopic postove brišem i dajem nagrade.
Podsećam da postoji ignore dugme pa preporučujem da koristite tu opciju umesto da postavljate youtube linkove sa šaljivim sadržajem ili glupave komentare i 10 smajlija.

Takođe, kupujem/prodajem kriptovalute nema potrebe 10 puta ponavljati, baš nas briga što vam se žuri!

Hvala na pažnji!

Poslednja izmena:
Update: We discovered a bug in our system which allowed someone to hack around $30 000. All coins are safe and we will pay ourself for the lost in order that any user doesn't suffer a lost. Crypto-trade.com will open back in 24-48 hours with trading halted. You will be able to withdraw your coins, USD and EUR. When all users will have been refunded, we will close the website for an undetermined period (2-3 weeks estimated) in order to fix our software and make a security audit to reopen later in best conditions. We hope you will keep trust in us, any user will have his money back within next days.

https://crypto-trade.com

Sta tu ima smisla? :) ****** je morao da zna da ne radi sa svojim BTC vec da barata tudjim, a ako je tako nesto uradio (malo verovatno) onda je licno kriv. U svakom slucaju jos naklapanja i spekulacija oko onog sto je jasno, i bice ih jos vise.

Ima smisla u pogledu tehnickog nacina kako 700K BTC mogu da nestanu (privremeno ili zauvek).. (budu zarobljena), uopste nemora da znaci da je istina, vec jedino logicno objesnjenje onog sto znamo do sad...

Update: We discovered a bug in our system which allowed someone to hack around $30 000. All coins are safe and we will pay ourself for the lost in order that any user doesn't suffer a lost. Crypto-trade.com will open back in 24-48 hours with trading halted. You will be able to withdraw your coins, USD and EUR. When all users will have been refunded, we will close the website for an undetermined period (2-3 weeks estimated) in order to fix our software and make a security audit to reopen later in best conditions. We hope you will keep trust in us, any user will have his money back within next days.

https://crypto-trade.com
NIje to nikakav update..to isto stoji jos od subote bez ikakvih updatea..ljudi na bitcain talku su vec poludeli a niko im nista ne odgovara..ja sam imao nesto malo ..jedno 200$ ali mnogi su imali puno ..sve mi deluje da su i oni zapalili sa mnogo para

Obavestenje na gox-u :)

"February 26th 2014

Dear MtGox Customers,

As there is a lot of speculation regarding MtGox and its future, I would like to use this opportunity to reassure everyone that I am still in Japan, and working very hard with the support of different parties to find a solution to our recent issues.

Furthermore I would like to kindly ask that people refrain from asking questions to our staff: they have been instructed not to give any response or information. Please visit this page for further announcements and updates.

Sincerely,
Mark Karpeles"

Dear MtGox Customers,

In light of recent news reports and the potential repercussions on MtGox's operations and the market, a decision was taken to close all transactions for the time being in order to protect the site and our users. We will be closely monitoring the situation and will react accordingly.

Best regards,
MtGox Team

Ovo je nastavak sa istog site-a.

Poslednja izmena:
Dear MtGox Customers,

In light of recent news reports and the potential repercussions on MtGox's operations and the market, a decision was taken to close all transactions for the time being in order to protect the site and our users. We will be closely monitoring the situation and will react accordingly.

Best regards,
MtGox Team

Ovo je nastavak sa istog site-a.

prijatelju ta vest ti je stara ko Isus.. par dana pre ove vesti iznad nje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno