Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni su cornuli sa tog sajta i od tad ne drzim tamo nista al moram da priznam da je jedini koji radi normalno ..probah ove ostale menjacnice i to je sve sporo sporo sporo ( a na coin-e su mi sve pokrali tj depoziti nikad stigli nisu a nikad mi nisu odgovorili na tickete) da imam osecaj kao da je 1996 godina i kupio sam prvi modem od 14 kb..iskreno ne znam kako ce obican narod da prihvati ove virtuelne coine kad je sve gore od goreg.

Ne znam koliko se sad ceka za isplatu sa bitstamp-a. Samo se prvi put potpisuje izjava, posle samo lezu pare.

Ja sam posle tacno 7 dana dobio mail od stampa da je pogresan racun i da mi vracaju pare.

Pretprosli petak sam povukao, u prošli ponedeljak su mi ocistili racun i evo danas, za baksuz mi jave da pare nece doci.

Lako im je ukrast od sirotih rudara... :) nek probaju nekoj mafiji :)

Kako se dobija YubiKey OTP kod za Vircurex?

Koliko sam skapirao treba usb device ili ne?

Tako je a on se placa ...

Ja imam sredstva odvojena za otkup, ko zeli odmah isplatu neka mi se javi na privatne poruke.

Ja vec 3 meseca ne mogu da se sastavim sa trgovinom. Koliko god da mi je pre dobro islo, sada sve naopako. Kupim pre desetak dana LOT po ceni od 19, nastavi da pada do 12 i ja tu postavim sell ordere da pokriju ulaganja ako cena malo skoci i da izadjem iz njega. Naravno danas su krenuli da ga pumpaju zestoko i evo ga vec blizu 60. :smash:

pocetnicke greske :) stisni zube da ne kazem m* kad krene da pada...i samo hrabro, na kraju se isplati ;)

^
Kakve pocetnicke greske, jednostavno nema srecu i brz je na okidacu. Mnogi su pisali, postavi order buy, sell i cekaj i cekaj sve dok ne prodje a onda ponavljaj ciklus.

I dalje otkup btc/ltc, potrebni btc-e kodovi, kao i bitstamp usd.

Kupujem 500$ na btc-e, 1$=80din .

I sta je sad razlog ovolikog pada ltc preko noci?...jel sam propustio neki bitan info?!

Sajberov potpis se dešava. :d

Pa dešava se da se približava 31 i počinje prodaja polako i pad cene ( a aj samo malo prodao ranije..eh)..

... za ltc-a mislim da je zbog ovog naglog pada diff-a od 22%. Jos juce je bio na 0.028, a sad 0.025. ...ova kriva sto pokazuje diff sada se poklapa sa btc/ltc ili ltc/usd.

BTC/LTC/FTC [cena, menjačnice, kupovina i prodaja]

Sad je pravo pitanje, kupiti sad ltc ili ce on jos dole (odnos btc/ltc) :D

diff se polako oporavlja Hashrate: 78,935 MH/s... mislim da ce pravo vreme za zamenu biti pre sledece promene diff-a. naravno ako nastavi da raste.

Kerovi su najvise uticali na ovo... mozda su ih zbog toga i napravili.

Poslednja izmena:
Dole ce jos ali ja sam za pola btc-a od kerova kupio lct nisam mogao da odolim neko rece pre na forumu "ako kupis kajaces se , ako ne kupis kajaces se" istina :d

Poslednja izmena:
Ocekivan scenario, bezi se u fiat dok se jos moze, lako je moguce da oko 31og bude zabelezen istorijski minimum vrednosti.
Ono sto je jedino enigma jeste pitanje realne mogucnosti oporavka trzista nakon 01.02. i kojom brzinom ce to ici ako crypto ovo uopste prezivi.

Moze li info za nas neupucene, sta to treba da se desi 31. pa da to toliko utice na LTC?

Ja mislim da bi se posledice vezane za 31. vec odavno osetile da je taj datum tako bitan... videcemo, jos par dana, za sada nema panike.

Moze li info za nas neupucene, sta to treba da se desi 31. pa da to toliko utice na LTC?

Kinezi su najavili izlazak iz btc-a.

Poslednja izmena:
Da, napucali se para jadni, cela nacija pa im sad vise ne treba...ma dajte bre pa sta ce sa svim asicima silnim i ostalim hardwerom!! Samo nek izadju, vise za nas ostane da kopamo!

31. smak sveta, kometa iz kosmosa udara u glavni btc server i svi novcici sveta se gase, zar niste culi na tv-u?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno