Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoji li nacin da pare koje imam na mtgox-u (u evrima) prebacim nekako na PayPal ili na racun svoje Internet kartice ili je to nemoguca misija?
Dzabe mi stoje na racunu a nemam nameru ni da kupujem ni da prodajem BTC-e vise.

Ne postoji

To su samo dobre vesti sto se tice statusa btc. A nije nesto previse da bi spustilo cenu. Kad to shvate cena ce na 1300

ne bih se slozio da nije previse, u zavisnosti od tajminga i kolicine koju ce odjednom istresti i gde ce istresti puno toga zavisi

Ne prodaju Ameri nista jeftino, bez brige...

Sto se tice ocekivanog Armagedona, bice to idealna prilika do se dodje do dodatnih novcica, dakako, ako je bude uopste.

Ja licno mislim da ce oni pre organizovati aukciju gde ce se ljudi nadmetati za novcice, nego prodavati na nekog berzi...

Ovde nikad nista nije imalo smisla pa ni taj kineski strah od rasprodaje..
Ako svi ocekuju da ce biti pad cena, cena ce porasti! Ima da citiram sam sebe ako cena bude preko 800$ dan-dva posle tog armagedona

Ovde nikad nista nije imalo smisla pa ni taj kineski strah od rasprodaje..
Ako svi ocekuju da ce biti pad cena, cena ce porasti! Ima da citiram sam sebe ako cena bude preko 800$ dan-dva posle tog armagedona

Mozes da se citiras odmah jer ce cena svakako u nekim trenucima biti jako niska a u nekim preko 800, u nekim preko 1000$
Stvar je tajminga kad ko i koliko kupi, proda, menja itd...

Bolje ti budi prognozer pa reci pasce do raspona od.... pa 20$ spreda...

Kolege u toku je finalno glasanje za logo mincoin-a. Usao sam u finalna 3,ako vas ne mrzi da se registrujete i glasate javite se ovde da vam posaljem PM sa detaljima. Ako pobedim cascavam. Nagrada za prvo mesto je 250$

Ili je vreme novog pumpanja na 75$ po ltc-u

Poslednja izmena:
Postoji li nacin da pare koje imam na mtgox-u (u evrima) prebacim nekako na PayPal ili na racun svoje Internet kartice ili je to nemoguca misija?
Dzabe mi stoje na racunu a nemam nameru ni da kupujem ni da prodajem BTC-e vise.

Sledeci post je ' Ne postoji'

Citao sam na drugoj temi gde je neko pre godinu i po regularno podigao eure u Intezi. To vise ne vazi? Svaki topic ovde koji valja necemu ima stotine stranica a i situacija se ocigledno menja tokom vremena. Interesuje me kakva je trenutna situacija tj jel moguce ikako dovuci zive novce u Srbiju? Kontam da je to opste poznata stvar za 99% ljudi ovde. Ukoliko je problem za napisati i koristan link je dobrodosao.

Sledeci post je ' Ne postoji'

Citao sam na drugoj temi gde je neko pre godinu i po regularno podigao eure u Intezi. To vise ne vazi? Svaki topic ovde koji valja necemu ima stotine stranica a i situacija se ocigledno menja tokom vremena. Interesuje me kakva je trenutna situacija tj jel moguce ikako dovuci zive novce u Srbiju? Kontam da je to opste poznata stvar za 99% ljudi ovde. Ukoliko je problem za napisati i koristan link je dobrodosao.

Otvoris nalog na Bitstampu, verifikujes ga i tu menjas bitcoin u dolar. Odatle kes prebacujes na svoj devizni racun u banci.

Pa sto je onda odgovor na pitanje MikiTheAlmighty bio da ne postoji?

Pa nema razloga prodati coine na berzi s koje ne mozes da uzmes pare? Zasto sve ne prodati na toj bitstamp?

problem je sada psiholoshke prirode.

jerbo, neophodno je kupiti btc na goxu za tipa 950$, prebaciti ga na stamp i tamo ga prodati iza 120$ manje.

problem je sada psiholoshke prirode.

jerbo, neophodno je kupiti btc na goxu za tipa 950$, prebaciti ga na stamp i tamo ga prodati iza 120$ manje.

i isključivo zbog toga, više niko ne prati cenu sa mt.gox menjačnice, jer je sa nje nemoguće isplatiti lovu, barem ne u srbiji...tj jeste ali ako želiš da rizikuješ da te pare više nikad ne vidiš.

Ha, fini problem...
Taj stamp je jedina opcija za nas iz srbije?

Sto se berzi tice, znaci jedna. Ovo ostalo me manje interesuje :D
Hvala na informacijama.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno