Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci napokon skupio pare na karticu prije sam uspio prebaciti 10 dolara preko payeer a i sada mi sere oko broja kartice.****m ti kud sam otkrio ovo vec 2 mjeseca pokusavam da prebacim pare i stalno nekakve probleme nadjem .Svaki ****ni puta nesto traze sto nemam ili nece karticu i onda kad hoce ja imam samo da uplatim 10 dolara ****m ti hljeb.ima li neko ideju preko cega da odradiim deposit ne mogu preko payeera i ne mogu perko okpay a skupio pare

znaci napokon skupio pare na karticu prije sam uspio prebaciti 10 dolara preko payeer a i sada mi sere oko broja kartice.****m ti kud sam otkrio ovo vec 2 mjeseca pokusavam da prebacim pare i stalno nekakve probleme nadjem .Svaki ****ni puta nesto traze sto nemam ili nece karticu i onda kad hoce ja imam samo da uplatim 10 dolara ****m ti hljeb.ima li neko ideju preko cega da odradiim deposit ne mogu preko payeera i ne mogu perko okpay a skupio pare

Kontaktiraš nekog rudara, daš m keš u ruke, a on tebi dolare na btce i rešena stvar...

Kontaktiraš nekog rudara, daš m keš u ruke, a on tebi dolare na btce i rešena stvar...
ma uspio sam prebaciti 10 dolara jednom ali sada opet *****ava.Stvarnno je komplikovano jeem ti a ne da mi se to raditi traziti nekog da mi je sam da oplatim ovo ja samo frustraciju ovdje s vama dijelim :D

ma uspio sam prebaciti 10 dolara jednom ali sada opet *****ava.Stvarnno je komplikovano jeem ti a ne da mi se to raditi traziti nekog da mi je sam da oplatim ovo ja samo frustraciju ovdje s vama dijelim :D

pa sta ti traze na payeer-u? bas sam kontao da je super sto moze sa karticama uplata i isplata

pa sta ti traze na payeer-u? bas sam kontao da je super sto moze sa karticama uplata i isplata

ma uspio ssam se prijaviti i sve to jednom sam i uplatio 10 dolara ali sada kada hocu da uplatim vise oko broja kartice me *****ava i govori da nije uredu a jeste jer sam ranije placo i stalno placam sa karticom i sve ali sada *****ava

Potrebni su mi BTC-E kodovi sa dolarima, ili ko zeli da proda LTC/BTC neka mi se javi na privatnu poruku. HVALA.

31-i se blizi a mi jos ne bistrimo politiku ovde...sta raditi, da li bezati u $ odmah pa cekati priliku za ulet nakon pretpostavljenog masivnog kineskog sell off-a ili sacekati ipak u coinima pa ako krene sunovrat pokusati shortovanje...kakva su razmisljanja cenjenog auditorijuma:)
Za saja znam da njegov stek nikakve nepogode nece uzdrmati ali sta kazu trejderi:)

Trenutna zarada na ltc-u je ~13000rsd/MHS CISTO MESECNO... Pametnom dosta :p

Salim se... S obzirom da nema vise karata i nece ih biti neko vreme, ne moze ni diff mnogo gore, osim ako altovi se srozaju drasticno... Po meni treba iskoristiti ovaj period za unovcavanje a za 2-3 meseca kada dif ode dodatno gore onda kopati i cuvati.

eidt: Ovo vazi za one koji idu na "siguricu" i imaju odredjenu hladnu rezervu za bolje dane...

Kod mene nema mozganja, kopaj stekaj, kopaj stekaj... Ne prodajem nista i koristim ovaj diff koliko mogu da napravim jos.
Dali je bolje prodavati ili cuvati? Ko to zna. Neko pokusava rukama i nogama da svuce cenu. Skocice to gore za 2-3 meseca sigurno, to smem da potpisem, samo jos malo da se diff uozbilji.

Moze neko da objasni kako je moguce da u DELICU sekunde prilikom buy order dodje do ovolikog skoka i pada (vidi sliku)? Sve je trajalo deo skunde, pratim i gledam cenu po kojoj hocu da kupim (bilo na 823), u momentu kako sam klinkuo na buy vidim da mi je order prosao na 828, i istog trenutka cena se vraca na 823. Ne znam da li je sve trajalo 3 milisekunde....aj da je skocilo za 1-2 dolara, ali za 5 (ne radi se o 5, 10, 15min vremenskom intervalu, vec jedan treptaj)!

Moze neko da objasni kako je moguce da u DELICU sekunde prilikom buy order dodje do ovolikog skoka i pada (vidi sliku)? Sve je trajalo deo skunde, pratim i gledam cenu po kojoj hocu da kupim (bilo na 823), u momentu kako sam klinkuo na buy vidim da mi je order prosao na 828, i istog trenutka cena se vraca na 823. Ne znam da li je sve trajalo 3 milisekunde....aj da je skocilo za 1-2 dolara, ali za 5 (ne radi se o 5, 10, 15min vremenskom intervalu, vec jedan treptaj)!

Mora da Chuck Norris ima veze sa ovim :).

Trenutna zarada na ltc-u je ~13000rsd/MHS CISTO MESECNO... Pametnom dosta :p

Salim se... S obzirom da nema vise karata i nece ih biti neko vreme, ne moze ni diff mnogo gore, osim ako altovi se srozaju drasticno... Po meni treba iskoristiti ovaj period za unovcavanje a za 2-3 meseca kada dif ode dodatno gore onda kopati i cuvati.

eidt: Ovo vazi za one koji idu na "siguricu" i imaju odredjenu hladnu rezervu za bolje dane...

Kod ovoga sa karticama mislim da nisi u pravu, jer zadnih nedelju dve je kupljeno višekartica nego zadnja dva meseca. Diff ne da će da ide gore, nego će sve više ličiti na krivu od btc diffa.

Nema teorije da moze da se poredi diff ltc-a sa karticama i diff btc-a sa minerima.... Koliko god kartica da se ukljuci, to nece biti ni blizu minerima na btc-u.

Svakako, cinjenica je da diff ide gore.

bas tako, a posto se izgleda diff od ltc -a drzi pod kontrolom preko alt valuta i cena ce biti ista jos koje vreme

Ma sve je to lepo ali i dalje niko ne komentarise koju strategiju odraditi za kinesku samarcinu kriptovalutama najavljenu za 31.01.
Iliti Armagedon kako je vec prozvan ;)

Covek je poredio krivu na grafikonu a ne sam diff. Kriva bez problema moze da lici. I ovo sada povecanje od po 3% svakih 3-3.5 dana nije malo ali tek ocekujem da to poleti.

Ma sve je to lepo ali i dalje niko ne komentarise koju strategiju odraditi za kinesku samarcinu kriptovalutama najavljenu za 31.01.

Koji je scenario?

Što se krive tice, da moze da liči na btc. Ltc konkretno ide istim putem kojim je i btc isao što mene lično raduje. Prošlog januara nisam ni znao za ovo, u martu-aprilu sam omanuo za kupovinu hardware-a. Sad necu makar ne znam sta da se desi.

Gox isplacuje $ samo u japanu, za nas ide jako tesko....

Zanimljiva i korisna stvar za one koji trguju na gox-u je da ako krene da pada na bitstampu, krenuce da pada vrlo brzo i na btc-e, najduze u roku od par minuta a zatim sledi pad na goxu ali sa kasnjenjem od 10-30 minuta.. isto vazi i za rast.. moguce da je prvi ipak u nizu Huobi, posto navodno ima najveci volume, ali njega ne pratim direktno.. uglavnom mi je dovoljno da propratim bitstam kretanje i da znam sta ce u nekom kratkom roku da se desi na gox-u.. btc-e ponekad odstupi samo iz sheme stampa jer tamo ponekad (verovatno sama berza) stavi zidove od 300-500 btc ali koliko pratim berze bitstamp mi dodje kao pogled u buducnost, a onda odreagujem na Goxu ;) ne znam da li i drugima ovako deluje al ja ne znam dal sam primetio drugaciji smer... korisno je za microtrgovine npr da predvidis skok sa 910 na 930 i sl.

Trading botovi.

Vidim da niko ne komentariše ovo, i mene zanima naravno, ali ko je dovoljno pametan da zna šta će se desiti. Ako je to tako kako je najavljeno od kineza onda to mora da se odrazi na cenu žestoko na dole naravno, bar privremeno. Kao i proši put sa preko 1000 na 400-500. *** najsigurnije je prodati sad ili pre tog datuma, ali ja i ne pratim dešavanja u poslednje vreme pa nisam baš upućen...

Ja sam trenutno kompletno u dolarima i cekam taj 31. Prodao sam po 24,5 sve. Sad videcemo da se zaj....ah.

Cena bitcoina se totalno random krece, stizu neke dobre vesti a cena pada, stisu lose i cena raste.. Ne kontam.
Za taj 31.1 ako budu dobre vesti samo ce cena u trenutku da skoci na $1500, nece ni biti vremena da se reaguje jer ce kinezi znati prvi a i ko zna u koje vreme, i ko zna koliko milionera koji drze mis na buy zbog proslih iskustava da se cena dize.
Cini se da ce do tog 31. kolko su se svi usrali cena pasti da nece imati gde da ide nego samo gore bez obzira sta se desi.
Cini mi se isto da se tog 31. nece nista ni desiti, sve ce se nastaviti kao i do tada.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Samo je pitanje da li sad prodati ili ce biti jos neki rast pre 31-og.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno