Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja vrata za izlazak, cena nije pala zbog panike vec zbog jednog igraca

ja uso u ltc na 22,7

ja sam oborio btc, kupih ga na 905, taman je hteo da se vrati na 1000+ al *** ja ga zaje*a

Poslednja izmena:
Flushing the noobs part 3. :)
Cuvajte novcice.

Ljudi da ne trazim po celoj temi ima 200 strana, gde se mogu kupiti LTC, probao sam na btc-e ali mi se nesto nacini placanja ne svidjaju :)

Nema me 2 dana kuci i odma napravite sra*e. Sad se dvoumim da li kupiti jos btc za ove novce koje sam mislio dizati ili ici na siguricu i dici novce a ostatak btc nek ceka novu godinu i 1500$ :D

do kolko li ce da pada sad se razmisljam dal da se iskesiravam ili da kupim za sve pare, a vikend je tek poceo
a014.gif

ajde ltc padni na 3$ da prodam bubreg :p

Poslednja izmena:
da li je neko zainteresovan za kupovinu evra ili dolara na btc-e (najbolje dolari preko btc-e koda)?

Interesantno je da se ovo desava pred promenu diff-a za BTC - ide gore jedno 30%....videcemo sledece nedelje....

od ovih sto kopaju na coinotronu, da li vam se iznos dobijenih novcica sa online kalkulatora slaze sa stvarnom kolicinom? meni se ne slaze, za oko 30% mi je manje, ili da se presaltam na give me coins

to ganjanje i opipavanje dna je prljav posao.

nesto poput ciscenja septickih jama, u mraku, dok je wc u upotrebi. ne preporucujem.

kapitulacija mislim da tek sledi.

Poslednja izmena:
Vise kao hvatanje noza koji pada.
Mozete ga uhvatiti ali cete se verovatnije poseci.

Ja sam presao na gmc na dan dva da vidim kako stoje stvari. Coinotron me nije krao ali se dva puta vec, u nedelju dana, desilo da svaki cas diskonektuje pool i to kad se sabere pravi osetan gubitak.

Evo opet raste, što mislite, kupit sada BTC/LTC ili ipak pričekati?

od ovih sto kopaju na coinotronu, da li vam se iznos dobijenih novcica sa online kalkulatora slaze sa stvarnom kolicinom? meni se ne slaze, za oko 30% mi je manje, ili da se presaltam na give me coins

testiram give me coins sad pa videcu kako ce biti sad

izgleda i ovde kao i u svemu ostalom - kod kineza ima jeftinih novcica :D

Ako cenu ne obore ponovo, ovaj dump je bio bez smisla....
Moguce da ce je odrzavati na da ne predje neki nivo pa da pokupuju sto su pukli... ali oni treba da kupe skoro 100K BTC koje su dumpovali

Poslednja izmena:
@shoma,
aj kad izvrsim testiranje ako nisam zadovoljan sto da ne

Kupio 0.2 BTCa po cijeni od 700$, sad ću 0.1 prebacit u LTC (za dva dana kada sjednu).

Opet pada btc...

Ne znam da li da uskacem ponovo...

"April" na godisnjem nivou...

nnn.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno