Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam probao da dignem pare preko perfect money, sve kul do dela kada it traze 50 USD za neke provere plus 5% provizije za podizanje.
To se nista ne pominje u FAQ-u tako da sam ih blacklistovao trajno. Izgubio sam 40$ na proviziji da pare vratim na btc-e ...

Ja sam probao da dignem pare preko perfect money, sve kul do dela kada it traze 50 USD za neke provere plus 5% provizije za podizanje.
To se nista ne pominje u FAQ-u tako da sam ih blacklistovao trajno. Izgubio sam 40$ na proviziji da pare vratim na btc-e ...

Trebao si mi se javiti :). To je najbolje kada se pretvara u druge valute, a ne da ga izvlacis, vole da drze novce pa to ti je :D

Prodao danas svoje novcice za 344$ po novcicu i poslao zmajns na unovcavanje. Inace moram da pohvalim zmajns za sad mi je sve izaso u susret, cak i nevezano za stvari oko prodaje. :)

Poslednja izmena:
Na goxu je vec $390.

Zamalo da kupim po 300 kad je pao, sad ***...

Tako nekako stoje stvari :), za mene to isto važi samo uglavnom za prodaju (ponekad i za kupovinu).

Kad se istovare svi sretni sa ovom cenom može se desiti da još brže krene nagore. Španac ga je lepo izreklamirao i svi se napalili na žestoku zaradu. Što je u neku ruku i održivo jer je puno ljudi na ovom svetu :) dosta da se pojavi neki šeik i uloži par miliona i cena ode pod oblake :)

Poslednja izmena:
Pa to je izgleda ona ista ekipa sto ga je i nagurala na 1,6$, a sad pokusava isto da kupi ltc sto jeftinije

nek padne jos jedared na ispod 3 i da budem zadovoljan

Bice dobro jutro 400+$ kako stvari stoje :D laku noc...
e9ege8uj.jpg

Poslednja izmena:
Polako bitsamp prestize mtgox. :)

Bitsamp: $370

MtGox: $387

Koji drugi dokument (sem licne karte) da posaljem na bitstamp da bi mi potvrdili nalog?

Danas ide preko 400$...

Uros Novakovic je napisao(la):
Koji drugi dokument (sem licne karte) da posaljem na bitstamp da bi mi potvrdili nalog?
Racun za fon, net, nesto tako. Bitno je da na njemu pise tvoje ime i adresa.

Gox = $400. :party::bottle:

gox > $400

Bole vas sad sve p___a koji ste krenuli na vreme da kopate,a pritom pametno cuvali BTC/LTC :D. Kako je vrednost krenula da divlja, jos malo se strpite i cashout :)!
Svaka cast!

Lepo izgleda.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384349960182.jpg
    uploadfromtaptalk1384349960182.jpg
    6 KB · Pregleda: 70
Nadrealno.. 406$..

Poslednja izmena:
Skroz ludo ***...E ko je mogao i da pomisli da će već ove godine toliko vredeti.... Za par godina će biti par hiljada $ ili će ga zabraniti :).

edit- da čestitam onima koji su čuvali (dobar) deo svojih novčića, stvarno ima čemu da se radujete. ja imam čitava 2 novčića sad :d

Poslednja izmena:
6$? Ja se sećam neke cifre od 5$, 6 ne znam da li je ikad bio...mada nisam pratio toliko ltc tada..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno