Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@genijalcin@23

Ocekujem da ide ispod 80$ u narednim danima...

Kupujem tek tad...

neće to ići tako brzo, ali će ići dole.

sad kad je palo ispod 110 $, prvo će oko 100 da se vodi ljuta bitka, pa onda 90...

ali nije isključeno da krenu ljudi da mnogo paniče kada padne ispod 100 $, pa da dotaknemo ono dno od 50 $.

Ima da vaskrsne :p...

Ozbiljno, da prodajem novčiće? Razmišljao sam da prodajem po 105 onomad, i budala ispadoh.

Sada ih nebi prodao pa makar propao. A sto? Pa zato sto nemam puno. Jedino mi zao sto nisam probao po 133$ kad sam mogao pa da sad lijepo kupim btc. Al' sta ces covjek se uci dok je ziv.

jel su to ukinuli povlacenje novca na btc-e preko skrill-a ??? :smack:

Ma ce se branimo Nidzo

doci ce BTC ponovo na 100e i to vrlo brzo, jer je ovo tzv namesteni pad

Ce se digne! :d

Hoce, ali tek kada se ponovo uspostavi manje vise linearan rast ghasha a ne eksponencijalan kao sad. Drugim recima, kad svaki iole ozbiljniji rudar nabavi bar poneki asic i kad svi amateri-rudari predju na alt valute ili odustanu. U svakom slucaju ce biti jako zanimljivo pratiti desavanja ^_^

evo ga ftc se nesto razbukario, sad je na 0.00103btc

I lepo kazu ljudi pasce ispod, ne ja kupim na 107$...

P.S. Arise Chicken Arise!

Poslednja izmena:
Hm, deluje kao ozbiljna situacija. Mada kad vidim da vec imaju i automati za btc, uplate na licu mesta preko mobilnog itd, sumnjam da ce tek tako lako da ga ubiju!

Ama ljudi, deja vu. Pasce opet, pasce jos, sve dok ne dotakne dno - a onda ce spekulanti da uskoce pa ce opet biti skoka. Berza. Sibicarenje.

Sreca pao je pa sam se izvukao i jos zaradio koji coin pride. Ali ovo nije dobro za srce.

Mda ovo sada sto se desava nije za ljude sa slabim srcem, samo ne treba panicno reagovati jel niti je ovo prvi put a ni poslednji da je ovolika fluktuacija u ceni. Meni ovo lici kao da neko zeli da kupi gomilu po sto nizoj ceni pa dampira cenu... u svakom slucaju sada je odlican momenat za kupovinu...

Nema ovde mesta za paniku. Nije ovo prvi put da se desava. Samo treba strpljenja i bice sve ok.

Kakav zid :d

012.jpg

Hvala bogu pa me telefon probudi da cena luduje, i sto me nije mrzelo da ustanem. Prodam tik ispred njega po nepovoljnijoj ceni od one koju cekam da se izvadim jer sinoc skocio BTC, ali sam znao da posle njega ide gore cena debelo pa sam lepo u plusu :)

Cestitamo kad vodis na klopu :d

Evo ga na 107. Vracamo se u normalu polako...

nemoj da vas to vraćanje u normalu zavara. ono od juče je samo početak.

ja prodao gomilu bitcoina za 80 i kusur eur. :) ;)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno