Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polako sa ushicenjem, mozda je troll :-D

Imam utisak da je to sa najavom od filijale do filijale, ovi ovde u ns nece da daju preko 2000e ako ne najavis

Podizi evre i nema da te boli glava, u vojvodjanskoj najavis dan pre ako dizes dolare, podizzao sam pre sa moneybookersa..
Danas me obavestili da mi je ispunjen zahtev da mi otkazu isplatu, nisu mi naplatili proviziju

Poslednja izmena od urednika:
To sa najavama u banci zavisi od banke do banke, negde mozete dici 2-3-4 hiljade bez najave, negde ne. Za vece iznose, 10+ treba svakako najava.

Svejedno je. Sve zavisi sta preferiras.
Banka je duzna da ti isplati bilo koju valutu koju iimas na racunu,a da je opet ima na kursnim listama BIB.
Sto se eur tice, najava se radi za sve iznose koji po srednjem kursu NBS daju 600.000 rsd. Do 15.000 eur isplacuju sve eksp., dok preko te sume samo njih par u BG-u.

Svejedno je. Sve zavisi sta preferiras.
Banka je duzna da ti isplati bilo koju valutu koju iimas na racunu,a da je opet ima na kursnim listama BIB.
Sto se eur tice, najava se radi za sve iznose koji po srednjem kursu NBS daju 600.000 rsd. Do 15.000 eur isplacuju sve eksp., dok preko te sume samo njih par u BG-u.

Preferiram € ali sam radi probe pustio isplatu $. :)

Hvala za info.

Koliko se ceka dana da pare legnu u Intezu sa Bitstampa ja sam povukao u cetvrtak ali jos uvek nista?

Jel moguce zato sto sam samo par dana pre toga otvorio devizni racun?

Mislim da to nema veze, jesi proverio u banci?

Da li ovako izgleda čekanje na Bitstamp-u ili treba još nešto da se odradi?

222.png

Upravo mi stigla poruka iz banke da idem da potpisem Izjavu? Sta tu da napisem?

Tako stoji dok oni ne obrade transfer i onda dobijes mail. To obicno odrade sutradan i dan dva posle toga lezu novci na racun. Neki sacekaju jos koji dan ali to je do njihove banke ne do stampa.

Tako stoji dok oni ne obrade transfer i onda dobijes mail. To obicno odrade sutradan i dan dva posle toga lezu novci na racun. Neki sacekaju jos koji dan ali to je do njihove banke ne do stampa.

Kurajberu ti si mi baš taličan. :)

Your withdrawal request has been confirmed.

Moraćemo da se upoznamo kad budem dolazio za BG, zvaćemo te na naše sledeće WOT okupljanje. I onako si ti naš klanski saborac. :D

Ima li neko neke novce na bter.com? Sta se desava, hakeri eksperimentisu? Ostadose mi novci tamo

Da li na mt.goxu negdje pod history ili tako nesto mora da bude registrovana isplata? Povukao sam neke eure ali history mi samo registruje btc-e tj. trgovinu sa njima...

Da li na mt.goxu negdje pod history ili tako nesto mora da bude registrovana isplata? Povukao sam neke eure ali history mi samo registruje btc-e tj. trgovinu sa njima...

Imaš history za sve, BTC, €, ... možeš da je snimiš kao csv fajl, ... , mora da bude registrovano tu ako je bilo kakve promene na računu.

Za povlačenje novca meni stiže email kao potvrda. Ne sećam se da li je to moralo da se čekira ili ne.

Ok, taj mail sam dobio kad sam povukao sredstva, ali u history nema nista....E sad, jos nisam bio do banke, ujutru cu svejedno, da li u history odmah ide registrovano ili tek kada meni stignu sredstva?

Ok, taj mail sam dobio kad sam povukao sredstva, ali u history nema nista....E sad, jos nisam bio do banke, ujutru cu svejedno, da li u history odmah ide registrovano ili tek kada meni stignu sredstva?

Odmah, nego kada si povukao novac sa MtGox-a?

Znaš li da oni ne isplaćuju ništa, ima već 20-ak dana. Pisali smo o tome, nije valjda da nisi pogledao?

Utešno je to što transakcija može da se otkaže bez naplaćivanja penala.

Hm, ***... Citao sam ali sam nekako skapirao da je trenutno obustavljeno isplacivanje. 25. maja sam povukao pare....

Ima li im spasa?

Ma daj bre, nemoj da brines, to je opusteno skroz ;) Kontaktiraj podrsku, imas live chat, pa reci da zelis da obustavis transakciju i vratice ti svu lovu.
Ti lepo kupi coine, prebaci na bitstamp i odatle povuci pare. Leci ce ti pare do utorka sigurno ;)

Uf, evo citao sam malo prije...***, totalno mi je promaklo kroz glavu da su trajno prestali da isplacuju. Nista, registrovao sam se na bitstamp pa cu sad da prvo vratim ovo pa onda sve opet.

Jel mi odbijaju onih 4k yena ili tako nesto?

Edit:
U Chrome-u i FF-u ne radi ovaj live chat ili...?

Poslednja izmena:
za mtgox posalji ima email da hoces da otkazes transakciju, ja ih nisam mogao dobiti na chatu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno