Mozda je i radnik obezbedjenja :dsunce86 je napisao(la):Polako sa ushicenjem, mozda je troll :-D
Svejedno je. Sve zavisi sta preferiras.
Banka je duzna da ti isplati bilo koju valutu koju iimas na racunu,a da je opet ima na kursnim listama BIB.
Sto se eur tice, najava se radi za sve iznose koji po srednjem kursu NBS daju 600.000 rsd. Do 15.000 eur isplacuju sve eksp., dok preko te sume samo njih par u BG-u.
Chickun arising.![]()
Da li ovako izgleda čekanje na Bitstamp-u ili treba još nešto da se odradi?
Pogledajte prilog 115825
Tako je i meni pisalo prvih 24h. Onda mi je na mail stiglo obavestenje da su pare poslate. Prekljuce sam poslao, ocekujem danas ili sutra poziv od intese.
Tako stoji dok oni ne obrade transfer i onda dobijes mail. To obicno odrade sutradan i dan dva posle toga lezu novci na racun. Neki sacekaju jos koji dan ali to je do njihove banke ne do stampa.
Your withdrawal request has been confirmed.
Da li na mt.goxu negdje pod history ili tako nesto mora da bude registrovana isplata? Povukao sam neke eure ali history mi samo registruje btc-e tj. trgovinu sa njima...
Ok, taj mail sam dobio kad sam povukao sredstva, ali u history nema nista....E sad, jos nisam bio do banke, ujutru cu svejedno, da li u history odmah ide registrovano ili tek kada meni stignu sredstva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari