kexi
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.05.2010
- Poena
- 169
Nije jos stigao, ja sam inace na odmoru a usput pratim berzu i malo pisem na discordu.
Nece to tako brzo ici. U normalnim uslovima bi posle $6800-$7000 imali jak bounce i onda 10 dana oporavak i kretanje na 9-10k kvoti. Medjutim jedina stvar koja je mnogo losa po ceo crypto ekosistem je bitfinex banda koja kontrolise tether. Oni ako nastradaju, pad mtgoxa ce biti dosta blazi jer tether u dosta vecoj meri kontrolise trziste nego ondasnji gox. A ja ne vidim kako mogu preziveti i nastaviti ovakve ociglednje prevare i manupulacije sa tetherom.
Dosta je izvuceno novca prethodnih nedelja. Sasadjak je opisao u temi kojim koracima ide izvlacenje para i to smo pratili neko vreme. Pravih dolara ima jako malo, a tether je uglavnom sluzio za odlaganje pada bitcoina tokom decembra, kao i izvlacenje vec ponenutih dolara iz crypto-a.
Od marta mozda krene zelenis, tu ce uleteti i par altova da se dopumpa. A pratite ETC, jer cenovno moze proci kao ZCL. 5. Marta imaju fork, chainsplit i dobijanje free coina. On mi je nekako prvi kandidat za pump.
dajte discord, da se ukljucim u pracenje