Cena kriptovaluta (trgovanje, predviđanja, analize, grafikoni...)
Tebi je drago da neko ko ti nikad ništa loše nije uradio izgubi pare samo zato što ti misliš da bi mogućnost zarađivanja trebalo da ima neki minimum godina i IT znanja? Tužno.
Za astronomske cene kartica nisu krivi oni koji ih kupuju, nego oni koji namerno neće da naprave više, iako mogu.
Inače, uložiti pare u rig je isto što i uložiti pare u bilo koju kriptovalutu. Po tvojoj logici, kupovinu novčića trebalo bi dozvoliti samo onima koji imaju znanje i iskustvo da naprave sopstveni novčić? A u Maksiju pored firižidera treba da stoji živa krava, pa pre kupovine mleka ili jogurta da dokažeš da umeš da je pomuzeš? A kod ulja da stoji džak suncokreta, pa sine prvo iscedi i tek onda kupuj? Kad smo kod toga, da li si sam napravio procesor, ploču, memoriju, disk, monitor i napajanje za kompjuter koji koristiš? Kapa dole, iskreno. Ali i tako, prizivanje nesreće za ljude koji ti ništa nisu učinili i samo kao i ti pokušavaju nešto da zarade... nije za pohvalu. Uostalom, može se reći da nesnalaženje u ovoj situaciji znači samo da ni ti nemaš dovoljno znanja, kao i oni koje prozivaš.
Ma jesi ti normalan, molim te posoci gde sam ja pozelio nesrecom nekome?
I zasto mislis da to sto mi je milo da cene padaju da ja pozeljujem nesrecu?
Aj zamisli netko ko prodao na 13k btc i sada kupuje na 7k-6k-4k jel to isto njemu nesreca ja pozelim, ili pozelim nesreca 50/50?
Ili pa kad ako mi je drgo da cene ode gore taj sto proda na 6k a cene ripnu na 20k jel to isto i njemu pozeljujem nesrecu.
Treses zelene.
Evo jos jedan put, to sto coek koj do juce nije znao kako ukluciti pc i kako napraviti desan klik refresh, misle da 3800 eur za rig sa 6 karta je super i da za par meseca vrati investiciju i ondak proda njegov rig za 6000 eur u kupi kuca na Dedinje, to je za mene apsolutni *****.
Ja sam pisao par meseca nazad kako je electroneum bio najisplatljivi kopati, ali puno to nisu svatili zasto njima whattomine im kaze da je eth prava stvar.
I trenutno najisplatljivi je garlic, ali eto tko da cita i provjerava.
Kako to narod misle evo sad klikam jedno dugmice i pravim miljonja, ma nemoj.
I da bas za cena grafike su krivi kupcu, osobeno novi kupci koi kako sto pisem smartphone nisy videli u njihov zivota ali ce sad da klokaju graficke podesiti skriptu i idemo na kopanje.
I odma su vrvni trejderi itd itd.
Jel znas ti da kod nas u MKd jedan clan foruma sad prodaje njeogva r9 280 po ceni od 12.000 denar, to je oko 24000 dinara, i drug daje 7950 po ceni od 10000 denara ili 20000dinara.
Tret oglasi njegova 1050 zato sto je cuo da graficke vrede a ne ni pogledao da 1050 ima svuda na stanju po ceni od 8000 denari ili 16000 dinara, a on daje njegova 26000 dinara.
Coece ziva ludost.
Zato treba vako da istresu ljdu koi su ushli pre mesec dana, i misle da ce postati milioneri.
La je bio jedini, i stvarno coek je znao kako i sta treba za berzi, ali coek sledi jedal golem del od njegov zivot ovaj svet.
I sad imas *****i koi evo culi su za kripto i odma postaje milioneri.
Deff tamo.
Sent from my iPhone using Tapatalk