Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel otvarao neko support ticket na bittrexu? Nikako da mi odgovore 2 dana, nemam pristup nalogu, poludecu

Kazem ja samom sebi, ne diraj ETH niposto, bice ovde jos svasta. A nadam se da cu nanjusiti na vreme short. Tu bez 200-250% profita ne izlazim, sa nekih 20-ak btc.. Sada 40-ak komada samo stekam, i to su vecinom od rudarenja. Cuvacu jos malo.

Pre 3 dana sam u poslednjem momentu shortovao BTC. Cim je probio na finexu, cexu i okcoinu 3000, nije mi to nesto mirisalo da ide kako treba. Ali prodao tek na 2800. Ulaz 2400, 2350 i 2200. *** moglo je i gore ali nije lose. Ponedeljak je zeznut dan, mora se biti spreman na sve.

LTC je ok i stabilan skroz, on me ne brine ni malo, ja sam bio ubedjen da ce nesto ovako biti. Ovo je jos uvek take off. 31% vise od base-a me cini dosta komforno.

Sve u svemu najvise zavisi od BTC-a, pogotovo ove debate oko splita i block size-a. Tu moze biti bas svasta i iskreno osecao bih se najbezbednije kad bi 75-80% bio u $$$. Sa ovih 20% mozda mogu i rizikovati.

Stabilan u smislu da nema dropova tj potencijalnog gubitka.

Ovo je jos uvek mali volumen. Bice to uskoro zesce.

Tako mislim.

Trebalo bi da smo zagazili u take off konacno.

Sada ulaze oni skepticni sto su na 0.01 (kad smo mi kupovali), vikali da propada. A ima ih veliki % veruj mi.

Videcemo kakvo je stanje pred vikend. Sve u svemu sto veca debata kod BTC-a, to je vetar u ledja LTC-u.

Tako mislim.

Sada ulaze oni skepticni sto su na 0.01 (kad smo mi kupovali), vikali da propada. A ima ih veliki % veruj mi.

Videcemo kakvo je stanje pred vikend. Sve u svemu sto veca debata kod BTC-a, to je vetar u ledja LTC-u.

Probismo mi onih 0.013, koja nam je sledeca stepenica? Potpuno se slazem sa tobom. Samo neki cesci update i imas pivo svake sedmice ;)

Tako mislim.

Ispostovacemo te iako je .0133 sad :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
ako uzme btc 2500, a mislim da hoce, samo je pitanje vremena, bice bunar za eth. imam prste na obaracu, po malo dampujem onon sto sam kupio po 0.13. ako bude pojacacu sa nekim shortom. btc nisam prodavao nesto specijalno, al uleteh jos malo na 2200. ltc se isto nesto zahuktava, moz da bude nesto od njega. zanimljivo :D

Sta mislite, dokle ce ltc ici do pon ? Moze li se zalecet do .0175 ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Evo dočekaše i oni koji su kupili po 46$ 2014g da zarade. Sad još da se uzme kamata i to je to.
:d

Jedan mali offtopic..

Trenutno sam u HK, i mogu da vam kazem Octopus karta koja se koristi u HK je odlicna!! Koristi se isto kao i kreditna karta, dopunjavate je na svakom koraku, i nista vam drugo nije potrebno.. toliko prakticno i jednostavno da je za ne povjerovati!!

Sada pitanje...

Kako bi izgledala integracija neke kripto valute sa slicnim karticama? Da li neki timovi rade na slicnom projektu?

edit;

..i da, kartica je totalno anonimna, niko vas ne pita ni za ime ni prezime, jednostano je kupite, dopunite i uzivate

Poslednja izmena:
@Saj ,docekasmo i mi nasihj pet minuta:smash:

Nadam se da ce da potraje malo duze od 5 munuta :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno