To i mene zanima. Ako ima neko ko je pratio trziste kriptovaluta u to vreme mogao bi da napise koje su to bile dobre vesti zbog kojih je LTC skocio.
- Bitcoin Bears Say Told You So As Digital Currency Falls (Bloomberg. December 15, 2014)
- Bitcoin stalls after hitting record prices in 2013 (The Guardian. December 15, 2014)
- Is Bitcoin over? (CNN International. December 15, 2014)
Poslednjih par komentara 4xForecaster-a i YT video: https://www.tradingview.com/v/qOHXHqQV/
Zatvorih short na 332... dosta za ovih nedelju dana skoro 7%. Malo li je na ovu krizu.Short $356 stamp
Ako ne bude pocelo da skace, sigurno hoce za vikendTo cak ni ja nebih uradio
Ko zna, mozda stvarno i krene gore sad kad niko ne ocekuje. Bas je fora![]()
Eno ga, otima se malo. Izgleda da je Omnik bio upravu. Stvarno sve kontra ideAko ne bude pocelo da skace, sigurno hoce za vikend
. U zadnje vreme je sve kontra.. dobre vesti=pad.. pump=vikend itd.
da li su uzrok pada samo plaćeni tekstovi ?
da li je neko obraio pažnju na rast Ripla ? to čudo će ako ovako nastavit prestići BTC u CAP početkom 2015te
htedoh reći, možda su oni naručili ovo, tako mi deluje..
kad sam prije 9 mjeseci govorio da je Ripple buducnost, ovdje su mi se smijali:d
Pa i sad oni sa mozgom misle isto... jednostavno ripple je privatno vlasnistvo i kad ta grupa "saka" manipulatora odluci da digne ili spusti cenu onda to radi, jer je 99% u njihovom vlasnistvu
Ja ga i dalje cekam ispod 2,5$ (ltc).
Smesni ste, kupite slobodno ripple otvotite temu i tamo pisite bozanstvo a scam-u... naravno da je isti lako pumpati kad ga niko ne poseduje.... jednostavno ripple je obicno djubre koje pokusava da se na imenau BTC provuce a sa istim NEMA nista, ko god kaze i jednu pozitivnu rec o istom je obican manipulator i lazov, drugo je to sto kratkorocno moze biti i 10-20x napumpan vetsacki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari