Noup. To ti je samo u slučaju psihološkog zlostavljanja. U protivnom bi u najavi trebalo da strpamo Simketa u bajbok, jer bogami ozbiljna je šansa da će neko da se okači o gredu kad kripto stvarno krene da se slomi jer je slušao folove tog kockara egomanijaka. Puno ljudi nema nikakve mere kad ulaže.
BTC-ETH odnos je los trenutno (za ETH), ove ostale ne pratim.Da li je sad dobar momenat da se altovi prebace u btc? Konkretno Ada, ETH, ltc?
Šta, sad sam mu ja nešto kriv? ili mu o5 neko drnda kavez? Ili je i naš veliki ekonomista pogodio stativu ponovoAko ti je verovati, ne može Simke u bajbok jer kockar koji loži, nema psihološkog zlostavljanja. Ti bi tu bio bolji kandidat, kidaš živce sa slomovima i zlatom svako malo, možda neka osetljiva duša nije izdržala. A ima ih koji se već neko vreme ne javljaju na forumu![]()
Hvala!Ja bih pre prodao ETC.
Dok je situacija aktuelna... Znam da ima ovde ljudi koji su u HEX-u pa bih voleo da čujem i njihovo mišljenje o kretanju cene HEX-a. Šta možete da podelite sa nama?
Ponzinomics 101, tj. zašto je HEX scam:
![]()
Richard Heart's Hex Crypto Token Is A Brilliant Scam
Richard Heart's Hex crypto project is effectively a Ponzi scheme and this original article points out its many problems and why you will lose investment moneywantfi.com
Dugačak je članak, ali pun bisera o tome kako ponzi šeme funkcionišu. Mislim da je vredno čitanja.
Mislim da mislis na mene, ili se samo osjecam prozvan 😁
Clanak je dobar i obuhvaca gotovo sve oko ceg su se lomila koplja i vodile bezbrojne diskusije i istrazivalo u samom HEX community pa i van community, tj. hatera 😝
Al ne mogu da pisem toliko, niti bi ko to ovdje citao i cijenio.
Nije korišćen nijedan mehanizam, niti informacija, koje nisu bile svima dostupne. Nema zakona koji zabranjuje da šortuješ, da kupuješ, prodaješ, da dovedeš nekoga do bankrota. Berze su takve i nisu za one sa slabim živcima i suicidalnim tendencijama.
Svako je mogao da prouči kako Luna Terra par funkcioniše i da u slučaju nelikvidnosti oni prodaju BTC i ETH da bi pokušali da očuvaju stabilnost UST. Za svaki prodani UST, se štampa ista vrednost Luna, za milijardu ipo UST, se naštampalo milijardu ipo dolara Luna. Vrednost Luna pada, niko neće da je kupuje, već kreće rasprodaja, vrednost Luna još više pada, za to vreme UST se ne vraća na 1-1 sa dolarom i ljudi kreću da prodaju i njega, što automatski štampa još Luna i vrednost Luna eksponencijalno pada.
Svaki coin možeš da oboriš tako što ćeš dampovati, ali ovakve parove obaraš brzinom koja je na treću, ili na četvrtu potenciju veća, a sa svakim padom još dodatno ubrzava.
Tako da je nauk iz ovoga, svaki stable coin koji radi na takvim algoritmima treba zaobilaziti, kao i coine koji su s njima u paru. Ja juče čitam, ljudi pitaju zašto nisu spašavali Luna, nego UST, a ne shvataju da Luna nema svrhu bez UST. Ta dva coina idu u paru. I sad neko treba da se čudi kad neko takav pukne, a ne zna ni šta je kupio, ni zašto.
Ili je i naš veliki ekonomista pogodio stativu ponovo![]()
Pogledao sam malo taj chart US02Y na Tradingview i ovo na slici je vrh kao iz novembra 2018. Inace all time trend je stalno down od 1989. Sad mozda nastavi samo na gore 🥳🤓
Dokle ce onda da se rusi BTC ako taj chart ode na 1.200
Aha, pokrenuli su opet pricu, sad moze da nastavi da pada. Nema tu spasa. Stize nova decimala.let's wait and see
Common
agora.terra.money
Stize nova decimala.
uvek može još 99% dole, a i goreAha, pokrenuli su opet pricu, sad moze da nastavi da pada. Nema tu spasa. Stize nova decimala.
Moze na binance, luna/busdSad moze da se uvali 10-20$.
BTW, gde sad moze LUNA da se kupi?
@Borat Odorović Odakle mi tolike pare da se kladim? 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari