Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko si ti Nemam ime uopšte ? Ja te se i ne sećam uopšte ? Zašto sebi pridaješ toliki značaj da si pametan ?
Vreme će pokazati ko je bolje prošao, a ako cene idu ka gore, svi ćemo dobro proći, neko bolje, a neko još bolje.

Ne znam kako ovaj forum funkcionise ali ja mislim da sam samo jednu osobu hideovao da joj ne vidim postove a to je "Ivanovic Grozni" a trenutno ne vidim postove i od "Nemam ime".

Znajuci Ivanovica kakav je lik, da je to bukvalno bio jedini put kad sam na nekom forumu ignoreovao nekoga, ne bi me cudilo da je to on.

ICP se solidno vraca u zivot. Nesto ga nocas poteralo iz cista mira i jos skace..

Hahaha, mora da je Monika... zene 😂

50k je odlucujujce, moze da se odbije na nize i produzi Bear trend, onda ce da vidimo jos medvjedja ovdje na forum.
Mada ja sam davno uzeo koine (buy my bags plebs😂) i navijam da ide gore.
Kao vjecni optimista ipak mislim da su vece shanse za Bull nego za Bear.

Ne treba osuđivati Moniku, ono što je Terza uradio je ispod svake kritike.

Nisam propustio, na tvoju zalost🙂, tako da slobodno možeš da žališ. Ušao sam u SafePal, kao i mnogi sa ovog foruma koji su mi pisali ovih dana da se zahvale što sam im dao pravu ideju za ulaganje. Evo ga moj SafePal sa 61 centa već stigao na 1.1$ 😎. A vasa ADA sa dollar i nešto, nikako da predje ni 1,5$. Drago mi je da sam dobar deo ljudi preusmerio sa ADAe u SFP i još malo imace duplo, a ADA nije skocila ni 40%. E zato ste se vi i bojali mene na ovom forumu, jer konkretnim alternativama ponistim svaki predlog vas “renomiranih stručnjaka”. Neki ljudi mi pisu privatno da se ne bi zamerili sa vama. Lepo je gledati kako SFP ide u nebo za razliku od ADAe😎. Šta da se radi, ADA ima ogromni cap, tako da tu valja sipati desetine milijardi dollara da bi se ADA pokrenula. A milijarde ne padaju sa neba😉.

Znači ti si taj zbog koga ADA tapka u mestu, učiniću sad sve što je u mojoj moći da upropastim SFP.

Svako ima pravo na misljenje... Makar ono bilo i glupo 🤔

Zasto se ljudi ne drze toga, cemu prozivanje

BTC je sa 30000 otišao na 45000, ETH sa 2000 na 3000 , ADA sa 1 na 1.5 , ....
Sve je grubo gledano skočilo oko 50%, neko više neko manje. Dobro je za sada.
Žao mi je što sam tek sada sakupio nekih par hilj. e. viška i sada se razmišljam šta sa njima.
Ako uletim, kasnim, ako ne uletim zakasniću još više. :)

Sve miriši da će ide mnogo dalje, vataj ti ovaj voz, ko zna kolko je karta za sledeći.

Mislim da je Monika Beluci. Sveti se sto ju je Terza iskuliro
ICP je razocarao da ga vise ne pipam pa nek ide na 300..shit coin
Ako je nekoga razocarao, to sam ja. Uleteo po ceni od 420 i jos jednom od 350, uzeo nesto oko 0.9 i prodao sve na 300 i nesto. Sad iz inata uzeo na 29 i 36 i deluje da bi mogao da vratim ono sto sam pukao u prvoj turi.

Žao mi je što sam tek sada sakupio nekih par hilj. e. viška i sada se razmišljam šta sa njima.

Sam si dao odgovor... Ako ne uletis kasnices jos vise. Zavisi samo koliko ces cekati... Cak i ako nastavi bear

Ako je nekoga razocarao, to sam ja. Uleteo po ceni od 420 i jos jednom od 350, uzeo nesto oko 0.9 i prodao sve na 300 i nesto. Sad iz inata uzeo na 29 i 36 i deluje da bi mogao da vratim ono sto sam pukao u prvoj turi.
nisi jedini, i ja sam tada kupio 1 komad čim sam ga video da je izašao.. sve su to greške koje se plate pre ili kasnije i najbitnije je naučiti iz njih..

Od pre dan dva mi na nanopoolu prijavljuje 2 vrednosti za iskopani eth, u sekciji Calculator. Znam da je povezano sa London forkom, ali ne razumem tu drugu vrednost. Da li je to neka nova forkovana valuta ili šta već?

Nisi zakasnio, niti ćeš zakasniti još vise. Bas na protiv, ti si ljudino PORANIO sa kupovinom! Sačekaj još malo da cene padnu i onda ćeš uzivati u kupovini! Zapamti ovo dobro! Ako sad budes kupio, biće ti mnogo krivo kad sve bude na popustu 30+%, a ti potrošio pare. Nemoj sada davati svoj novac onima koji su kupovali pre 2 sedmice! Oni će sada tebi prodati coine, profitirace i oboriti cenu, a ti ćeš uci u minus. Onda opet dolaze niske cene i oni će opet kupovati, a ti ćeš biti zarobljen. Ako nećeš da poslušaš nekog ko ima 10 Bitcoina u trezoru, onda šta dalje da pisem.

Kupih nešto ADA-e i izgleda da sam pokrenuo lavinu 🧑‍🚀 🧑‍🚀 🧑‍🚀

Da sam znao da to tako radi, kupio bih i malo btc pa da svima bude dobro.
Ako hoćeš da svim holderima krene, onda prodaš. Ako želiš medvedi dobra da prodju, onda kupiš. To je pravilo. :cool:

Nisi zakasnio, niti ćeš zakasniti još vise. Bas na protiv, ti si ljudino PORANIO sa kupovinom! Sačekaj još malo da cene padnu i onda ćeš uzivati u kupovini! Zapamti ovo dobro! Ako sad budes kupio, biće ti mnogo krivo kad sve bude na popustu 30+%, a ti potrošio pare. Nemoj sada davati svoj novac onima koji su kupovali pre 2 sedmice! Oni će sada tebi prodati coine, profitirace i oboriti cenu, a ti ćeš uci u minus. Onda opet dolaze niske cene i oni će opet kupovati, a ti ćeš biti zarobljen. Ako nećeš da poslušaš nekog ko ima 10 Bitcoina u trezoru, onda šta dalje da pisem.
Oho, srpski Michael Saylor [FOTO][VIDEO]

No, sam si se sebi popišao u usta jer druge savetuješ da prodaju a ti čuvaš na cold storage. Da znaš da će cena da padne, već bi prodao. Mada, nije da ti neko veruje.

Svi smo bar jednom u zivotu optuzeni za to. Jedino sto optuzioca vise nema, propali u zemlju, dal od blama ili zbog neceg drugog... :ROFLMAO:
Market cap BTC-a je 868 milijardi dolara a ovde neko nekoga optuzuje da manipulise cenom i vara druge clanove. Znaci nemamo uticaj ni koliko zrno peska u okeanu :ROFLMAO:
Zanimljivo je koliko je ocigledno da ti "najglasniji" useri s novim nalozima nema pojmaju sta pricaju.

Evo, ako moze SS tog trezora s 10BTC-a i ja cu da se izvinim zvanicno 😁

Zato sto se prodaje stepenasto. Prodao sam deo na 43.000$. Deo ću prodati ako dodje na oko 50.000$. Ako još nešto nije jasno, slobodno pitaj, i nema potrebe za kreveljenjem na času.
Znaci.... ako dodjemo o5 do ATH cene, taj grafikom-slika sa gugla nekog "međeda" puj pike vise ne vazi!? Pitam jer po tome, kosi se. sa prethodnim bullom jer. onda. kada se odbilo od skoro 20k,vise.se na te grane nije vracala cena(35 meseci) ? 😎

Voleo bih neko da mi objasni ovo ako je moguce... Kupio sam WABI pre par dana na 0.17266 EUR za 100 EUR... On je skocio danas skocio 66% trenutna cena mu je 0.29600
A ja mogu da ga prodam za 95 Eura, da li je to normalno? Umesto da budem u plusu ja sam jos uvek u minisu...

KOme da prodas , preko cega da prodas ?
Zavisi od mnogo fakturao, bid cene/kolicine , provizije ....

Voleo bih neko da mi objasni ovo ako je moguce... Kupio sam WABI pre par dana na 0.17266 EUR za 100 EUR... On je skocio danas skocio 66% trenutna cena mu je 0.29600
A ja mogu da ga prodam za 95 Eura, da li je to normalno? Umesto da budem u plusu ja sam jos uvek u minisu...
Zato sto nije skocio 66%..Tako je to na verovatno Cex-u kada su poneki novcici u pitanju kojim se malo trguje...Kroz usd je porastao 6%...Kupovni kurs je 0.22244 usd a prodajni 0.21617

KOme da prodas , preko cega da prodas ?
Zavisi od mnogo fakturao, bid cene/kolicine , provizije ....
Preko CEX-a. Imam 573 WABI... Evo sad je pao na 0.19353 i mogu da ga prodam za 99 EUR... Znaci mene CEX zeza ocigledno..
Pre dok je bila veca cena ja sam mogao da ga prodam za 95 sad kad je pala na 99EUR hahah.. Neverovatno :)
Zato sto nije skocio 66%..Tako je to na verovatno Cex-u kada su poneki novcici u pitanju kojim se malo trguje...Kroz usd je porastao 6%...Kupovni kurs je 0.22244 usd a prodajni 0.21617
Mislim da sam ukapirao, hvala na info... Bas mi je bilo cudno...

Najpamentije ti je da napravis odmah sell order redimo +50% i ne diras dok ne prodje. Jer moze neko da ti pokupi kad je mali volumen da prodje sell order. Kazes bio je .29, da si imao sell order zaradio bi jer neko je platio toliko

Preko CEX-a. Imam 573 WABI... Evo sad je pao na 0.19353 i mogu da ga prodam za 99 EUR... Znaci mene CEX zeza ocigledno..
Pre dok je bila veca cena ja sam mogao da ga prodam za 95 sad kad je pala na 99EUR hahah.. Neverovatno :)

Mislim da sam ukapirao, hvala na info... Bas mi je bilo cudno...
Uvek obrati paznju na Ask i Bid cenu novcica. Ako je velika razlika bezi. Verovatno si ga i preplatio kroz € pre par dana,zato si u - jos uvek...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno