Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_2021-06-12-01-06-59-084_com.tradingview.tradingviewapp.jpg
Ala bije dominacija, kao sveti Ilija. BTC je skocio,altovima dusica u nosu. Sta ce biti ako BTC jurne na dole 😬?

Bice pokolj, ako odrzi preko vikenda, ocekujem i skok altova... Matic deluje ok na 1.2, za kupovinu.

Pominje se sastanak G7 i jedna od tema je kripto kao i Stable coins... cuo sam upravo na @Satshi channelu.
Sta misle iskusniji, moguce down under o5?

To ne može niko da kaže. Ali će mnogi naći razlog za rast ili pad kada se to desi. Što se tiče G7, mislim da njih mnogo više zanima digital currency nego crypto.

IMG_20210613_010045.jpg
Joj ljudi kolko sam srecan sto sam nastelovao nisan da vatam ove repove na samom dnu, sam se sebi divim. Ne smem da se zalecem jer ovo jos ne znaci da je znanje, jos uvek lici na s***e 😂.
Sad samo jos targete da mi pogodi 😉.

Kad se setim kako sam ja hvatao te repove na EURCHF tamo krajem 2014. pocetkom 2015. Posle tog januara vise ih ne hvatam :D

Kad se setim kako sam ja hvatao te repove na EURCHF tamo krajem 2014. pocetkom 2015. Posle tog januara vise ih ne hvatam :D
Ne znam kakvi su tad bili repovi i zasto ih vise ne hvatas. Ja imam uvek SL pa ne mogu mnogo da masim. Inace okreululo se i opalio je dole i zakacio mi sl, a taman sam se poradovao. Zato bez SL-a ni u wc ne idem 😉.

Jel mi to probismo ova dva trendline-a više, prosto ne mogu da verujem koliko dugo je gnjavilo.

screenshot.png

To je ono sto sam pricao... Manipulator je vrhunski.
Samo strpljivo, onog trenutka kada kao 50% bude zelene energije (po ko zna kom kriterijumu, tj. kada se on dovoljno nakupuje) opalice gore zestoko i videcemo novi ATH. Za sada ce biti jos manipulacija i igranja cenom, to je neminovno.

• Like
Reagovanja: _00
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno