DojedenLeb
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.09.2009
- Poena
- 365
Evo kako ja u ovom trenutku očekujem nastavak, ovde bi trebalo da napravi mali handle za ovaj cup, target za taj pattern je tu negde kako sam nacrtao. To znači da bi trebalo da probije 2YMA*5 i ode u poslednji push. Crash negde krajem marta ili početkom aprila, Prestige je stavio target između 25k i 30k, mislim da je to malo prenisko.
Pogledajte prilog 300442
Uzmite ovo sa solidnom rezervom, moguće da sam otišao previše u pohlepu sa svojom teorijom o dva balona. Rasprodaja može i doći ranije i biti mnogo blaža.
Mislim da nisi pohlepan (ili sam ja jos pohlepniji) Kad pogledam DOW, vidim da mu je u zadnjoj korekciji volume bio veci nego ikad. Stamparija radi danonocno. Cini mi se da ulazi u manicnu fazu.Nekako verujem da ce se to oslikati i na BTC. Ta manicna faza ima da traje bar do leta a mozda i do jeseni.Ima samo da prsti.Ogroman je kapital usao na 48-50k. Ja iz gore navedenih razloga ne ocekujem korekciju ispod tog nivoa.Mislim da cemo pre stici do 100.000 nego 25.000.Tih 25.000 mozemo dotaknuti na dnu sledeceg bear ciklusa a prskanje balona akcija moze dati startni signal za opstu bezaniju . A to definitivno ne vidim u ovom mesecuEvo kako ja u ovom trenutku očekujem nastavak, ovde bi trebalo da napravi mali handle za ovaj cup, target za taj pattern je tu negde kako sam nacrtao. To znači da bi trebalo da probije 2YMA*5 i ode u poslednji push. Crash negde krajem marta ili početkom aprila, Prestige je stavio target između 25k i 30k, mislim da je to malo prenisko.
Pogledajte prilog 300442
Uzmite ovo sa solidnom rezervom, moguće da sam otišao previše u pohlepu sa svojom teorijom o dva balona. Rasprodaja može i doći ranije i biti mnogo blaža.
Vidi sad s kakvim se ciframa frljaju ljudi, Techno zapenio bukvalno. Kad sam spominjao 100K pre 6 meseci ljudi padali u nesvest. Posle ja lud
SAJ sada si ti postao novi techno jer dajes skromne prognoze 😂Polako s tim milionima, godine ce proci do tada.
Mislim da nisi pohlepan (ili sam ja jos pohlepniji) Kad pogledam DOW, vidim da mu je u zadnjoj korekciji volume bio veci nego ikad. Stamparija radi danonocno. Cini mi se da ulazi u manicnu fazu.Nekako verujem da ce se to oslikati i na BTC. Ta manicna faza ima da traje bar do leta a mozda i do jeseni.Ima samo da prsti.Ogroman je kapital usao na 48-50k. Ja iz gore navedenih razloga ne ocekujem korekciju ispod tog nivoa.Mislim da cemo pre stici do 100.000 nego 25.000.Tih 25.000 mozemo dotaknuti na dnu sledeceg bear ciklusa a prskanje balona akcija moze dati startni signal za opstu bezaniju . A to definitivno ne vidim u ovom mesecu
I mene ovo brine. Zbog toga mi jedan deo profita definitivno ide u stable coins. Ima smisla ono što je Prestiž pričao o jakoj i bolnoj korekciji, ali ono što mene buni je što veliki igrači ulaze sada i kupuju po trenutnim cenama što me navodi na mišljenje da se korekcija malo odlaže. Svakako jednim delom idem u sc, drugim delom pratim trend jer nema mnogo smisla igrati suprotno dok se ne pojave neki zabrinjavajući pokazatelji, ali ne treba biti ni alav.I tačno je da bi glavni target trebalo da bude dosta više od ovoga, ali trenutno idemo prebrzo i ozbiljna korekcija preti, pored stock market sloma koji nam je uvek mač nad glavom.
Veliki igraci pricaju da kupuju, a da li kupuju to cemo verovatno kasno saznati... To sto je Microstrategy kupio BTC za 15m USD nema neku tezinu kada pogledas da je marketcap BTC-a 600 milijardi...I mene ovo brine. Zbog toga mi jedan deo profita definitivno ide u stable coins. Ima smisla ono što je Prestiž pričao o jakoj i bolnoj korekciji, ali ono što mene buni je što veliki igrači ulaze sada i kupuju po trenutnim cenama što me navodi na mišljenje da se korekcija malo odlaže. Svakako jednim delom idem u sc, drugim delom pratim trend jer nema mnogo smisla igrati suprotno dok se ne pojave neki zabrinjavajući pokazatelji, ali ne treba biti ni alav.
Kako skromno, milion po komau za LTC 😉SAJ sada si ti postao novi techno jer dajes skromne prognoze 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari