dzudzubajac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.02.2005
- Poena
- 825
Kupuje li se ili se čeka 35k?
Ja dokupio malo shitova.
Moderator bi mogao da postavi temu u sticky...
Moderator bi mogao da postavi temu u sticky...
Kupuje li se ili se čeka 35k?Ja dokupio malo shitova.
Majko mila al si ti upao u paranoju.Kontam da ti je ovo prvi ulaz u kripto.Ne mogu drugacije da objasnim ovo panik dugme koje si stisnuo.Najgore je uloziti u kripto i onda krenuti u "istrazivanje" tj upadanje u ciklon trending vesti o kriptu kad je mecava na trzistu(kad naglo pada ili raste).Skapiraj da skripta radi na donosenju kripto vesti.Postoje dve opcije u kritpu Gore ili Dole.DOLE ili skandali donose vesti, i to ljudi citaju.Niko ne cita vesti kad ide na GORE(Jer je bespotrebno) nego gleda koliko ce para da se zaradi, tj koristi digitron.Nadam se da nisi upao u ovaj ciklon.Ne ubacuj sebi pogresno razmisljanje u glavu.Lagano samo.ETF fondovi su pokupovali bitkoine. Zašto nema nestašice, tj. zašto cena ne raste...???? Zato što su kupili na ugovor, a isti broj koina je u opticaju... I šta sad rade veliki vlasnici BTC, smanjuju mu cenu, da bi morali manje da plate Blek roku greyscale i sličnima... Evo sad mi stiže procena na telegram grupi, BTC je probio otpor na 39, sledeći otpor je na 35k... iz te bule ako se vrati na pravi put biće dobro. Svakako nisam mnogo uložio... ali setite se šta sam rekao...
Pa šta vi mislite, da bitkoin vredi 150k? Znate li kakav je to udar na svetsku ekonomiju??? Ali videćemo ja bih voleo... Poruka je glasila:
"Bull run game is over!!!
Imali su 619k, prodali su 82.5k. Danas su poslali preko 17k sto znaci da ce oko 100k prodati posle danasnjeg dana. 1 milijarda dolara je bio FTX dump i to je najvise uticalo na cenu. Ovo sto se sada prodaje su najvecim delom rotacije u etf sa manjim fee. A sto cena vise pada to je i veci broj onih sto ne ostvaruju kapitalnu dobit pa ce moci da prodaju i prebace se u povoljniji etf.Zna li se koliko ce Grayscale offload-ovati GBTC-a? Cetvrtinu, polovinu, sve, od 600k+ koliko su imali? Do sada su istresli 10-ak posto.
Nemoj da pominješ Z molim te, doćiće ponovo zlatar i otići će tema u pogrešnom pravcu.
Evo, da ponovim, pošto BTC ide do 35K sigurno, a za niže fifti-fifti su šanse... Moj savet je da BTC prebacite u stabilnu valutu.![]()
Bukvalno. Ovo je poslednji trenutak pred halving kada su mogli da naplase ljude. Svaku put kada cena ide gore orkestriraju se padovi pa bi ljudima otresali novcice. Ja na ovo ne bih nasedao.Ovaj fear na forumu napogrešivo ukazuje da uskoro idemo jako gore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari