Šta je novo?

Diskeeper vs. O & O

@Crni
da ali u tom slucaju ne radi nista vise od vecine ostalih defragmentera. mislim da veliki broj njih vodi racuna sta se stavlja na pocetak a sta na kraj particije. i ti jednostavno mozes da gledas pocetak ili kraj pravougaonika kao brzi/sporiji.
meni to deluje kao mala prevara od strane ulitmatedefrag-a sem ako ne kaze negde jasno o cemu s radi.

@Crni
da ali u tom slucaju ne radi nista vise od vecine ostalih defragmentera. mislim da veliki broj njih vodi racuna sta se stavlja na pocetak a sta na kraj particije. i ti jednostavno mozes da gledas pocetak ili kraj pravougaonika kao brzi/sporiji.
meni to deluje kao mala prevara od strane ulitmatedefrag-a sem ako ne kaze negde jasno o cemu s radi.
U pravu si, to rade i drugi defragmenteri, ali sa ovim je neupucenim korisnicima nekako logicnija prica 🙂
E sad sto niko ne cita sitna slova gde se pominje metafora ili sto ne razumeju sta to tacno znaci, to nije prevara 😉
Medjutim, ono sto nije prevara je da je to jedan od boljih defragmentera kojih u zadnje vreme ima sve vise, ali je zaista tesko izdvojiti jedan kao najbolji jer svakom fali nesto :S:

ja koristim windows defragment. Mali je, besplatan je uz os, brz je i radi isto sto i svi ostali - defragmentuje disk 😀 Nisam primetio da je spor ili da jede resurse. Ima schedule, ima sve 😀

Nazad
Vrh Dno