Šta je novo?

Diskeeper 10 izasao.

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Cisto, samo kao info. Nisam ga jos probao.

pa ta 10-ka postoji jedno tri meseca. Nisam primetio neke bitne razlike u odnosu na 9.
to znaci da sljaka perfektno

Ja sam se prebacio na Perfectdisk 7.0 posle dugogodisnjeg koriscenja Diskeeper-a ,nekako mi deluje bolji...

mislim da je sve to stvar ukusa. ipak mi se cini da je diskeeper brzi i "komotniji" za rad od ostalih programa.

Ja sam par puta davao šansu O&O Defrag-u ali kada bih uzimoa za sebe to bi bio Diskeeper. Po meni najbolji (govorim od v9).

Meni nije jasan borab... Nepisano pravilo je kada se članovi obaveštavaju o novim verzijama software-a ili kada se daje neki test ili info obavezno ide link. :wall:

primetio sam da se navodno pojavio kod nezvanicnih zastupnika... 🙂
nisam proveravao-skidao, posto zimpa da je legalno...
uostalom, nista cudno, zar nije slicno bilo i sa poslednjim nerom - da je imao nezvanicnu premijeru pre zvanicne?!
znaci, to je to... zvanicno nista.
i ne bih rekao da je u prometu vec tri meseca... bar po onome na sta sam ja naisao...

a, inace, na sajtu je u toku nagradna igra i dele deset devetki posetiocima koji se registruju i skinu trajal (rok 29. decembar).
pa, ko voli...
http://www.diskeepereurope.com/en/01_ho/xhtml/index.htm

Poslednja izmena od urednika:
Evo ga , radi kao sat! Pre 10 min sam uradio defragment C sa Windows defragmenterom i gle kako izgleda u Diskeeperu, bljak!
Diskeeper rulez!

Prilozi

• Diskeeper 10.webp
    Diskeeper 10.webp
    88.2 KB · Pregleda: 147
InspiratSE by StefanKa sa crnim select-om. Lepo MR.BIG, nema šta! 😉

kakva je razlika u odnosu na starije verzije,mislim,radi se o obicnoj defragmentaciji,sta tu jos moze da se usavrsi?

@MR.BIG
daj neki link tj. daj nam link sa kojeg si skinuo

@ mr. big - vec si bio stavio link prema warezu pa je obrisan, jos jedan slican post i bices mr. ban. 😀

Ma kasno sam skontao da sam stavio link ka warezu, *ebi ga, izvinjavam se, mnogo se izvinjavam.

Vidis po mom prethodnom postu da sam skontao gresku, nemoj da si na kraj srca :bottle:

Poslednja izmena:
Ja nisam zadovoljan. Nema nacina da mi defragmentuje sistemske fajlove, zahvaljujuci cemu ne mogu da defragmentujem ni pagefile (ima 5 fragmenata). Pustio sam ga prvo da defragmentuje sve sto moze, da napravi sto veci neprekidni prazan prostor, pa onda zakazao boot-time defragmentaciju da sredim i pagefile, MFT itd... Odredjen broj sistemskih fajlova nije mogao da se pomera, pa je taj prazan prostor bio iscepkan na dovoljno mesta da ne moze da defragmentuje pagefile u boot-time defragmentaciji, pre nego sto i njih ne sredi, ali nazalost, to se ne desava. Nije mi onda jasno kako je moguce defragmentovati druge sistemske fajlove, sem pagefile-a, ako program to ne radi u boot-time modu? u help fajlu pise "Keep in mind that for maximum efficiency, the Boot-Time defragmentation operation concentrates on files that cannot be defragmented online. It is not intended to defragment all the files on your disk.", ali to izgleda ne vazi za sve (pa ni vecinu) sistemskih fajlova, tako da bzvz...
Koristio sam verziju Server/Enterprise, posto je u pitanju win2k3

Poslednja izmena:
@chivitli
probaj onda PerfectDisk, ako vec nisi, definitivno bolje radi taj posao...

Nazad
Vrh Dno