Šta je novo?

Discreet 3ds max 5 (nezvanichno)

Ji 4Tze

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
09.04.2001
Poena
845
>>> New Character-based animation management system including a Weight Table for Skin assignments, Spline IK, Progressive Morphing, a Dope Sheet Editor, and vastly improved Function Curve editing tools.

>>> Next generation gaming wysiwyg environment that includes support for DirectX 8 and 9, Normal Map Rendering, and a P/V Shader Creation Toolkit.

>>> Radiosity (Lightscape engine) and Advanced Rendering Solutions such as Toon Shading, Translucency, Area Light Shadows, and Texture Baking, and a method for simulating Hi-Resolution scenes on low resolution geometry (awesome for Game Artists)

>>> Full backward file compatibility and a non-destructive SDK, which enables 3ds max 4.2 plugins to run without a recompile.

>>> Workflow Enhancements with a new Layer Manager, Improved External References, and Named Selection Set Management

>>> Dynamics engine: reactor 1.0 will be included within the base 3ds max 5 product

Information source : forum3d

source : jr-pvp

meni se najvise svidja 'non-destructive SDK' 😛

🙂 zvuchi ok, mada nigde ne pominju da li su poradili malo na nurbs toolsetu.onakav kakav je, bolje da izbace. I da, max ce se od sada zvati Autodesk 3dsMax 5.Discreet vise nece postojati kao ogranak kompanije.

Ok, Ok, mada mi xsi 2 deluje i dalje kao kompletniji alat

Ja se jedno dve nedelje loma zezam sa nekom Discret internom betom! Ustvari samo mi je trebalo da neke .max modele vratim u stari .3ds format pa mi se ovo jedino naslo pri ruci!

Preliminarno je najavljen za kraj jula!

silvereye je napisao(la):
🙂 zvuchi ok, mada nigde ne pominju da li su poradili malo na nurbs toolsetu.onakav kakav je, bolje da izbace. I da, max ce se od sada zvati Autodesk 3dsMax 5.Discreet vise nece postojati kao ogranak kompanije.

Ok, Ok, mada mi xsi 2 deluje i dalje kao kompletniji alat

Bice to lepo paket ... taman su mu ubacili radiosity ko u VIZ4-ci. Mada samo da izadje Brazil 1.0 🙂

silvereye je napisao(la):
I da, max ce se od sada zvati Autodesk 3dsMax 5.Discreet vise nece postojati kao ogranak kompanije.
gde si to procitao? je l' Discreet izlazi iz autodesk-a ili jednostavno ce sve biti autodesk, sto mi je malo cudno jer su ostali discreet-ovi proizvodi mnogo skuplji i 'profesionalniji' od 3dmax-a

jednostavno autodesk sve podvodi pod direktnu kontrolu.valjda racionalizuju broj osoblja...

Nazad
Vrh Dno