Šta je novo?

DirectX Update

dewas

Cenjen
Učlanjen(a)
17.06.2011
Poena
159
Da li je potrebno za Win 7 raditi neki DirectX update i ako jeste koja je procedura za to?

DirectX po pravilu dolazi sa windows-om, jedino sto mogu da nadjem jeste ovo:

DirectX End-User Runtimes (June 2010) Full Download

Da li DirectX11 ukljucuje i ranije verzije DirectX-a?

ukljucuje, ali dx mozes updateovati po potrebi , recimo ako ti neka aplikacija to zahteva , ili ako se zezne neki fajl iz dx library.

Ja sam nakon godinu i po dana koriscenja win7 x64 , morao samo jednom da updateujem , i to nisam bas ni siguran da li sam bas morao , ali sam svejedno dozvolio aplikaciji :p

Za najsveobuhvatniji update DirectXa mozes skinuti DirectX SDK - razvojnu platformu za developere i potom uraditi web update.

Zahvaljujem na odgovorima. Odradio sam update kroz web update. Nije bila neka potreba za tim, ali cisto da ne fali nista :)

U principu nikad i neces imati neku potrebu za DirectX updejtom. Sve igre dodju sa instalacijom koja sadrzi runtime datoteke koje joj trebaju. SDK sadrzi sve te datoteke, a web update samo dobudzi one koje su u medjuvremenu izasle. To resenje nije lose na duge staze jer smanjuje proces instalacije svake igre za 10tak sekundi, pa na godinu ili dve [u zavisnosti koliko ti traje instalacija] to moze da se isplati.

Nazad
Vrh Dno