Šta je novo?

DirectX i SP2

• Začetnik teme Začetnik teme LuxoR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Imam osecaj da dupliram temu ali mi search nije dao nista...
elem, instalirao sam relativno skoro na cist (format) komp winXPSP2 (onaj "objedinjeni") sve cool, trebalo mi primarno za VS2005 i to je sve ok... dodje mi ortak donese mi PES5 da opicimo, ja to lepo stavim i sve normalno, rasturimo se ko mala deca :bottle:
e vraga! skinem NFS most wanted, nece ! donese mi ortak sinoc "path of neo" i "cod2" nece, jbni DirectX, ja kao da ga instaliram, on se "instalira" za sekund, u DxDiag stoji DirectX 9.0b a za ove valjda treba "c" i to nece da se instalira pa da ga bijem... pomagajte ljudi !!! :crash:

A jel ti je SP2 beta veryija ili ona regularna? Takodje pogledaj da li ti zvucna koristi sound efect manager. I da li mozda imas Nortona?
Sve ove stvari su i meni upropastile DX 9c i prebacile ga na 9b pa mi je ostajala samo ponovna instalacija winxp-a
Postoji mozda i drugo resenje a to je da deinstaliras taj DX i uradis mu registry clean pa tek onda da instaliras 9c

sp2 je sp2 najnormalniji i najregularniji moguci...

"sound effect manager" ????

norton ? - you've gotta be kidding me !! :d :wave:

btw, kako da uninstaliran dx9b ? mislim on je u "instalaciji" ??

Za dinstalaciju dx imaš programčić (nadji ga po net), uzgred što bih to radio prosto instaliraj dx 9c i to je to. Nikako mi nije jasno kako sa sp2 ti nije došao i dx 9c. Sa tim winom ti nije nešto ok.

win je skroz ok, uz njega ide 9b, a vec sam rekao on kao "instalira" 9c ali mu treba ceo 1 sekund ! i kada proverim dxdiag ono jos 9b

Pa Win + SP2 nije OK ako ti uz njega dodje DirectX 9.0b. Uz SP2 "obavezno" dolazi DirectX 9.0c.

Meni se ista stvar desavala posle instalacije programa za leadtek winXP2000 tv kartu.
Probao sam cistu instalaciju sa igrama, radila je, posle toga cista instalacija sa leadtekom i puce directx...

Nazad
Vrh Dno