ubrzao ti je modem directx? eto, sad ce microsoft jednim potezom da ubije onaj ptt-ov program za kablovski internet!eskobar je napisao(la):Najveci biznis MS je upravo DirectX koji se usput sastoji od Direct3D DirectDraw DirectMusic DirectSound DirectNetwork
Ti ovde naravno samo mislis na D3D.
Nijedna nVidia nije DX8.1 pa svima mozda malo bolje radi D3D.
Dakle jedino mi ima smisla recimo shto sam osetio poboljsanje malo u MOHAA i Mafia, i najcudnije da mi modem bar tri puta brze odradi posao pa se nakacim na net ,ali ni InternetE ni Outlook ne reaguju.pa sad neznam da li su takvi simptomi i sa SP1
Arahne je napisao(la):E a kako ste ga skinuli sa neta. Znam da je glupo pitanje al ja imam problem.
Pa imas dve varijante:Arahne je napisao(la):E a kako ste ga skinuli sa neta. Znam da je glupo pitanje al ja imam problem.
Ja ga stavio i na 98 i na xp i radi bez problena samo nece 3d mark da radi trazi samo 8.Bezveze sam ga stavio,a i trosio vreme na netu.32mb je celo cudo.Nema svrhe da se stavlja a jos teze se brise uvek moze nesto da pobrka i onda opet format.eskobar je napisao(la):Ja ga stavio kad ono sve u qrac ,tek posle poglem kad on kao nece raditi na piratima... jel ima neko neko pametno resenje
Pacer je napisao(la):Ja ga stavio i na 98 i na xp i radi bez problena samo nece 3d mark da radi trazi samo 8.Bezveze sam ga stavio,a i trosio vreme na netu.32mb je celo cudo.Nema svrhe da se stavlja a jos teze se brise uvek moze nesto da pobrka i onda opet format.
Pa nema potrebe da se radi format 🙂Pacer je napisao(la):Ja ga stavio i na 98 i na xp i radi bez problena samo nece 3d mark da radi trazi samo 8.Bezveze sam ga stavio,a i trosio vreme na netu.32mb je celo cudo.Nema svrhe da se stavlja a jos teze se brise uvek moze nesto da pobrka i onda opet format.
Pa System restore je iskljucen kod mene jer mi nista ama bas nista neznaci a ghost sam ostavio odavno iza sebe jer imam samo 20gb hdd aCrni je napisao(la):Pa nema potrebe da se radi format 🙂
Cemu sluzi System Restore (lepo kaze na M$ sajtu: "Create a CheckPoint before...") ili Ghost ?!
Evo i kod mene sve radi bez problema, cak se kao nesto ubrzalo :beat:
Pa ja licno prvo sto uradim je da iskljucim SystemRestore 😀Pacer je napisao(la):Pa System restore je iskljucen kod mene jer mi nista ama bas nista neznaci a ghost sam ostavio odavno iza sebe jer imam samo 20gb hdd a
kuburim sa prostorom jer sve volim da imam na hdd.A probaj da isljucis system restore da vidis koliko se brze podize system.Imam tj dobio sam uz MSI 4200 i RestoreIT pro ali ga nisam jos probao.Mozda cu da ga instaliram pa da vidim sta radi.Neznam kod mene nece 3d mark ni da se upali.Imam neku novu( ako je nova verzija u Digitalu su dali u novom broj cd) 3d mark mozda ce ta verzia da radi.
Pa zato i ja to radim a Ghost je ok ali zamisli da paravim imig od 5 gb za XP za 98 imam na cd-u format od 2000godine.Crni je napisao(la):Pa ja licno prvo sto uradim je da iskljucim SystemRestore 😀
Muze mi mnogo mesta na hardu i s obzirom da cesto nesto instaliram/deinstaliram stalno nesto drlja po disku, a to me strasno nervira 🙂
E zato je Ghost svetinja 😉
Pa vreme je da se uzme veci hard 🙂Pacer je napisao(la):Pa zato i ja to radim a Ghost je ok ali zamisli da paravim imig od 5 gb za XP za 98 imam na cd-u format od 2000godine.
znas kako se radi ghost? instaliras sve sto ti je najpotrebnije, setujes windows da radi ko zmija, i onda ghostujes.Pacer je napisao(la):Pa zato i ja to radim a Ghost je ok ali zamisli da paravim imig od 5 gb za XP za 98 imam na cd-u format od 2000godine.
Ma sve ja to znam ali sada je vec kasno za to ali ja imam veci problem od dx9Miroslav je napisao(la):znas kako se radi ghost? instaliras sve sto ti je najpotrebnije, setujes windows da radi ko zmija, i onda ghostujes.
meni winxp sa offico-om i photoshopom (sitnije programe tipa winrar, total commander, i sl. ne racunam) zauzima nekih 690mb, i to mi je cd-u. dakle veoma jednostavan restore
Evo kako desni klik ma Moje racunalo(inace hrvaska inacica xp)pa svojstva pa vracanje sustava i isljucis nadzor nad diskovima ili ukljucis ako ti treba.to je valjda najbrzi nacin da dodjes do systen restore.Swiper je napisao(la):meni uzasno radi dx9... sve mi je pobrljavio nije hteo obichan film da mi pusti kako treba... a inace imam pitanje jedno malo glupo 😉 kako se ukljucujhe/iskljuchuje system restore ?🙂
Pacer je napisao(la):Pa System restore je iskljucen kod mene jer mi nista ama bas nista neznaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari