Šta je novo?

diNovo Edge u pola cene?

Lappy

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2005
Poena
675
Hm, ta tastatura je uvek bila najmanje 140 eura, hteo sam sada da uzmem jos jednu, pogledam gde ima kad ono u par firmi je 70 eura, dok je negde i dalje 150, 160.

Da li je to sve ok samo cena niza ili ima nesto sto mozda ne znam?
Na primer nije bluetooth nego neka druga konekcija ili losija baterija ili tako nesto. Ima samo jedan model diNovo Edge koliko mi je poznato?
I kako tek tako prepolovljena cena? o_O

mozda je refurbished :) zovi i proveri,najlakse ;)

pa normalna cena je oko 70-80eur

Ja sam je gledao pre recimo 2 meseca kad mi je bila aktuelna tastatura za HTPC. Koliko se sećam najjeftinije što sam tad mogao da nađem je bilo oko 13-14k din.

E sad ako ima za tih 70-80 EUR to je stvarno super kupovina.

vidim da atom na svom sajtu ima za 7800

kolika je garancija na njega? jel vise od 3 godine? ovo za 70tak evra deluje kao bas povoljno (odnos cena/kvalitet)

te preporucene maloprodajne cene nemaju veze s mozgom

Ja sam uzeo Logitech Wave kad je bila na 50% popusta, ali ako to nigde nisu naznacili da je popust ta tastarura ne moze da bude toliko jeftinija. Ko zna sta muljaju..

mozda je sa YU rasporedom slova, pa pokusavaju da isprazne lager. Nju ne bih uzeo ni za 30e

da nije fazon kao sto je bilo za z5500 kad je abnormalno pala cena na par meseci,pa su ih vecina vracali(servis),tj imali su "problema" nekih...valjda (dok nisu rasprodali odredjeni broj,pa se posle vratila stara cena) ?

Poslednja izmena:
Ajde molim vas nek neko javi ako ima iskustva i da li je YU tastatura, bas me zanima

Zvao pre par minuta. U Atom-u je više nema a cena je bila na akciji.

steta ako su ispraznili lager , tastatura je odlicna, imam je od kad se pojavila na trzistu, i danas se isto ponasa odlicnog je kvaliteta izrade i dugog trajanja baterije (mx air zato moram svaki dan da punim)

edit: usb adapter koji stize uz tastaturu pod linuxom se ponasa kao bluetooth usb i kao takav moze i da se koristi, istu stvar nisam uspeo da ponovim pod windowsom (microsoft bluetooth stack)

Poslednja izmena:
Zaboravio sam tada da napisem, uzeo sam negde polovinom jula u Comtrade-u za 9000 dinara, ima US raspored i za sada je sve ok, nije se pokvarila, zapalila ili nesto slicno :)

ja ovih dana nasao za 9999 u BigBang-u i ComputerLandu (Orange shop ili kako vec).

Jel ima za manje, ili je to to?

Imas za 1000 din manje u C*m Trade-u. ;)

Nego uzeo bih i ja ovu tastaturu ali njih par se zlailo kako ima los signal. Sad ne znam sta da radim, obilazicu firme pa cu videti u kojoj se moze probati. Jedino tako. :trust:

meni je ova sto imam trenutno druga,imam je od kad je izasla...doduse na prvu sam prosuo koka kolu 2 nedelje nakon kupovine :p nisam primetio apsolutno nikakve probleme oko signala,gubljenje itd... ;)

meni je ova sto imam trenutno druga,imam je od kad je izasla...doduse na prvu sam prosuo koka kolu 2 nedelje nakon kupovine :p nisam primetio apsolutno nikakve probleme oko signala,gubljenje itd... ;)

+1

ps mx air ne voli bluetooth uredjaje , dinovo edge nema nikakvih problema

Onda cu najverovatnije otici u ponedeljak i uzeti je. Mada, ja sam zapeo za Razer Lycosa, ali posto cesto prikljucujem komp za tv(pravim ps3 od njega:p)ipak bih mi bolje legla ova. :)

Proveri u emmi-ju u ponedeljak, treba da stigne po nizoj ceni..

proverio&uzeo

Inicijalni utisci:
- kvalitet izrade a i samih tastera je bolji nego sto sam ocekivao
- touch-circle-pad-whatever je ok. TO mi je bila glavna nepoznanica, medjutim, za koriscenje misa u standardnoj HTPC upotrebi, ovo ce biti dobro resenje. Pitanje je koliko bi komforno bilo duze intenzivno koriscenje istog (npr za browsing), ali ni nije tome namenjen.

frostonja jel ima toga jos i koliko novaca? na sajtu emmi nema...

bilo je po 8700, ali uvoznik navodno nema vise, izgleda da je sve otislo u bigbang i slicno.. Mada na portalu stoji da ima ali po sumantutoj ceni od preko 11000...

Nazad
Vrh Dno